Çemberli Taş Yarışı

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Suskunlar

Çemberli Taş Yarışı

Mesaj gönderen ByaLoNeII »

Bu zaman kadar hep attığımız Çemberli taşlar item ve zevk içindi.Şimdi İse Parasına Çemberli atıcak Bomba gibi 2 grub daha dogrusu 2 lonca , bu hafta sonu cumartesi günü Kıyamet Şovalyeleri loncası ile Iımortalresistanceıı 'nin kurduğu grub ile 1ci bölgeden başlayıp İstibarat komutanına kadar olan tüm bossları kesip diğer grubun tankına pm atıp Boss'un ölüsüyle birlıkte ilk foto atan grub kazanır ve biraz eğlence amaclı ortaya para koyuyoruz.Kelle başı 100mden olmak üzere 600m sine :) Büyücüniz sagLam Şifacınız kudretli tankınız seri olmak dileğiyle bol şans Iımortalresistanceıı. ;) Sancak Halkının bilgine.
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Cazfig

Re: Çemberli Taş Yarışı

Mesaj gönderen Directx »

Önce sakin ol şampiyon.Geçen hafta cumartesi günü skypede size hatta Loncanıza dedim adam başı fln değil direk ben 600m vericem dedim gelin atalım dedim siz ne dediniz ? Yok şifacımız yok büyücümüz yok gibisinden ufak yalanlar.Adam olsanız önce geçen gün atar yapıyordunuz neden o gün atmadınız adam olan o gün atardı ve size 1 kere değil 2 kere değil kaç kere sordum gelin atalım ayrıca seninle muhattap bile olmam 15 yaşındaki velet (aLoNe) ;) Şimdi gelmişsin bu hafta atalım diyorsun bu ne demek biliyormusun veletsin anlayamayadabilirsin yaşın kurtarmıyor çünkü. Gelelim atar yapıyonuz yani LAF VAR İCRAAT YOK... Klavye erkekliği yapacağınıza paranız var ise o gün gelirdiniz şimdi bana gelipde bu hafta gel atalım fln diye sorma. Buradan tüm KIYAMET ŞOVALYELERİ üyelerine sözüm laf yapıyorsunuz İcraat yapmıyorsunuz.Aklıma gelmişken skypede yazılı olarak atmıyoruz diyen sizsiniz. :D İyi forumlar
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Acaba senin o kafan mı yok yada almak mı istemıyor ? Renhut şifacımız cengizin abisi dışarda işi vardı ? , PINKFLOYD Furkan dışarı cıkmıştı , karekter'de ilkan vardı.? Sen neyin lafını yapıyorsun bana kamilcim ? Biz korkmuş olsaydık bu hafta sonu Parasına Çemberli Taşı teklif etmezdik ve siz kabul ettiniz sen atmıyorsan kendi adına konuşup kenara cekileceksin bana burda paranla hava atmaya kalkma paranın altında kalırsın emin ol. ;)
yeterartik
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen yeterartik »

Siz oyunla kafayı bozmuşssunuz anlaşılan önce bir secdeye sonra bir doktora görünseniz iyi edersinz oyunu bıraktım ama burdan bakıyorumda sapıtmış herkez Pehh
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Directx »

Resim
Anlaşılacağı gibi atmıyoruz diyen kendileri Israrla atalım diyende benim.Artık oyuna yaş sınırı getirilmesi gerek 14 15 yaşındaki veletlerle muhattap oluyoruz.Tüm forumdan özür diliyor ve geçen Hafta atsaydınız adamınızın olmamaması beni ilgilendirmez deyip iyi forumlar diliyorum... ;)
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Murat bak zaza bizde sizin gibi Cemberde rekor kırdık 1 saat 20 dk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=yT6sUSq5eTA
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Directx »

Velet sen önce attığım fotoya cevap ver.Videona gelince bir veledin koyması gereken bir videodu ve oldu En azından sancak halkı seni adam sanarken şuan velet olduğunu anlamıştır umarım ;) Yorum yapmamam bile gerekir aslında boşuna açtın konuyu az sonra kapatılır zaten tartışmadan .D.D
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Evet senin gibi veledler yediremeyip böyle yaparsa veledcim , Sancak halkı seni veled oldugunu anlarsa demişsin beni bilen biliyor emin ol ve birisin daha kuyruk acısı olarak bıraktım .Video nasıl bizde rekor kırdık ? Gaffar 1 saat pert yaptık ?
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Directx »

Haha evet anladılar senin velet olduğunu beni bilen biliyor seni de öyle yaşının kaç olduğunuda Emin ol .D bu son yorumum kendi kendine eğlen sen Kingsin gaffarı 1 saatte kesmişim diyorsun geçen haftada kesersn 1 saatte kesmişsen laf laf laf başka birşey değil neyse Kendi kendini avut :D
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Directx yazdı:Haha evet anladılar senin velet olduğunu beni bilen biliyor seni de öyle yaşının kaç olduğunuda Emin ol .D bu son yorumum kendi kendine eğlen sen Kingsin gaffarı 1 saatte kesmişim diyorsun geçen haftada kesersn 1 saatte kesmişsen laf laf laf başka birşey değil neyse Kendi kendini avut :D

Bakmadın muratım video'ma http://www.youtube.com/watch?v=yT6sUSq5eTA
Gelmedin Muratım Tur atmadın Muradımm :(
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön