Para
Re: Para
Yukarıda yasadışı olduğunu tavsıye etmedıgımı soyledım mesaj atan yonetıcı nerenle dinliyorsun acaba ?
- 53EkSeLanS53
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Çok basit öyle oyunda akçe satmakla uğraşmanada gerek yok , yasal yolu varutku32163545555 yazdı:Sizce oyunda en seri para nasıl kasılırım em ve karizma hariç..
İksir satmakla akçeni telef edersin sadece peki ne yaapcagız.
O senin durumuna oyun saatine yada sabrınla alaklı bişi.
Ben çok sabırsız biririm (madenden uzak dur)
Ben çok hırslı azimliyim (adamını bul
Ben kral oalcam herkesten üstün oalcagım (Para para para)
Ben çok zenginim dersen zati seni tutan yok tüm kapılar ardına akdar açık sadece biraz araştır.
7 iletin olmasadın ben yazardım en seri nerden kazanacagını
O senin durumuna oyun saatine yada sabrınla alaklı bişi.
Ben çok sabırsız biririm (madenden uzak dur)
Ben çok hırslı azimliyim (adamını bul
Ben kral oalcam herkesten üstün oalcagım (Para para para)
Ben çok zenginim dersen zati seni tutan yok tüm kapılar ardına akdar açık sadece biraz araştır.
7 iletin olmasadın ben yazardım en seri nerden kazanacagını
A R Z L O D O S
- Kolonyaceline
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
efsaneottoman yazdı:Kolonyaceline yazdı:Ekmek , yourt , fare , televizyon , akçe odunu Bunları sanmayın sakın makine otomatik okuyor ceza veriyor
Ceza sistemi otomatik değildir, geniş bir çevreden oluşan Denetmen Ekibi üyeleri "Şikayet Et" seçeneğine tıklanarak gönderilen şikayetleri inceliyor ve duruma göre cezaları veriyorlar.
Keyifli Forumlar.
fuci yazdı:otomati değil şikayet edilikden sonra eğer akçe satıyorum diye özele yazarsa özelden okuyolar ve ceza veriyolarKolonyaceline yazdı:Ekmek , yourt , fare , televizyon , akçe odunu Bunları sanmayın sakın makine otomatik okuyor ceza veriyor
Yazdığımı tekrar okursanız sevinirim iyi forumlar..
Ekmek , yourt , fare , televizyon , akçe odunu Bunları sanmayın sakın makine otomatik okuyor ceza veriyor

Selin S.
Oyunda akçe satışı yapıcak kadar gözü kara kişilerin de arkalarında elbette bi yetkilinin olduğunu herkes iyi bilirRespected yazdı:Tabii satacağınız her ekmekte alacağınız cezayı da göz önünde bulundurmayı unutmayınız. Zira ekmekler boğazınıza takılabilir ve sus pus gezebilirsiniz.RootAdmin yazdı:Ekmek çek , oyunda sat.Ne kadar yasadışı olsada kimse kââle almıyor sanırım.5000 ekmek çeksen(50 TL) = 100m oyun parası![]()
İyi forumlar.
Konuyu açan arkadaşa tavsiyem, oyunda belli bişeyler sahibi olmak istiyorsan eğer her zaman sana madenleri önerebiliririm, piyasada belli başlı kişiler vardır bu fiyatları uçuran veya düşüren o kişilerden birisi olursan ve azıcıktan ticaretten anlıyorsan eğer oyunda paraya para demezsin, tıpkı benim gibi