SANCAK'TA İSYAN
SANCAK'TA İSYAN
YAKLAŞIK YARIM SAAT ÖNCE SUNUCUMUZ YİNE GERİ SARDI VE BİRÇOK ARKADASIMIZ EŞYALARINI,PARALARINI,MADENLERİNİ,DEĞERLİ MATERYALLERİNİ KAYBETTİ. BU OLAY SIK SIK OLMAYA BAŞLADI VE SUNUCU OLARAK BUNA İSYAN ETTİK. YÖNETİM BUNA Bİ ÇARE ...

Re: SANCAK'TA İSYAN
htolga33 yazdı:YAKLAŞIK YARIM SAAT ÖNCE SUNUCUMUZ YİNE GERİ SARDI VE BİRÇOK ARKADASIMIZ EŞYALARINI,PARALARINI,MADENLERİNİ,DEĞERLİ MATERYALLERİNİ KAYBETTİ. BU OLAY SIK SIK OLMAYA BAŞLADI VE SUNUCU OLARAK BUNA İSYAN ETTİK. YÖNETİM BUNA Bİ ÇARE ...
Geçen hafta tam 4 (DÖRT) saat geri sardı oyun..... Itemlerı paraları gerı verebılırsınız bılmıyorum verdınız mı ama ınsanlar car kasıyor bu oyunda saatlerce grv yapıo emek zaman harcıyor bunlar ne olcak ? :?:
Bizbizeyeteriz
IIxEbRuLiMxII , Delirüzgarım
EMİNÖNÜ
IIxEbRuLiMxII , Delirüzgarım
EMİNÖNÜ
İksirlerim gitti bir sürü emek gitti
okadar emek para boşa yazık
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Esc ile çıksanız olmazdı böyle şeyler...
Alışmanız gerekirdi bu tür hareketlere, SOBEE'nin yüzsüzlüklerine...
Şahsen ben her saf madenden sonra çık-gir yapıyorum.
Ama unutmayın ki bu yönetimin değil SOBEE'nin ayıbıdır !
:|
Alışmanız gerekirdi bu tür hareketlere, SOBEE'nin yüzsüzlüklerine...
Şahsen ben her saf madenden sonra çık-gir yapıyorum.
Ama unutmayın ki bu yönetimin değil SOBEE'nin ayıbıdır !
:|
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Merhaba
Bu tip geri sarmalar, SOBEE nin planlı bir çalışması değil.Beklenmedik hatalar sonucunda geri sarmak ZORUNDA KALIYORLAR.
Ayrıca bu itemim madenim gitti diyenleride anlamıyorum.
Yönetim bas bas bağırıyor oyundan çıkarken Esk-Çıkış kombinasyonunu kullanın.
Sizin yaptğınız iş, alt+f4 kombinasyonu.
Bu şekilde tabi gidebilir eşyalarınız materyalleriniz.Oldu olacak ctrl+alt+delete yapıp görev penceresinden kapatın oyunu :!:
Esc Çıkış kombinasyonu ile çıktığınızda bu tip geri sarmalar olsa dahi sizin açınızdan sorun teşkil etmicektir.
İyi forumlar..
Bu tip geri sarmalar, SOBEE nin planlı bir çalışması değil.Beklenmedik hatalar sonucunda geri sarmak ZORUNDA KALIYORLAR.
Bu şekilde tabi gidebilir eşyalarınız materyalleriniz.Oldu olacak ctrl+alt+delete yapıp görev penceresinden kapatın oyunu :!:
Esc Çıkış kombinasyonu ile çıktığınızda bu tip geri sarmalar olsa dahi sizin açınızdan sorun teşkil etmicektir.
İyi forumlar..
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
üstüne madur olan oyuncular özür dilesin istiyorsan ? her olaya böyle atlıyan var amacınız ne anlamadım geleceğe yönelik birikim yapyorsunz dicem ikv nin geleceği yok bu gidişle saflıkmıdr baska birşeylikmidr anlamış değilimLegendxdalgac yazdı:Merhaba
İyi forumlar..
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
- llllxefsanexllll
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Al İşte Bi Çok Bİlmiş Daha ...Legendxdalgac yazdı:Merhaba
İyi forumlar..
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Bu çok bilmiş esc meraklıları ben kp kasıyorum sorun olmasın diye esc ile çıkış yapıyorum o halde bu güncellemede 37 bin kp den nasıl oluyorda 27 bin kp ye düşüyor benim kp hadi ezberciler cevaplayın bakalımda görelim
Bazı insanların söylediklerinin ne anlama geldiğini bilmeden onların söylediklerini alıp cevap vermek acizliktir. Öncelikle esc nin asıl görevini daha sonrada geri sarıldığında nasıl bir sarılma gerçekleştiğini öğrenin
Benim kp olayıda bundan önce ve sonrasında esc ile çıkış yap diyenlere kapak olsun 10 bin kp benim için önemli değil ama sizin o bilmiş tavırlarınızı yerle bir etmek paha biçilmez...
Bazı insanların söylediklerinin ne anlama geldiğini bilmeden onların söylediklerini alıp cevap vermek acizliktir. Öncelikle esc nin asıl görevini daha sonrada geri sarıldığında nasıl bir sarılma gerçekleştiğini öğrenin
Benim kp olayıda bundan önce ve sonrasında esc ile çıkış yap diyenlere kapak olsun 10 bin kp benim için önemli değil ama sizin o bilmiş tavırlarınızı yerle bir etmek paha biçilmez...
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.