Sunucu Transferi ve Karakter Transferi
Sunucu Transferi ve Karakter Transferi
Merhaba arkadaşlar ! Ben Sunucu Transferini kullanarak çarımı Eminönün'den Meran'a aktaricam .. Ama sorun şurada çar benim olmasina ragmen en yakin arkadasimin hesabina aktaricam . Bunun için karakter transferi alicam ama sorun şu ikimizde Sobee üyeliğindeyiz Sobee'den - Sobee ye aktarilabiliyor mu ?
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Sunucu Transferi ve Karakter Transferi
Evet , Sobee'den Sobee'ye aktarılabilir .

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

Evet aktarılıyor.aetra yazdı:Merhaba arkadaşlar ! Ben Sunucu Transferini kullanarak çarımı Eminönün'den Meran'a aktaricam .. Ama sorun şurada çar benim olmasina ragmen en yakin arkadasimin hesabina aktaricam . Bunun için karakter transferi alicam ama sorun şu ikimizde Sobee üyeliğindeyiz Sobee'den - Sobee ye aktarilabiliyor mu ?
Ama ummadığın taş baş yarar " hesabı bence karakterin yine kendi üyeliğinde dursun.
Kardeş zaten benim arakdaşım ilk okuldan beri bir sorun çıkmaz sorumu yanıtladığın için teşekürler ..oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Evet aktarılıyor.aetra yazdı:Merhaba arkadaşlar ! Ben Sunucu Transferini kullanarak çarımı Eminönün'den Meran'a aktaricam .. Ama sorun şurada çar benim olmasina ragmen en yakin arkadasimin hesabina aktaricam . Bunun için karakter transferi alicam ama sorun şu ikimizde Sobee üyeliğindeyiz Sobee'den - Sobee ye aktarilabiliyor mu ?
Ama ummadığın taş baş yarar " hesabı bence karakterin yine kendi üyeliğinde dursun.
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

İzmir Balçova'da oturan oyundan arkadaşım Aynı Sokakta oturan arkadaşının hesabına karakteri aktarmıştı. Karakterini aktardığı arkadaşı ise Balçova'dan taşınırken Şifresini değiştirdi ve benim arkadaşım ARMUT gibi ortada kaldı..aetra yazdı:Kardeş zaten benim arakdaşım ilk okuldan beri bir sorun çıkmaz sorumu yanıtladığın için teşekürler ..oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Evet aktarılıyor.aetra yazdı:Merhaba arkadaşlar ! Ben Sunucu Transferini kullanarak çarımı Eminönün'den Meran'a aktaricam .. Ama sorun şurada çar benim olmasina ragmen en yakin arkadasimin hesabina aktaricam . Bunun için karakter transferi alicam ama sorun şu ikimizde Sobee üyeliğindeyiz Sobee'den - Sobee ye aktarilabiliyor mu ?