Sunucu Transferi ve Karakter Transferi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Sunucu Transferi ve Karakter Transferi

Mesaj gönderen aetra »

Merhaba arkadaşlar ! Ben Sunucu Transferini kullanarak çarımı Eminönün'den Meran'a aktaricam .. Ama sorun şurada çar benim olmasina ragmen en yakin arkadasimin hesabina aktaricam . Bunun için karakter transferi alicam ama sorun şu ikimizde Sobee üyeliğindeyiz Sobee'den - Sobee ye aktarilabiliyor mu ?
:)
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Sunucu Transferi ve Karakter Transferi

Mesaj gönderen DescriptionS »

Evet , Sobee'den Sobee'ye aktarılabilir .
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

aetra yazdı:Merhaba arkadaşlar ! Ben Sunucu Transferini kullanarak çarımı Eminönün'den Meran'a aktaricam .. Ama sorun şurada çar benim olmasina ragmen en yakin arkadasimin hesabina aktaricam . Bunun için karakter transferi alicam ama sorun şu ikimizde Sobee üyeliğindeyiz Sobee'den - Sobee ye aktarilabiliyor mu ?
Evet aktarılıyor.

Ama ummadığın taş baş yarar " hesabı bence karakterin yine kendi üyeliğinde dursun.
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen aetra »

oOllxJeWeLSxllOo yazdı:
aetra yazdı:Merhaba arkadaşlar ! Ben Sunucu Transferini kullanarak çarımı Eminönün'den Meran'a aktaricam .. Ama sorun şurada çar benim olmasina ragmen en yakin arkadasimin hesabina aktaricam . Bunun için karakter transferi alicam ama sorun şu ikimizde Sobee üyeliğindeyiz Sobee'den - Sobee ye aktarilabiliyor mu ?
Evet aktarılıyor.

Ama ummadığın taş baş yarar " hesabı bence karakterin yine kendi üyeliğinde dursun.
Kardeş zaten benim arakdaşım ilk okuldan beri bir sorun çıkmaz sorumu yanıtladığın için teşekürler ..
:)
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

aetra yazdı:
oOllxJeWeLSxllOo yazdı:
Evet aktarılıyor.

Kardeş zaten benim arakdaşım ilk okuldan beri bir sorun çıkmaz sorumu yanıtladığın için teşekürler ..
İzmir Balçova'da oturan oyundan arkadaşım Aynı Sokakta oturan arkadaşının hesabına karakteri aktarmıştı. Karakterini aktardığı arkadaşı ise Balçova'dan taşınırken Şifresini değiştirdi ve benim arkadaşım ARMUT gibi ortada kaldı..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön