mevlana asa üretimi hk. bikaç TAKTİK VEREBİLCEK OLANLAR
mevlana asa üretimi hk. bikaç TAKTİK VEREBİLCEK OLANLAR
öncelikle meraba. Ben şuan mevlana asa üretiyorum ilk önce hangi materyali tamamlasam artırıcı alsam mı görevden olan itemlerin görevini yapsam mı böle biraz taktik verirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden .d
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: mevlana asa üretimi hk. bikaç TAKTİK VEREBİLCEK OLANLAR
2 çar kas. Meran, liderlik, kadim, diş, göz, alex falan gelcek. En son gano & hidrojen. Kuzenim çar kasıyor liderlik meran falan almıştık yenilerini satıcaz gano alıcaz falan
Yani gano kolay sayılır zor olan 10 Hidrojen.
PIRASASAPI
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Hidrojende menekse fyatnda bzm swde
bende suan yuzde 60 lokman artırıcı var bugun aldım hiç gano çıkmadı ama paramda var kadim görevli çarda var ne onerirsin
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: L E O
Mevlana asa uretımıne harcıyacan parayla Iksır alsan cemberlıtaş bolgesındekı tum sıfacı ıtemlerını dızebıLırsın:)))
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Mevlana Asa üreticektim. Ancak vazgeçtim ve topladığım malzemeleri satıp LeoNaR Ahmet'in dediği gibi iksir alıcam. Tabi gözlüğüm de yok onu da alırım
Başka sunucuları bilmiyorum ama Eminönü Sunucusu'nda çok fazla Mevlana Asa düşüren var. Herkes "kolay düşüyor" diyor. Vazgeçtim ben üretmekten 
PIRASASAPI
yok abi bundan vazgeçmem hem kritigide var. Bizim sunucuda herkes bana elindeki ne diye soruyo. Yanstyorum ibni cev^ asayı. Yanlışlıkla mı yukselttin diyor. Şifacı hakkında bu kadar cahil bi sw de sade yola bile grup bulamam ayrıca mevlana asa muhtesem bence işin ws boyutuna sonra geçicem. Sağolun
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
Merhaba ,yasakask1 yazdı:öncelikle meraba. Ben şuan mevlana asa üretiyorum ilk önce hangi materyali tamamlasam artırıcı alsam mı görevden olan itemlerin görevini yapsam mı böle biraz taktik verirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden .d
İmkanınız var ise lokman, sarraf, maden arttırıcılarından 1 tanesini veya alabildiğiniz kadarıyla ,seçtiğiniz maden arttırıcının materyallerini toplayarak 1 ay içerisinde rahatça üretebilirsiniz.Ayrıca çöp olarak tabir ettiğim madenler toplayabilir yada cok cüzi bir rakam ile alabilirsiniz ve iksir üretip satabilirsiniz.Son olarak karizma satabilirsiniz, karizma en garanti para kazanma yollarından 1 tanesidir, 2 saat başı para kazanarak büyük bir sermaye yapabilirsiniz.
İyi forumlar.
Mert KAYA[/color]
carnot abi teşekkür ederim suan 2 gano 1 meran 2 liderlik 2 dev komado 2 örümcek 12 turuncu safir 3 alex topladım bikaç degerli maden var 15m var şimdi kadimleri alcam ganoları çekiyom şans artırıcı var. Bir de hidrojenleri en sona mı bırakayım arkadaş ucuzlucak diyo sizce napim?
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
Hidrojeni en sona bırakmak bence çok mantıklı gibi görünüyor çünki
Sığınak ve migrat ilk geldiğinde bir hydragyrum veya bir niobyum bi hidrojen le aynıydı ama noldu zamanla kenan kesmek oyuncak oldu şuan yüzüne bakan yok en fazla 200 veya 300 binden gidiyor (lütfen bu kısımda polemiğe girmeyiniz 500 binden de satmış olabilirsiniz) buna bakarak söylenebilecek tek şey war günden güne gaffar kesimleri artıyor belki 6 aya hidrojen de ayağa düşücek tabi 6 ay beklemek cok mantıksız ama burda söylemek istediğim hidrojeni en sona bırakmak sana çok büyük kolaylık sağlar
Sığınak ve migrat ilk geldiğinde bir hydragyrum veya bir niobyum bi hidrojen le aynıydı ama noldu zamanla kenan kesmek oyuncak oldu şuan yüzüne bakan yok en fazla 200 veya 300 binden gidiyor (lütfen bu kısımda polemiğe girmeyiniz 500 binden de satmış olabilirsiniz) buna bakarak söylenebilecek tek şey war günden güne gaffar kesimleri artıyor belki 6 aya hidrojen de ayağa düşücek tabi 6 ay beklemek cok mantıksız ama burda söylemek istediğim hidrojeni en sona bırakmak sana çok büyük kolaylık sağlar
Şifacı olmak; bazen bir orduyu kurtarmak ya da yerle bir etmektir.
Savaşçı olmak; bazen çevredeki herşeye göz yummak ya da savaşın kaderini belirlemektir.
Büyücü olmak; bazen acizce oturmak ya da varoluşun asıl nedenine hükmetmektir.
paRamoRe
Savaşçı olmak; bazen çevredeki herşeye göz yummak ya da savaşın kaderini belirlemektir.
Büyücü olmak; bazen acizce oturmak ya da varoluşun asıl nedenine hükmetmektir.
paRamoRe