GB LERDE EJDER ASA SAÇMALIĞI DİYENLER BAKIN.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
komandos6666
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Cehennem

GB LERDE EJDER ASA SAÇMALIĞI DİYENLER BAKIN.

Mesaj gönderen komandos6666 »

İyi forumlar son bir kaç günde gb lerde ejder asa saçmalığı denilen bir şey duydum.Konu açanlara cevabım şu.Bakın arkadaşlar Gb lerde Ejder Asa sebebi 2 Türlüdür.;
1-Kudret Rejenerasyonu
2-Büyü Hasarı
İSTEDİĞİNİZ KADAR EJDER ASASIZ GRUPLARA GİRERSİNİZ BUNA SÖZÜM YOK.AMA KENDİ GRUBUNUZU EJDER ASASIZ EJDER ASALILARA İNTİKMA İÇİN KURUN GİDEBİLECEĞİNZ ANCA TUVALETLERDİR.DÜŞÜNENİ KESMEK İMKANSIZDIR.NEDENMİ?
BÜYÜ HASARINIZ ANCA 744 KUDRET REJERESYONU DENEN BİR ŞEY YOK ? ŞÖLE Bİ KAFA YÜRÜTELİM 1 ŞİFA 1 TANK 4 EJDERSİZ GRUP DAHA YENİ ÇIKTIM SIĞINAKLARDAN 1 TANK 1 ŞİFA 3 EJDERSİZ 1 EJDERLİ BÜYÜM FULL EJDERLİ GRUP 15 SANİYEDE KESİLEN FareAdam Zırdeli 1 dk anca sürdü.Ve 2 buz 1 elek atıldığında ise kudret %1 kaldı.ONUN İÇİN bunu uzmanlardan sorun Kudret Rejenerasyonu ve Büyü hasarı nedir.Ejder Asa'ya Sobee gerizekalımıda Kudret Rejenerasyonu koymuş Onun için Bir daha Gb'lerde Ejder Asa konusu sakın ve sakın açmayın.
İnandığınız gibi yaşamazsanız,yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız…

Agreso[49]
xİnFLaMeSx[49] (^) Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Re: GB LERDE EJDER ASA SAÇMALIĞI DİYENLER BAKIN.

Mesaj gönderen SkyBlue »

Hmm. Bu teori sanırım aylar önce çürütüldü. Anka sunucusunda oynadığım zaman sığınaklara hepimiz şahesersiz öyle eğlencesine girmiştik yaklaşık 1 saate Kenan'ı kestik.

Hala neden ejderli arıyorlar anlamadım ki. Ejder tabi şart hızlı bitirmek için. Ama gruba bakarsak;
1 şifacı, 1 tank savaşçı, 4 büyücü. Bu 4 büyücünün, 2 tanesi ejderli, 2 tanesi ejdersiz olsa ne kaybedersiniz. Cevabını söylüyorum +20 dk. (en fazla)

Şahsen ejder asamı ürettikten sonra Ejdersiz büyücüler alıp sığınağa sokmaya başladım. Yarın ejder ürettikleri zaman tecrübesiz kalmasınlar diye.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

komandos6666 yazdı:İyi forumlar son bir kaç günde gb lerde ejder asa saçmalığı denilen bir şey duydum.Konu açanlara cevabım şu.Bakın arkadaşlar Gb lerde Ejder Asa sebebi 2 Türlüdür.;
1-Kudret Rejenerasyonu
2-Büyü Hasarı
İSTEDİĞİNİZ KADAR EJDER ASASIZ GRUPLARA GİRERSİNİZ BUNA SÖZÜM YOK.AMA KENDİ GRUBUNUZU EJDER ASASIZ EJDER ASALILARA İNTİKMA İÇİN KURUN GİDEBİLECEĞİNZ ANCA TUVALETLERDİR.DÜŞÜNENİ KESMEK İMKANSIZDIR.NEDENMİ?
BÜYÜ HASARINIZ ANCA 744 KUDRET REJERESYONU DENEN BİR ŞEY YOK ? ŞÖLE Bİ KAFA YÜRÜTELİM 1 ŞİFA 1 TANK 4 EJDERSİZ GRUP DAHA YENİ ÇIKTIM SIĞINAKLARDAN 1 TANK 1 ŞİFA 3 EJDERSİZ 1 EJDERLİ BÜYÜM FULL EJDERLİ GRUP 15 SANİYEDE KESİLEN FareAdam Zırdeli 1 dk anca sürdü.Ve 2 buz 1 elek atıldığında ise kudret %1 kaldı.ONUN İÇİN bunu uzmanlardan sorun Kudret Rejenerasyonu ve Büyü hasarı nedir.Ejder Asa'ya Sobee gerizekalımıda Kudret Rejenerasyonu koymuş Onun için Bir daha Gb'lerde Ejder Asa konusu sakın ve sakın açmayın.
Emredersin Birdaha açmayız. Şunu Söyleyim EJDERSİZ HALİMLE FEDAİYİ 20 30 SNYE KESİYORUM. BİRŞEYİ BİLİP BİLMEDEN KONUŞMA FULL EJDERSİZ GİRDİK VE DÜŞÜNENDE 10 15 Cİvarı Kudretlerimiz Kaldı. Birşeyi Bilip Bilmeden Konuşma derim.
komandos6666
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Cehennem

Mesaj gönderen komandos6666 »

ne mutlu sana o zaman.
İnandığınız gibi yaşamazsanız,yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız…

Agreso[49]
xİnFLaMeSx[49] (^) Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Kardeşim ilk olarak bilmeden konuşma full Ejdersiz + tankla girdik ve daha kenanı görmeyenler vardı sonuç olarak kestik
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Orda Tek Gidebileceği Tuvaletler Demişsin Ama Biz FUll Ejdersiz JUNON 'u kestik .
Bilip bilmeden konuşma ve saçma sapan yorum yapmamanı öneririm.
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

Oyuna girersem arkadaşlara söylerim üstümüzü 300 büyü hasarı yapıp keseriz.
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

SkyBlue yazdı:Hmm. Bu teori sanırım aylar önce çürütüldü. Anka sunucusunda oynadığım zaman sığınaklara hepimiz şahesersiz öyle eğlencesine girmiştik yaklaşık 1 saate Kenan'ı kestik.

Hala neden ejderli arıyorlar anlamadım ki. Ejder tabi şart hızlı bitirmek için. Ama gruba bakarsak;
1 şifacı, 1 tank savaşçı, 4 büyücü. Bu 4 büyücünün, 2 tanesi ejderli, 2 tanesi ejdersiz olsa ne kaybedersiniz. Cevabını söylüyorum +20 dk. (en fazla)

Şahsen ejder asamı ürettikten sonra Ejdersiz büyücüler alıp sığınağa sokmaya başladım. Yarın ejder ürettikleri zaman tecrübesiz kalmasınlar diye.

Bu düşünce sadece sığınaklar için geçerli peki ya Miğrat hele hele Çemberlitaş'a bir ejdersiz büyücünün girdiğini düşünebiliyor musun ?
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

Ben ejdersiz büyü ile kenana gitmem neden mi?

Nedeni şu ben o kadar çalışıp didinmişim ve 1 ejder asa yapmışım. Daha sonra 1 şaheser için değerli bir zamanımı ayırmışım ne diye ejdersiz adamı grubuma alıpta zamanımı uzatayım. Eğlenmek isteyen kursun ejdersizler grubu gitsinler 2 3 saatte kenan kessinler. Ben o kadar paramı zamanımı ejder için harcadıysam oda gitsin harcasın biz keyfimizden ejder üretmedik.

Bunada mantıklı bir bahane bulunda görelim hadi
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

efsaneottoman yazdı:
SkyBlue yazdı:Hmm. Bu teori sanırım aylar önce çürütüldü. Anka sunucusunda oynadığım zaman sığınaklara hepimiz şahesersiz öyle eğlencesine girmiştik yaklaşık 1 saate Kenan'ı kestik.

Bu düşünce sadece sığınaklar için geçerli peki ya Miğrat hele hele Çemberlitaş'a bir ejdersiz büyücünün girdiğini düşünebiliyor musun ?
Eminönü Sunucusuna gir " xdorx "diye birisi var güneş asa ile çemberliye giriyor rahatça bilmeden konuşma artı 1300 şifa ile 28 kere gaffar atan var
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön