katılıyorum sana RrapHaeL fotoyu koyan kızıda tebrik ediyorum.bakma kardeşim sen bunlara konuşurlarRraphaeL yazdı:HeLaL SizLere arkadaşLar benim oyunda tanıdıgım bir cok bayan var neden burda fotoları yok işte bu yüzden bakın bir bayan foto sunu sizlerle paylaşmış yaptıgınız bu işte bu yüzden bir de diger sunucularda benzer konulara bakın erkekten coq bayan foto var 1 tane sarkan yoq :? kuklacı sadece küfür hırsızlıktan batmıyo biraz gözünüzü açında bakın dışardan görenler ne diyor hı unutmadan kebap fotosunu koymuş birde yorumları okudum bayan deilsin diyosunuz erkek oldugunu belirtiyosunuz ister erkek ister bayan olsun arkadaşlar bu konu bana göre oyuncuların birbirlerinin resimlerini paylaştıgı gayet güzel bir konu yorumlara bakılırsa saptırılıyor konu neyse uzatmaya gerek yok umarım yorumlarınızı daha dikkatli yaparsınız konuyu açan arkadaşıma teşekkür ederim en kısa sürede ben de bir foto paylaşırım![]()
ஐ◄███▓▒░░ KuKLaCı ReSiM GaLeRiSi ░░▒▓███►ஐ
Re: ஐ◄███▓▒░░ KuKLaCı ReSiM GaLeRiSi ░░▒▓███►ஐ
Roque
- Kikimokoxtwo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Arkadaşlar Bırakın kızın Resmine bakıp yorum yapmayıda Kendiniz Resimlerinizi koyun Bizde qöreLim
Facebook DeğiL Burak Fotolara Lütfen yorum yapıp Boşuna Doldurmayın ..

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
ikv izdivac programina cevirdiniz forumu 
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
kiki sende koysanaKikimokoxtwo yazdı:Arkadaşlar Bırakın kızın Resmine bakıp yorum yapmayıda Kendiniz Resimlerinizi koyun Bizde qöreLimFacebook DeğiL Burak Fotolara Lütfen yorum yapıp Boşuna Doldurmayın ..
Roque
- vincexcarter
- Cin Avcısı
Bakıorum Herkes Kendini Tanıtıyor Biz de Koyalım 1-2 Kare :lol:
School mod

Son oLarak ta Görülen Foto yakLaşık 7 Ay önceki bir foto

School mod

Son oLarak ta Görülen Foto yakLaşık 7 Ay önceki bir foto

SabıR, BoyuN EgmeK değiLdiR.
SabıR, MücadeLE EtmeKTİR ...
Vincexcarter /CaRTeRII / CaRTeRIII / VincexCARTER (25)
Heyt be ali ye bak 
- vincexcarter
- Cin Avcısı
İLtifat mı bu yiğit 
SabıR, BoyuN EgmeK değiLdiR.
Evet Halil Yanımdaki İboo Montaj Olmadıgını anlaman bu işte ne kadar ileri oldugunu gösterir
Vince Gözler bi fotoda yeşil bi fotoda siyah herneyse Ama çok Güzel çıkmış Tüm fotolar
DAhada paylaşılanları beklerim çünkü Diğer sunuculara bir Göz atın Kolay Gelsin Cümleten
Şu konuya Açıklık GEtireyim Arkadaslar KEbab Fotosunda İster O bir avatar olsun Ki Öle Güzel olsun Çirkin olsun fArketmes Önemli Olan onunda Bu nezaketi Göstermiş Olması
Daha oyundaki TÜm kız Ark PAylaşmasını isteriz Eğer böyle olacaksa SAnmıyorum ZAten
Gençxqataloq
--------GEnç Loncası Lideri---------
Vince Gözler bi fotoda yeşil bi fotoda siyah herneyse Ama çok Güzel çıkmış Tüm fotolar
DAhada paylaşılanları beklerim çünkü Diğer sunuculara bir Göz atın Kolay Gelsin Cümleten
Şu konuya Açıklık GEtireyim Arkadaslar KEbab Fotosunda İster O bir avatar olsun Ki Öle Güzel olsun Çirkin olsun fArketmes Önemli Olan onunda Bu nezaketi Göstermiş Olması
Daha oyundaki TÜm kız Ark PAylaşmasını isteriz Eğer böyle olacaksa SAnmıyorum ZAten
Gençxqataloq
--------GEnç Loncası Lideri---------
vincexcarter yazdı:Bakıorum Herkes Kendini Tanıtıyor Biz de Koyalım 1-2 Kare :lol:
School mod
Son oLarak ta Görülen Foto yakLaşık 7 Ay önceki bir foto![]()
Ali ye bak vav D
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih