Siz Olsaydınız ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tskxhxugur
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Siz Olsaydınız ?

Mesaj gönderen Tskxhxugur »

Ne zamandır migrattan zırh düşürmeye çalışsamda bir türlü düşmedi.Kasada yaklaşık 900 madalya oldu migrattan azat pantolon dışında birşey sığınaktanda nucleus ve alter kolye dışında bişey alamadım.Artık itemin düşeceğine dair inancım kalmadı.Şifacı ve savaşçılar plus ve arttırıcız üstlerini çok çabuk dizmesine rağmen ben arttırıcı + plusla bir şey düşüremedim.Bu yüzden şifacı açıp mevlana asa üretmeyi düşünüyorum.Şifacıya mevlana asa üretmek yerine büyücüye mi birşeyler üretsem diye de düşünüyorum.Şifacı pek oynamadım.Bu yüzden ikilemdeyim.Sizce ne yapmalıyım ? Herkese göre değişir ama şifacı karakter oynamak zevkli mi ?
Kullanıcı avatarı
maxxperfect
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Şan I Hükümdar

Re: Siz Olsaydınız ?

Mesaj gönderen maxxperfect »

Mantık dışı olacak ama karakterini bir süre sokma kenan a veya miğrata farklı bir karakterle takıl kabaca ' karakteri rahat bırak :) '
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

üret kelvin yada kıyamet zırh ben öyle yaptım ama nucleus yüzük lazım düşmüyor :)
Yusuf
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Tskxhxugur yazdı:Ne zamandır migrattan zırh düşürmeye çalışsamda bir türlü düşmedi.Kasada yaklaşık 900 madalya oldu migrattan azat pantolon dışında birşey sığınaktanda nucleus ve alter kolye dışında bişey alamadım.Artık itemin düşeceğine dair inancım kalmadı.Şifacı ve savaşçılar plus ve arttırıcız üstlerini çok çabuk dizmesine rağmen ben arttırıcı + plusla bir şey düşüremedim.Bu yüzden şifacı açıp mevlana asa üretmeyi düşünüyorum.Şifacıya mevlana asa üretmek yerine büyücüye mi birşeyler üretsem diye de düşünüyorum.Şifacı pek oynamadım.Bu yüzden ikilemdeyim.Sizce ne yapmalıyım ? Herkese göre değişir ama şifacı karakter oynamak zevkli mi ?
Merhabalar;
Sadece size bir öneri sunacağım.Eğer oyunda herhangi bir loncaya mensupsanız ve o loncada da sizin gibi miğrattan eksiği olan bir kaç üye var ise birleşip 500 er ve yahutta 1000 er akçe çekip Lonca Miğrat Artırıcı Ürünü almanızı öneririm.Biz lonca olarak bu ürünü aldık ve artık düşen zırhları pantolonları işportaya satmaktan bıktım.Öyle zamanlar oluyordu junondan düşen torbam da boş yer yok full item.

Lonca olarak Miğrat Artırıcıyı aldıktan sonra düşürdüğümüz eşyalar:

Alternatör Zırh x4
Nucleus Zırh x3
Kıyamet Alevi Zırh x2
Nucleus Yüzük x4
Kıyamet Alev Yüzük x1
Azat Efendi Modeli Cevriye Sultan Modeli Pantolon x1
Tarhass Modeli Cevriye Sultan Modeli Pantolon x4
Fevzi Bey Modeli Cevriye Sultan Modeli Pantolon x1
Evocati' nin Koruması Gece Zırhı x1
Işık Hanım Gece Zırhı x1
Kenan' ın Gücü Gece Zırhı x4
Kenan' ı Gücü Yüzük x2
Yücelen Ekolü Halit Girmenç Modeli Pantolon x3
Funditorres' in Şifası Nefs-i Müdafa Sarmaşık x4
Centrion' un Zehiri Sarmaşık x3
Oksidant Sarmaşık x2
İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Pantolon x5
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gulyabani »

Şifacı karakter açıp, mevlana asayı bende üretmeyi düşünüyorum aslında :)
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
Tskxhxugur
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tskxhxugur »

Önerileriniz için sağolun.Şifacının ne kadar zevkli olup olmadığı hakkında bir fikrim olmadığı için böyle bir tereddüte düştüm.Oyuna 3 ay gibi bir ara vericem zaten.Yaza kadar bir karara varırım inşallah.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

Hmmm. Dur bir düşüneyim.

Ocak ayının başlarından beri Sığınak ve Migrat'a katılıyorum.

Sanırım 460 küsür madalyam var. Ödül olarak bir Kıyamet alevi takım veya zırhım bile yok :) .
Hala Nucleus eşya düşürüp sevineceğim günleri bekliyorum.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
LAstRoManC3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen LAstRoManC3 »

Tskxhxugur yazdı:Ne zamandır migrattan zırh düşürmeye çalışsamda bir türlü düşmedi.Kasada yaklaşık 900 madalya oldu migrattan azat pantolon dışında birşey sığınaktanda nucleus ve alter kolye dışında bişey alamadım.Artık itemin düşeceğine dair inancım kalmadı.Şifacı ve savaşçılar plus ve arttırıcız üstlerini çok çabuk dizmesine rağmen ben arttırıcı + plusla bir şey düşüremedim.Bu yüzden şifacı açıp mevlana asa üretmeyi düşünüyorum.Şifacıya mevlana asa üretmek yerine büyücüye mi birşeyler üretsem diye de düşünüyorum.Şifacı pek oynamadım.Bu yüzden ikilemdeyim.Sizce ne yapmalıyım ? Herkese göre değişir ama şifacı karakter oynamak zevkli mi ?
Kelvin yada kıyamet zırh üretip şansını birde çemberlitaşta denemeni tavsiye ederim.Orada da başarısız olursan arkadaşlarında dediği gibi biraz başka karakterde takıl onların üstüne dizmeye çalış 1-2 item düşerebilirsen büyücüdeki dertlerini unutup oyunun zevkine varıcağına eminim İyi Forumlar ;)
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum :)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön