tartışma ortamı yaratılıyo bnde tartşma çıakrtıyorum ama unutma tek taraflı tartışma olmasMORDuMan yazdı:ah funda ah hep snn başının altından çıkıyo bu tartışmalar
RYB yeni adıyla !
Re: RYB yeni adıyla !
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
eyi bende sana savaş ilan ediyom xDFuNdaa yazdı:tartışma ortamı yaratılıyo bnde tartşma çıakrtıyorum ama unutma tek taraflı tartışma olmasMORDuMan yazdı:ah funda ah hep snn başının altından çıkıyo bu tartışmalar

etmeyeydin snnle savşamka gibi bi niyetim yok maksat muhabbet olsun alinin konusu kaynaısn=)))MORDuMan yazdı:eyi bende sana savaş ilan ediyom xDFuNdaa yazdı:tartışma ortamı yaratılıyo bnde tartşma çıakrtıyorum ama unutma tek taraflı tartışma olmasMORDuMan yazdı:ah funda ah hep snn başının altından çıkıyo bu tartışmalar
ahahahahahahahahhahahahahahahahFuNdaa yazdı:etmeyeydin snnle savşamka gibi bi niyetim yok maksat muhabbet olsun alinin konusu kaynaısn=)))MORDuMan yazdı:eyi bende sana savaş ilan ediyom xDFuNdaa yazdı:tartışma ortamı yaratılıyo bnde tartşma çıakrtıyorum ama unutma tek taraflı tartışma olmasMORDuMan yazdı:ah funda ah hep snn başının altından çıkıyo bu tartışmalar
lavabo nerde ?
başka konumu kalmadı kız bunu nie güncellioz xD

espiri yapamdım neye gülüyosun anlamadım=)MORDuMan yazdı:ahahahahahahahahhahahahahahahahFuNdaa yazdı:etmeyeydin snnle savşamka gibi bi niyetim yok maksat muhabbet olsun alinin konusu kaynaısn=)))MORDuMan yazdı:eyi bende sana savaş ilan ediyom xDFuNdaa yazdı:tartışma ortamı yaratılıyo bnde tartşma çıakrtıyorum ama unutma tek taraflı tartışma olmasMORDuMan yazdı:ah funda ah hep snn başının altından çıkıyo bu tartışmalar
lavabo nerde ?
başka konumu kalmadı kız bunu nie güncellioz xD
biz knouyu güncellemioz konu kaynasın maksat amacının dışına çıksın=)
- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Amacınız Oyun ıcınde Yapılanıp gruplanıp yardım bırlığı adı altında tarıkat gıbı cemaat gıbı kendınıze çekıp msn facebook gibi ısteklerle kendınıze çekerek genclerın beyınlerını boyamaya çalışmaktır bu dupe duz..Rapkoliq yazdı:Ben mi san küfür ettim ? yazıklar olsun ya şer... foto çekip foruma koysana benım sana küfür ettiğime dair ?
Hıc Bır Oyunda RYB Gibi Yardımlaşma Bırlığı gibi zıhnıyet oluşmadı.Kısacası benım oyunda başlangıcından bu yana merandayımdır.hıc bır sekılde sızın gibi cemaat tarzı allah muhammet vs gibi istısmar edılerek kullanan 1 kişilere raslamadım.Yardımlaşmak için Lonca sıstemı kuruludur.Bu Lonca sıstemı uzerınden sevdığın arkadaslarını toplar oyunuda kuralına göre döndurursun oynarsın.ne bu RYB Cemaatı gibi saçma sapan kurmalar duzmeceler .GERÇEKLERI Saklamayın!
Bızler Okumus Görmus Insanlarız.Oyunla Gerçek Hayatı Karsılaştırıp Oyuna bunları yansıtıp genc çocukları kandırmayın ve bundan vaz gecın.Sen Bence 1 Camii ye Git Orada RYB Dıye Toplantılar yap Yardım eden elbette Çıkar.Oyunda Uzgunum Bu Tur Şaklabanlıklara musade etmem ettırmem her daım Karsınızda olacağım.Kurun Loncanızı bende yardım edeyım.Ama Yok Yardımlaşma RYB Muhammet vs dıye Duyguları ıstısmar edıcı ıtıcı davranışlardan vaz gecın

LODOS RÜTBE

http://kiyametxloncasi.forummum.com/
belki gerçekten amaçları odur ama ifade ediş şekilleri yanlışkiyametxbaskan yazdı:Amacınız Oyun ıcınde Yapılanıp gruplanıp yardım bırlığı adı altında tarıkat gıbı cemaat gıbı kendınıze çekıp msn facebook gibi ısteklerle kendınıze çekerek genclerın beyınlerını boyamaya çalışmaktır bu dupe duz..Rapkoliq yazdı:Ben mi san küfür ettim ? yazıklar olsun ya şer... foto çekip foruma koysana benım sana küfür ettiğime dair ?
Hıc Bır Oyunda RYB Gibi Yardımlaşma Bırlığı gibi zıhnıyet oluşmadı.Kısacası benım oyunda başlangıcından bu yana merandayımdır.hıc bır sekılde sızın gibi cemaat tarzı allah muhammet vs gibi istısmar edılerek kullanan 1 kişilere raslamadım.Yardımlaşmak için Lonca sıstemı kuruludur.Bu Lonca sıstemı uzerınden sevdığın arkadaslarını toplar oyunuda kuralına göre döndurursun oynarsın.ne bu RYB Cemaatı gibi saçma sapan kurmalar duzmeceler .GERÇEKLERI Saklamayın!
Bızler Okumus Görmus Insanlarız.Oyunla Gerçek Hayatı Karsılaştırıp Oyuna bunları yansıtıp genc çocukları kandırmayın ve bundan vaz gecın.Sen Bence 1 Camii ye Git Orada RYB Dıye Toplantılar yap Yardım eden elbette Çıkar.Oyunda Uzgunum Bu Tur Şaklabanlıklara musade etmem ettırmem her daım Karsınızda olacağım.Kurun Loncanızı bende yardım edeyım.Ama Yok Yardımlaşma RYB Muhammet vs dıye Duyguları ıstısmar edıcı ıtıcı davranışlardan vaz gecın
ee napıon normalde çok konuşursun alsana konuşucak baş ağrıtıcak bi yer konuş=))MORDuMan yazdı:heee öle desene damam herzaman yapdımız şey bu yav xD
herşeye atlama sen büyüklerin konuşuyo xDFuNdaa yazdı:belki gerçekten amaçları odur ama ifade ediş şekilleri yanlışkiyametxbaskan yazdı:Amacınız Oyun ıcınde Yapılanıp gruplanıp yardım bırlığı adı altında tarıkat gıbı cemaat gıbı kendınıze çekıp msn facebook gibi ısteklerle kendınıze çekerek genclerın beyınlerını boyamaya çalışmaktır bu dupe duz..Rapkoliq yazdı:Ben mi san küfür ettim ? yazıklar olsun ya şer... foto çekip foruma koysana benım sana küfür ettiğime dair ?