Böyle Bi Saçmalık Varmı Lan.... !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kingest
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Böyle Bi Saçmalık Varmı Lan.... !

Mesaj gönderen Kingest »

Kingest yazdı:
JackGhosen yazdı:Esc ile Çıkıyorsan Laga Luga Yapma !

Şuanda Ağlaşan Tiplerin %99'u Oyundan Alt + F4 ile Çıktığı İçin Hatalıdır.

...ve Evet Kime Neyin Müstehak Olduğuna Ben Karar Verebilirim Çünkü Mantıklı Düşünebiliyorum.

Şunu da Belirtmek İsterim ki,

Sen ve Senin Gibiler Yönetilmeye Mecbur, Kötü Yönetildiğinde ise Zırlamaya ve Durumdan Yakınmaya Mahkumdur.
=))) Burda bitek sen böyle düşünüyosun ve şu anda resmen mal konumundasın açıkca söylemek gerekirse gözüne bi at gözlüğü takmışsın dünyaya ordan bakıyosun tairi caizse oke ben sana bişe anlatamıcam şu saatten sonra sana belediye çağıralım belediye baksın =)
Şurda benim yazdığım yazıları görüp bir tane bana karşı çıkan insan çıkmayacağından adım gibi eminim (Senin gibiler dışında )
Resim
Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Xxinfazxx »

Arkadaş biraz kıt anlamıyor bu oyunu oynuyosan seni başkası yönetmiyor.Senin başına böyle bi durum gelmedi belki bunun sebebide onların her dedigini yaptıgındandır her seferinde esc ile çıkış yaptıgındandır yarın bir magdur olda ben seni göreyim kim dinliyecek seni derdini kime anlatıcan hic kmse dinleyipde kılını kıpırtatmaz bu böyle çünkü o kadar vurdumduymaz oldularki hiç birşey umurlarında degil belkide...
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

...ve Evet Kime Neyin Müstehak Olduğuna Ben Karar Verebilirim Çünkü Mantıklı Düşünebiliyorum.

Sen ve Senin Gibiler Yönetilmeye Mecbur, Kötü Yönetildiğinde ise Zırlamaya ve Durumdan Yakınmaya Mahkumdur.
La bebeee =) , Ya oyunda değildin, yada olayı kavrayamamışsın.. Misal, adam bölge atıyor maraton ayakkabısını düşürmüş devam ediyor, bölgenin ortasında oyundan mı çıkıp girsin? Hatalı %100 yönetimdir, ne olursa olsun oyunun bağlantısı kesilir mi ya? Bağlantı da kesilmedi eminim, güpe gündüz sunucu değiştirdiler. :mrgreen:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
Kingest
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kingest »

VE AYRICA BENİM PARA VERDİĞİM BİR OYUNDA KİMSE BENİ YÖNETEMEZ !!!! SADECE SINIRLANDIRIR...
Resim
Kullanıcı avatarı
vaLianT05
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen vaLianT05 »

3 tane menekşem gitmiş allah kahretsin yaa ! :evil:
Hooligann - Büyücü
Deathontimexbüyü - Büyücü

Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı

Deathontimexşifa - Şifacı
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen kubi07 »

Tebrik ederim .. Muhteşemsiniz ikvnin DEV kadrosu devam edin böyle

Sobee iyice para açına dönüştü . 1 güncellemeyle bütün elemnent itemleri çöp işe yaramaza dönüştürdü 1 güncellemeyle saçma sığınaklar için maksimum enerji itemlerini herkezin çöp diyerek satmaya bile çalışmadıgı direk yok ettiği itemleri oyunun en önemli itemine dönüştürdü . SIğınak dediğiniz saçma odaya 49 seviye kişilerin sadece %20 si şifacıların olduğu iyi bir takıma geçebiliyor diğer kalan %80 ise güçsüz takımlarla sadece içerisi nasıl diye bakmak için içeri giriyorlar.İyi güzel proglamlıyorsunuzda geleceği düşünemiyosunuz biz bunu böyle yaparsak itemler ne olacak bunu düşünemiyosunuz sorununuz bu ! Bir Türk takımının bu kadar iyi bir oyun çıkaracaklarını sanmazdım tabii bu görüşüm 1.5 seneye önceye kadardı .

Tebrik ederim bu kadar güzel bir oyunu çöpe dönüştürdünüz bunu herkez yapamaz tebrik etmek lazım ...
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Xxinfazxx yazdı:Bana Bakın Arkadaşlar konuya olumsuz saçma sapan yok esc ile çıksaydın arkadaşım diye cevap yazanlar.Size diyorum sizin başınıza böyle bişey gelmedi belki rahatsızı ama yarın bir geldigi zaman gelip burda dil dökmeyin sizi kimse dinlemez.
+ biz oyunun ne zaman geri saracagını bilmedigimiz için alt'f4 ile cıkıyoruz esc ile cıkmak zorunda degilim ben kp kasıyorum belki karizma veriyorum adama her seferinde esc tuşu ile çıkmak zorundamıyım degilim.Bu tamamen yetkililerin bi hatasıdır düzeltemedikleri bi uygulamadır.Ayrıca en azından geri sarmadan önce oyundan yada forumdan herhangi bi yerden duyuru yapabilirler,oyunu ileride sarabilirler seni 3 yıl öncesinede götürebilirler herbişey onların ellerinde gm konsolu denilen konsoldan yapamıyacakları şey yoktur.Fakat işlerine gelmiyor birşeyleri dogru düzgün yapmak,niyemi biz baglanmışız ya oyuna nasıl olsa aman bida gideriz diyoruz her seferinde giriyoruz ya bu oyuna tekrar tekrar o yüzden,bizi eşşek yerine koyuyolar resmen nasıl olsa döner gelir nasıl olsa baglanmış bu oyuna mantıgıyla yapıyolar bu olayda buna çok güzel bi örnektir,şimdi onlarca parası madeni giden günlerini veripte sonunda bugün düşürdüm diye sevinip itemi giden arkadaşlara bir bak bundan en fazla 2 saat sonra tekrar oyundalar tekrar bi yere gitme çabasındalar.Yönetimin bu vurdumduymazlıgıda sırf bundan kaynaklı kimse sesini çıkarmıyor kimse birşey demiyorum mecburmuş gibi oynuyor oldugu yerden o kadar zarara ragmen devam ediyorum,ve sırf belkide bu yüzden bu tür hatalar meydana geldiginde yönetim kadrosu bunu oyunculara önceden haber verme geregi bile duymuyor.Anlıyacagınız bütün hata bizim alıştırdık herifleri böyle smdi kmin umrunda diyolar. !
Düşüncelerine katılıyorum ..Oyuna bağlı kalmışlar nasıl olsa geri dönerler düşüncesinin GM arkadaşlarımızın böyle bir düşünceye sahip olduğunu bende savunuyorum açıkçası..Ve şu bir gerçek ki kimsenin başına gelmediği için kimse ne dediğini anlayamacak gibi..Doğru senin dışında bir çok arkadaşın itemi,parası ve materyali kaybolmuş ..Fakat 1 hafta gece gündüz stuart atmanın ne olduğunu bende çok iyi bilirim..Taşkanat eldiven için gecemi gündüzüme kattım ve düşürdüm 1.5 haftada..O itemin tekrar kaybolması beni çok üzerdi..Büyük geçmiş olsun diyorum sana ve senin durumda olan arkadaşlara..
Gelelim JackGhosen arkadaşımızın yorumlarına..Evet oyunu alt+f4 ile değilde esc tuşu ile kapatmak daha uygun ve dediğin gibi bunları GM arkadaşlarımızda duyurdu..Fakat ortada şöyle bir durum var kardeşim..Örnekte verebilirim hatta örneğede gerek yok gerçek yaşanmış...Diyelim ashabı olmayan birine motordan mor asa düştü ..Kenana varmadan oyundan düştü girdi ve item silinmiş..Şimdi sana bir soru soracağım..Sana motordan yada centriondan item düştüğü zaman hemen esc ıle oyundan çıkıyor musun ? Farz et ki sende maraton ayak yok ve motordan düştü bunun sevincini yaşamak için klana yansıttın ve o sırada düştün oyundan ne yapardın ?...girince itemin silinmiş ne yapardın ?..
Birbirinize suç atmanın bir anlamı yok ...İnfaz arkadaşımızın dediği gibi önceden duyuru yapılabilirdi..
GM arkadaşlarımız oyun üzerine daha çok çaba sarf etmeniz gerektiğini düşünüyorum..Her konuda ..Oyun hataları olsun öneriler olsun ...İyi yerde olmak istiyorsak herkes işinde çok iyi olması gerekir ..İyi eğlenceler ..
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
Sergeeen
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sergeeen »

JackGhosen yazdı:Yönetim Boşuna mı Bağırıyor ''Lütfen Oyundan ESC İle Çıkın'' Diye...

Hem Oyundan Alt + F4 Çekerek Çıkınca Oyun Görev Yöneticisinde Açık Kalıyor.

Neden İnsan Gibi Çıkış Tuşuna Basarak Çıkmıyorsunuz.

Bir de Demiş ki ''Biz Her Seferinde Esc ile mi Çıkmak Zorundayız''

Sen Herhalde Alışveriş Merkezlerinde Çıkış Değil de Giriş Yazan Yerden Çıkanlardansın...

Kim Ne Derse Desin Oyundan Adam Gibi Çıkın Arkadaşım.

Nedir Bu Kitlenmiş Bilgisayarda Program Kapatır Gibi Alt + F4 Çekme Sevdası !

Oldu Olacak Ctrl + Alt + Delete ile Görev Yöneticisinden Kapatın Oyunu, Zzz !...
Arkadaşım adamı oyun attıysa kendi cıkmadıysa ne olucak ?
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen erbayyy »

bazı arkadaşlarımız konuşuyorlar esc ile çıkın die olm biraz bilginiz olsun yada hiç konuşmayın biz oyundan çıkmadıkki kendi attı bizim esc ile çıkma ihtimalimiz yok birden oyundan attı ve geri girdiğimizde itemlerimiz yoktu tabi konuşanlar itemleri gitmeyen arkadaşlarımız öyle konuşmasını bilirler bi sizinden iteminiz gitsin böyle konuşabiliyonuzmu
.....
Ceyeran
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ceyeran »

Bu güne kadar düşürdügüm item sayısı 4 tür hiç birini kaybetmedim çünkü oyuna hiç güvenmiyorum sıgınakmış mmigratmış anlamam bişey düşerse (degerli maden çıkarsa) anında snye sektirmem esc çıkış yaparım size de tavsiye ederim bu arada kayıpları olanlara geçmiş olsun.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön