Çemberlitaş Şifacı Bilginleri İçeri Lütfen.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Re: Çemberlitaş Şifacı Bilginleri İçeri Lütfen.
iki bölgeyede tek şifacı girmek istiyorsan 2 ayrı yetenek dizilimine ihtiyacın vardır...
iki bölgeyide tek şifacı olarak bitirmek çok basit. sadece grubundaki büyücülerin yetenekleri önemli...
ilk bölge için (+5'li dağılım olmayan yoktur sanırım)
şifa - bilgisi - kaldırma - dirençler - cankuratan - bb (10) med (1)
ikinci bölge için
şifa - bilgisi - kaldırma - dirençler - cankurtaran - med. (10) bb (1)
bu yetenek dağılımı ile çemberlitaş ilk geldiği gün bu patron yaratıklar tek şifacı kesilir dedim ve hepsini tek şifacı olarak kestim...
konfüçyüs
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Peki iksiri çok az 1200(junondan, kanandan midem bulanıyo artık ama yine item atmadılar) şifası olanlar için bir kaç taktık söylermisiniz (Çift şifa olacak şekilde) yola ve X içinkonfucyusss yazdı:
iki bölgeyede tek şifacı girmek istiyorsan 2 ayrı yetenek dizilimine ihtiyacın vardır...
iki bölgeyide tek şifacı olarak bitirmek çok basit. sadece grubundaki büyücülerin yetenekleri önemli...
ikinci bölge için
bu yetenek dağılımı ile çemberlitaş ilk geldiği gün bu patron yaratıklar tek şifacı kesilir dedim ve hepsini tek şifacı olarak kestim...
konfüçyüs
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
-
- Cin Avcısı
Söylemek istediğim buydu.konfucyusss yazdı:
ikinci bölge için
konfüçyüs
Öncelikle arkadaş edin. Ancak seni grup bölgesine sokucak diye saçma sapan insanlarla takılma. Grup bölgesine girdiğin insanlarla muahbbet et. Yardım amaçlı değil ise işi bilmeyen gruplarla girme.Arizonaa yazdı:
Peki iksiri çok az 1200(junondan, kanandan midem bulanıyo artık ama yine item atmadılar) şifası olanlar için bir kaç taktık söylermisiniz (Çift şifa olacak şekilde) yola ve X için
Kimsenin sana tam anlamıyla püf noktaları anlatmasını bekleyemezsin. Her slotta daha iyisini yapmaya çalış. Kimin ne kadar ayakta kalabileceğini düşünüp ona göre şifa bas ck at. Ama bu söylediklerim sadece grup bölgeleri için itemlerini elbet bir gün tamamlıacaksın. Ondan sonra doğru arkadaşlarınla eğlenmene bak untma şifacı sadece can basmaz asit diz dene gez kp kas YANİ EĞLEN.
Not: Zamanım yok klavyede biraz arızalı pek güzel olmadı yazım ama umarım anlarsın söylediklerimi.