Ben bu oyuna 39 lwl zamanında başlamıştım yaklaşık 5 ay önce oyunu bıraktım. Canım öylesine girmek istediki oyundan iyice soğudum. 8 yaşındaki item dilenen çocuklar full bıçak dizmiş. En iyi loncalarda.
Oyunun kalitesi en alt seviyelere düşmüş. Bu düşüş sığınak ve migratların gelmesiyle başladı. Eskiden oyun parasız idi en fazla 9.90 a plus alırdık. Ancak ilk önce özel sürüm kutusu diye bir şey çıkardılar 19.90 a. Sığınak ve migrat oyuncuları daha hırslandırdı. 3 ay sonra bütün çarlarımın üstünü dizdim. 1 yıl sonra akçe sistemi geldi. Başta avantajlı gibi görünsede artık oyun kendi çıkarlarını düşünmeye başladı. Karakter aktarımı paralı yaptılar ilk. 3 lira küçük gibi görünsede daha sonra iş iyice bozuldu. İsim değiştirmeli kutu çıktı bu kez 24.90 a. Kendilerine saygıları gitti. Düzen bozulmaya başladı. Daha sonra silinen çarları kutu almadan değiştirmemeye başladılar. 3 aylık plus avantaj gibi görünsede aslında sizi bağlayacaktı. 1 yıl sonra çemberlitaş geldi. İlk başta yaratıklar çok güçlüydü. 29.90 a paket çıkardılar. Kasa erişimi filan diyerek. Kasa erişimi yaratıkların enerjisini düşürdü! Boz ayı diye bir şey çıktı. Tank olmak masraflıydı. Ofanstada ayı gerekliydi. 20 liraya onu aldırttılar. 2 ayda 150-200 stuart kestim. Ancak kutu almadığım için 6 reçete dışında hiç birşey vermedi. Oyunda gitgide cazibesini yitirmeye başladı. Çaba çok sonuç yok. Klan parası kastığım çarlarım silindi. Plus alın geri getiririz yazdılar cevaba aldık. Ancak kutu almadan olmaz dediler. Canları cehenneme dedim bıraktım. Ancak çoğu arkadaşım bnm gibi değildi bırakamadı. Lonca sistemi diye birşey çıkardılar. Lonca pasaportu olması için kutunuz olması gerekmekteydi. Kutuyu zorunlu yaptılar. 29.90 yerim 299.90 olsa bile alacaklar vardı. İtem,maden,para kazanmak iyice kolaylaştı.
İKV yi bıraktıktan sonra reeli gördüm. Okulda dereceye girdim. 3 senedir dışarı çıkamıyordum. Beynime oksijen gitti
Ama şunu gördüm ki oyunun yöneticileri bile pes etmiş bu durumdan. 29.90 ı sokağa atıcağınıza gidin adam gibi yemek yiyin. Ve her zaman dediğim gibi oyunda başarılı insan toplumda sorun yaşayan insandır.
Elbette ben size bırakın filan demiyorum ama bu oyunun sonu yok çemberlitaş biter sultanahmet gelir karaköy gelir 59 lwllar gelir 89 lwl gelir. Sonu yok bu oyunun.Ayrıca İKV bile kabullenmiş yaş ortalamasınıki yarıyıl hediyesi armağan ediyor. Yakında oyuncak İkv bebekleri satarsa şaşmam.
Hahahah bunları yazan senmisin?Sadece gülüyorum 150-200 stuart diyorsunda biz neden hiç görmedik o kadar attığını o kadar atman bir kere imkansız.3 sene öncesıne kadar item dilenen biriydin şimdi gelmiş oyunu bırakmıs oynadığın oyuna çamur atıyorsun.Şimdi sana sunu diyorum "GİT KEDİNLE OYNA" ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: