Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı
Re: Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı
estergonların reisi gel bakalım şurayada geçmişteki olan hesabımızı kapatalım.
reis korkma gel!! ufak bi hesabımız var onu görelim şurda 2 gün oldu cevap vermedin
TORNADO yazdı:estergonların reisi gel bakalım şurayada geçmişteki olan hesabımızı kapatalım.
TORNADO yazdı:reis korkma gel!! ufak bi hesabımız var onu görelim şurda 2 gün oldu cevap vermedin
seni skype alalım arkadaşım orada reis senin hesabı öder ay başı bekleriz.....

- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
alla alla reis dedik reiscikler geldi. skype felan bilmem cahil biriyim reisin okuması yazması yokmu 3 gündür bi cevap veremedi sinirlerim odun gibi olmaya başladı çabuk çağırın gelsin delirtmeyin beni! reis gelmediği sürece hergün yazıcam buraya
geçmişinden kaçamazsın REİSSS!!!!
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
TORNADO yazdı:alla alla reis dedik reiscikler geldi. skype felan bilmem cahil biriyim reisin okuması yazması yokmu 3 gündür bi cevap veremedi sinirlerim odun gibi olmaya başladı çabuk çağırın gelsin delirtmeyin beni! reis gelmediği sürece hergün yazıcam buraya
bunların hepsi sen olduğunu unutmuş ama ben unutmadım akşama oyuna gel bacaklarını kırarım :mrgreen:
Geçmişinden kaçan senin gibi olsun kanka :mrgreen:
Hemen bi çemberli kutu bul akşama oyunda ol bundan sonra oyundasın vallah yeter artık yok karanlık çökecek yok bilmem ne olacak yok öle yok böle sene oldu oyaladın ama artık durumlar başka bizde sadece oyun oynamak için giriyoruz seni çok kırdım kanka biliyon ama artık üzmiycem evine dön tülay sensiz sabahları uyku girmiyo tülay nolur dön :mrgreen: :mrgreen:
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
heee bu arada kanka arıycam dedin aramadın olum çağrı at ben ararım artık konturüm var :mrgreen: :mrgreen:

ne kırılması ne tülayı knk gözlüğümü naptın diye soracaktım satmadın demi len onun çok büyük manevi hatırası var ilk defa beleşe aldığım bi eşyaydı o :mrgreen: önemli şahsiyet eda hanımada bi zahmet söyleyver artis artis konuşmasın yok skype gel yok ay başı gel ne lem bu memurmuyum ben
knk gel diyosunda şöle 1-2 gün kendi çapımda arge yaptım :mrgreen: 5 sene önceki ikv nasılsa şimdide öyle be millet lagdan bunalmış adam 10 saat pc başında bekleyip çemberliye giremiyo ooo zaten evlenemedik 10 saati burda harcarsam hiç hatun bulamam :mrgreen: pcye format attım knk ikv falan bişiy kalmadı kulaklıklı mikrofon hop. yok ses kartında sorun var mousen sol tuşu tam basmıyo ( H ) harfi üstüne şekerli içecek döküldü basarken balyoz kullanıyom az daha zorlasam pc çöktü bunları beyin gücümle yazıyoruma kadar gidecek :mrgreen: :mrgreen: gelicem knk bir gün gelicem hemde GM olarak
neyse knk az işleteyim dedim lakin sen çözdün olayı ilerleyen günlerde uğrarım yine hadin allaha emanet olun
tekrar hatırlatayım gözlüğüme zarar gelmesin o bisim kıymetlimissss :mrgreen:
knk gel diyosunda şöle 1-2 gün kendi çapımda arge yaptım :mrgreen: 5 sene önceki ikv nasılsa şimdide öyle be millet lagdan bunalmış adam 10 saat pc başında bekleyip çemberliye giremiyo ooo zaten evlenemedik 10 saati burda harcarsam hiç hatun bulamam :mrgreen: pcye format attım knk ikv falan bişiy kalmadı kulaklıklı mikrofon hop. yok ses kartında sorun var mousen sol tuşu tam basmıyo ( H ) harfi üstüne şekerli içecek döküldü basarken balyoz kullanıyom az daha zorlasam pc çöktü bunları beyin gücümle yazıyoruma kadar gidecek :mrgreen: :mrgreen: gelicem knk bir gün gelicem hemde GM olarak
neyse knk az işleteyim dedim lakin sen çözdün olayı ilerleyen günlerde uğrarım yine hadin allaha emanet olun
tekrar hatırlatayım gözlüğüme zarar gelmesin o bisim kıymetlimissss :mrgreen:
şunu yazmayı unutmuşum arıycam dedim aramadım çünkü seni kandırdım gururunla oynadım knk :mrgreen:
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
ulen yerim gözlüğünü DDD knk ne kullanıcı adını hatırlıyorum nede şifreni DD oyuna gelicen kendin alıcan emanete ihanet olmaz biliyon bahaneleri bırakta gel şu oyuna artık