Ogun hava durmussun ne ısSkyBlue yazdı:Yasin, biz beş kişiyiz gardaş.
Soldan sağa;
Fatih, Olcay, Alp, Bu kim lan?, Ben
BerkeCan oyuna gıremıyorum cunku laptop yok olsa ınternet yok Ipad ten gırıyoruk buraya
Ogun hava durmussun ne ısSkyBlue yazdı:Yasin, biz beş kişiyiz gardaş.
Soldan sağa;
Fatih, Olcay, Alp, Bu kim lan?, Ben
pekiKable yazdı:Ogun hava durmussun ne ısSkyBlue yazdı:Yasin, biz beş kişiyiz gardaş.
Soldan sağa;
Fatih, Olcay, Alp, Bu kim lan?, Ben?Tamam yer yokta bu kadar dram yapman anlamsız hanı
BerkeCan oyuna gıremıyorum cunku laptop yok olsa ınternet yok Ipad ten gırıyoruk buraya
25Rescuer yazdı:Burda façaları ben alırım millet.Herkes akillu olacak. AtarlıGenç diye savaşçı açabilirim her an.
Düşme problemin halloldu mu adamım?PARD10 yazdı:25Rescuer yazdı:Burda façaları ben alırım millet.Herkes akillu olacak. AtarlıGenç diye savaşçı açabilirim her an.
Rescuer yazdı:Düşme problemin halloldu mu adamım?PARD10 yazdı:25Rescuer yazdı:Burda façaları ben alırım millet.Herkes akillu olacak. AtarlıGenç diye savaşçı açabilirim her an.
Hadi inşAllah . Bekliyorum msn deRescuer yazdı:Msn gelince oyunu kapat dediklerimi yapacan yapacan en son oyuna girecen bi daha düşmeyecen inşallah.
Ooo. O zaman oyunla alakalı değil sen bi modemin kablolarını kontrol et, girişlerini falan tak çıkar yada modemi kapat biraz dinlendir (10-15 dakika). Eğer hala ADSL gidip geliyorsa TTNet müşteri hizmetlerini ara ve ordan yardım al. Sorun internetinle alakalı, test etmek için aynı anda MSN'i de aç, oyundan koptuğunda MSN'in de kapanmış olur, yeniden oturum açmaya çalışıyor olur.PARD10 yazdı:Hadi inşAllah . Bekliyorum msn deRescuer yazdı:Msn gelince oyunu kapat dediklerimi yapacan yapacan en son oyuna girecen bi daha düşmeyecen inşallah.
Ama ben şimdi anladım la nolduğunu .
Ben oyundan kaynaklanıyo zannediyodum .
Modemın ADSL lambası sönüyo sonra düzeliyor :?