Dün gerçekeleşen sunucu resetleme ile bütün GB kişilerin dışarı atılmasında sonra Bu seferde gruptan düşen kişi gruba geldiğinde GB grup dışı görünüyor.
2 Gündür yaşana bu olayda SADECE OYUNCULAR MADUR ama İKV YÖNETİMİ BİR ÖZÜR BİLE DİLEMEYİ BİZE ÇOK GÖRÜYOR. Rica ediyorum Forum yöneticileri konuyu kapatmadan önce Herhangi bir gm yada konu hakkında bilgisi olan bu konu hakkında bir acıklama yapsın Konuyu tartışmaya cevirmeyelim.
Oyunla ilgili sitem içeren tüm mesajlar siliniyor itina ile.
Bir bu konuda iyiler. Forumdan mesaj kaldırma.
Oyun süper hiçbir eksiği kusuru yok biz hayıflanmakta haksızız hemen konular kaldırılıyor.
Bugün yaşanan geri sarmadan sonra açılan konular hemen temizlenmiş forumdan.
Aferin böyle yapmaya devam edin ama verdiğimiz o paraları helal ediyor muyuz diye bir sorun bakalım.
bordo yazdı:Oyunla ilgili sitem içeren tüm mesajlar siliniyor itina ile.
Oyun süper hiçbir eksiği kusuru yok biz hayıflanmakta haksızız hemen konular kaldırılıyor.
Aferin böyle yapmaya devam edin ama verdiğimiz o paraları helal ediyor muyuz diye bir sorun bakalım.
Ellerine bu kozu vermemek için her hangi bir yetkili açıklama yapana kadar rica ediyorum konuyu tartışma ortamına cevirmeyelim.
bordo yazdı:Oyunla ilgili sitem içeren tüm mesajlar siliniyor itina ile.
Ellerine bu kozu vermemek için her hangi bir yetkili açıklama yapana kadar rica ediyorum konuyu tartışma ortamına cevirmeyelim.
işlerine gelmeyene cevap vermezler merak etmeyin
mevlüt dinç gelsin de şu yaptıgı oyuna sahip çıksın bırakmış ortalıga 56 ya dönmüş lanet oyunu
bi mağdureyitmi sadece Nerull saolsun ilgilendi başka hiç birşey ile ilgilenen yok 50 bin akçe yüklemiş adamız burda :idea: :idea: :idea:
İKV oyuncusu artık sıkılmaya başlamıştır saçmalıklarınızdan bunu belirteyim ya adam gibi çalışın yada tedbirimizi alalım İKVde oynama amacımız dostluk arkadaşlıktır yok bu oyunun hiçbir güzel yönü yok ne grafik ne boss nede yaratıklar sadece DOSTLAR VE ARKADAŞLAR MUHABBETLER ama bunundad sonuna geliniyor artık ikv somut birşeyler çıkırap oyuncuları tekrar baglamalı oyunda lag'dan oynanmıyor eywallah ama bari sunucuların başında bekleyin akşama kadar yatıyorsunuz bakalım sonu neye varacak. :!: :!:
XxXxGaZixXxX yazdı:Hatarın sonu kesilmiyor Hem cemberlide hem meteorda 3tane aynı car DURMAK YOK HATALARA devam İkv
Bununla bende karşılaştım ama çok büyük bir sorun değil.
Büyük bir sorun olmaya bilir Cumartesi günü Meran sunucusundaki herkes düştü Çemberlide Miğratta Sığınakta olan herkes dışarda ve yönetim hiç bir açıklama yapma gereği bile duymadı.