yardım
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
yardım
yöneticiler bu çemberli taş grup bölegesine beşki 200 defa girmişimdir aldığim tek şey madalya varmı böle biçmalık ya bu gidişle siz oyuncuları oyundan soğutursunuz plussa para veriyoz kasa dediniz kasa aldık lonca denildi lonca aldık elimize geçense tek bi madalya aryık bunaldım buna bi çözüm bulun adam tek seferde gaffra gidiyor üzerini diziyor bizde günde 3 4 defa gidiyoz ya reçete yada madalya siz benim yerimde olsanız ne düşünürsünüz ayun hakkında ????? ya bişiler verin artık yada böle gitmez bu iş
Re: yardım
Merhaba
Çemberlitaş Yağma Artırıcıların etkilerini görebilmeniz ve bu konuda fikir sahibi olabilmeniz için Anka sunucusunda Çemberlitaş bölgesine girerek bizzat Yağma Artırıcıları yayınlamadan önce ve hemen sonrasında defalarca yaptığımız testi tekrar ettik!
Testlerde Çemberlitaş Bölgesinde bulunan Şef düşmanları sizin için defalarca(250 'şer kez) öldürdük ve yağma artırıcıların sonuçlarını gözlemledik. Aşağıda Yağma Artırıcıların etkilerini içeren test sonuçlarını sizlerle paylaşıyoruz.
Detaylı bilgi için ve tablo için aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..
viewtopic.php?f=46&t=81633&p=747505#p747505
Çemberlitaş Yağma Artırıcıların etkilerini görebilmeniz ve bu konuda fikir sahibi olabilmeniz için Anka sunucusunda Çemberlitaş bölgesine girerek bizzat Yağma Artırıcıları yayınlamadan önce ve hemen sonrasında defalarca yaptığımız testi tekrar ettik!
Testlerde Çemberlitaş Bölgesinde bulunan Şef düşmanları sizin için defalarca(250 'şer kez) öldürdük ve yağma artırıcıların sonuçlarını gözlemledik. Aşağıda Yağma Artırıcıların etkilerini içeren test sonuçlarını sizlerle paylaşıyoruz.
Detaylı bilgi için ve tablo için aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..
viewtopic.php?f=46&t=81633&p=747505#p747505
bir hayaldi .. geldi , geçti
[[FatiH KARATAŞ]]