Savaşcı Vs Büyücü Saçmalık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Savaşcı Vs Büyücü Saçmalık

Mesaj gönderen GoodfatheR »

Selamlar ,

Söylediğin öneri kulağa fazlasıyla saçma geliyor . Çünkü eğer savaşçının elinden o yetenek alınırsa yani durdurmada zihin tutma yeteneği alınırsa gerçekten büyücüyü kesme ihtimali fazlasıyla düşecektir . Eğer ki iyi bir büyücüysen , pratiksen ve yetenek kombinasyonunu kavramışsan savaşçıyı kesebilirsin .

'' Büyücü Kullanmak Sanattır '' :)
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

umutdeniz yazdı:Öncelikle Selamun aleyküm
Bu gün bi tane savaşcı benden ws istedi 3 el 1m sine
Savaşcının da maxı 2000 lerde bi şey şah eseri fln yok
Bende kabul edim benim üstüm ful 0 kelvin 1700 buz
Adam 3 eldede zihin attı ve adamın canı her el 50 nin altına dusmeden kesti
Bence zihin tutulması saçmalık.Sadece el tutulması olması lazım
Veya sadece yartıklara zihin durdurması atılması lazım
Büyücüler ne kadar sağlam olursa olsun sağlam 1 savaşcı 2 vuruşta yatırabiliyor
Sağlam olmayanda 3 vuruşta en fazla 4 vuruşta yatırıyor
Çok saçma ya büyücünün canınını çoğaltın yada zihin tutulması yetenegini kaldırın !
DEMEK Kİ NEYMİŞ SADECE İTEMLE OLMUYORMUŞ !!!
İşin ilginç tarafı adaletsiz bir ws yi kabul ediyorsun bariz bir güç farkı var. Kazansan sesin çıkmayacak ama kaybedince ağlıyorsun çok İLGİNÇ !
Entertheineiment yazdı:bence bu iş şansa bırakılmamalı güçlü olan kazansın şans olması çok saçma lotomu oynuyoruz sanki?
SADECE ŞANS MI YOKSA ŞANS+KABİLİYET Mİ? Şans olmasın dersen kritik vuruş diye bişey olmaz.
O ZAMAN OYUNCULUK NE İŞE YARAYACAK.
İTEMİ YANSIT BİTSİN OYNAMAYA DA GEREK YOK.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Merhaba,

Her sınıfın kendine özgü birde kullanım biçimi vardır.
Büyücüler uzak mesafede savaşmak için tasarlanmışlardır. Menzili yüksek büyünün ateşlenebileceği yerde durmak size zaman kazandırır.
Zihin tutulması geçirirseniz ilk yapmanız gereken Zihin saldırısı yapıp canınızı ve kudretinizi doldurmaktır. Sonra Zihin Saldırısının etkisi geçince aniden kutup acıp bıraz uzaklaştıktan sonra tesla koyup kişiyi yavaşlatmaktır yapmanız gereken.

Ejder asa ve Bilge Kağan Modeli Fevzi Bey Modeli İpekli Ceketle, Bıçak sırtı kılıç + ceket + pant + zırhlı adamı devirebilme gücüne sahibim.

Her işin başı taktiktir.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Zihin tutulması geçirirseniz ilk yapmanız gereken Zihin saldırısı yapıp canınızı ve kudretinizi doldurmaktır.
Gerçekten savaşçının zihin tutma özelliğini biliyor musunuz acaba? Zihin tutulması geçirdiğiniz zaman kullanabileceğiniz tek yetenek Büyü Bozmadır.Oda 15 puan olmadığı sürece zihini bozmuyor.(Yada çok düşük bir yüzdeyle bozuyor.)Yani sizin zihniniz tutulduğunda yapmanız gereken tek şey Ağır ve Sert Vuruşa boyun eğmek sonrasında da gebermek.Tek kurtulma yolunuz Dinozor İyileştiren İksir.Ölmemenizi sağlar daha sonra zihinin etkisi üzerinizden geçince kitleyip can ve kudret doldurursunuz.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Fahrenheit yazdı:
Zihin tutulması geçirirseniz ilk yapmanız gereken Zihin saldırısı yapıp canınızı ve kudretinizi doldurmaktır.
Gerçekten savaşçının zihin tutma özelliğini biliyor musunuz acaba? Zihin tutulması geçirdiğiniz zaman kullanabileceğiniz tek yetenek Büyü Bozmadır.Oda 15 puan olmadığı sürece zihini bozmuyor.(Yada çok düşük bir yüzdeyle bozuyor.)Yani sizin zihniniz tutulduğunda yapmanız gereken tek şey Ağır ve Sert Vuruşa boyun eğmek sonrasında da gebermek.Tek kurtulma yolunuz Dinozor İyileştiren İksir.Ölmemenizi sağlar daha sonra zihinin etkisi üzerinizden geçince kitleyip can ve kudret doldurursunuz.
Demek istediğin zihin tutulması geçirdikten sonra zihin saldırısı atmanız.

Maximum Hasar 4000 olmadığı sürece yanınıza gelip size saldırı yapmaya başlayana kadar zaten çözülmüş olur.
Çözülür çözülmez zihin saldırısı atıp onu durdurmanız. Olduğunu yerde oturun ki hareket etmekle ve oturmakla zaman kaybetmeyin. Zihin saldırısının etkisi bittiğinde ise kutup acarak biraz uzaklaşıp tesla kurmanız size çok faydalı olacaktır.

Saygılarımla;
Kullanıcı avatarı
kalakenlosma
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kalakenlosma »

HollyShit yazdı:
Fahrenheit yazdı:
Demek istediğin zihin tutulması geçirdikten sonra zihin saldırısı atmanız.

Maximum Hasar 4000 olmadığı sürece yanınıza gelip size saldırı yapmaya başlayana kadar zaten çözülmüş olur.
Çözülür çözülmez zihin saldırısı atıp onu durdurmanız. Olduğunu yerde oturun ki hareket etmekle ve oturmakla zaman kaybetmeyin. Zihin saldırısının etkisi bittiğinde ise kutup acarak biraz uzaklaşıp tesla kurmanız size çok faydalı olacaktır.

Saygılarımla;
Açık söyliyeyim max hasarım 4000 bn değil ancak zihinle kesiyorum adem ortaya bir öneri atılmış böyle.Ozaman şöyle yapalım şifacının iyileştirme büyüsü kaldırılsın,büyücünün zihin saldırısı,savaşçınında durdurma.Saçma saçma konuşma arkadaşım savaşçının durdurma kaldırırsa imkansız gibi bir şey olur tabi bu ejderi ve çemberli itemler olanlar için gerçeli değildir.Tabi sığınak migrat itemlerinide unutmayalım.
Yav geçen gün bir kuş gördüm inanırmısınız uçuyordu...XD
Yorqunxperfect
Kutluk
Adam olun oglim..xD
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Buyur Sancak sunucusuna beklerim. Henüz büyücümü bir tek Bıçak Sırtı Set'li 2 kişi kesti. Daha kesen çıkmadı. Arzlarla 2 ye 1 ws atıyorum savaşçılarla. Birisini zihinleyip diğerini kesiyorum 2 defa peş peşe zihin yediğim oldu. Ama aa ben zihin tutulması yedim bırakiyim kessinler demiyorum. Düşünmek mücadeleyi bırakmana neden olur.

Sadece taktik meselesi bu işler. M.A saygılı gözlükle maraton ayak tak istediğin gibi yine kesersin.

Açık söyliyeyim max hasarım 4000 bn değil ancak zihinle kesiyorum adem ortaya bir öneri atılmış böyle.Ozaman şöyle yapalım şifacının iyileştirme büyüsü kaldırılsın,büyücünün zihin saldırısı,savaşçınında durdurma.Saçma saçma konuşma arkadaşım savaşçının durdurma kaldırırsa imkansız gibi bir şey olur tabi bu ejderi ve çemberli itemler olanlar için gerçeli değildir.Tabi sığınak migrat itemlerinide unutmayalım.

Ayriyetten ben Durdurulma kaldırılsın diye bir ifade kullanmadım.

Saygılarımla;
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

HollyShit yazdı:Buyur Sancak sunucusuna beklerim. Henüz büyücümü bir tek Bıçak Sırtı Set'li 2 kişi kesti. Daha kesen çıkmadı. Arzlarla 2 ye 1 ws atıyorum savaşçılarla. Birisini zihinleyip diğerini kesiyorum 2 defa peş peşe zihin yediğim oldu. Ama aa ben zihin tutulması yedim bırakiyim kessinler demiyorum. Düşünmek mücadeleyi bırakmana neden olur.

Sadece taktik meselesi bu işler. M.A saygılı gözlükle maraton ayak tak istediğin gibi yine kesersin.

Ayriyetten ben Durdurulma kaldırılsın diye bir ifade kullanmadım.

Saygılarımla;
sen gerçekten durdurma ile zihin tutulması arasındaki farkı biliyor musun?
oyun bilgin yada tecrüben nedir bilmiyorum ama galiba sen daha önce hiç zihin tutulması görmedin yada farketmedin :)
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Sen her türlü gb ye alınabilirsin ama o alınamaz emin ol haksızlık yok.
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

Savaşçının Durdurmasındaki Zihin Tutulması Özelliği Kaldırılırsa İSTİSNASIZ Bütün Büyücüler Savaşçıyı Keser.

Becerikli Savaşçı Beceriksiz Büyücüyü Rahatlıkla Kesebilir, Savaşçının 70 Canı Kalır.
Beceriksiz Savaşçı Beceriksiz Büyücüyü Durdurma ile Kesebilir, Savaşçının 30-40 Canı Kalır.
Beceriksiz Savaşçı Becerikli Büyücü Karşısında Duramaz, Büyücü %100 Canla Düelloyu Alır.

Becerikli Savaşçı ile Becerikli Büyücü Kapışırken İşler Karışır, En Eğlenceli Düellodur.

Durdurma Zihin Tutulması ile Gelirse Savaşçı Savaşı %50 İhtimalle Kazanır, Eğer El Tutulması Gelirse Savaşçının Şansı Yoktur.

Yani Savaşçının Durdurma ile Düelloyu Alma İhtimali %50 iken Bir de Zihin Tutulmasını Beklemesi Gerekir. Bu da %25'lik Bir Şansa Tekabül Eder.

Savaşçı Dikkat, Durdurma, Depardan İbarettir. Ama Büyücü Öyle Değil !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön