Resmi foruma rakip olmak isteyenlere bir tema sunmak istedim; :| :geek: :roll:
http://demo.phpbb3styles.net/1BlackOut
Yardımcı olduysam ne mutlu bana :twisted: :ugeek:
Resmi foruma rakip olmak isteyenlere!
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Re: Resmi foruma rakip olmak isteyenlere!
ooo iyiymiş 
Kardeşim senin forum hesabına başkası giriyor galiba,bana tehtid msjı atıyor senin gibi bi varis böyle bi msj atmış olamaz,en yakın zamanda şifreni değiş,dost tavsiyesi

StuartAĞA ARTIK Eminönü'nde ...
Ben attım uygun zamanda görüşelimStuartAGA yazdı:Kardeşim senin forum hesabına başkası giriyor galiba,bana tehtid msjı atıyor senin gibi bi varis böyle bi msj atmış olamaz,en yakın zamanda şifreni değiş,dost tavsiyesi
Hımm görüşmek istiyorsan beklerim varis,Schiller yazdı:Ben attım uygun zamanda görüşelimStuartAGA yazdı:Kardeşim senin forum hesabına başkası giriyor galiba,bana tehtid msjı atıyor senin gibi bi varis böyle bi msj atmış olamaz,en yakın zamanda şifreni değiş,dost tavsiyesi
![]()
Forum genelinde kişisel bilgilerinizi lütfen paylaşmayınız.
DigitalKumSaati
StuartAĞA ARTIK Eminönü'nde ...
Sinan mısın nesin kardeşim kim veya nerden bilgi almışsın bilmiyorum ama benim o yazdığınla eşleşmiyorum.Benimle ilgili bir derdin var ise saklanma çık karşıma.
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Forum Kuralları
Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!