DİLYARASI

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
raporsuzdely
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İnception

Re: DİLYARASI

Mesaj gönderen raporsuzdely »

serserixmustafa yazdı:
HAMMER62 yazdı:bırak bu reklam kokan sözleri ...

yusuf kendine iyi bak herkes yoluna birbirimize emeğimiz dokundu eski dostan düşman olmaz derler sana yazdıklarım için kusura bakma özür dilerim ama benim kafamı bozma :) bozulunca ne dediğimi bilmiyorum hemşerimsin sana sancakta başarılar ben seni severim sadce sana kızgındım nese boşverelim ben herşeyi unutum senden özür diliyorum suçum hatam varsa kendine iyi bak.

ESKİ DOSTLAR UNUTULMAZ.
ESKİ DOSTAN DÜŞMAN OLMAZ.
HEMŞERİ HEMŞERİSİNE SAHİP ÇIKMİCAKTA KİM HEMŞERİSİNE SAHİP ÇIKICAK ?

Zoruna gitmesin ama yaşın kesin 16 yada 15 heyecan yapan yeni liseliler gibisin aynı , bişe yapsan hemen ön tarafa koyuyorsun Egoist Ruhuna az kalenderlik bırakta millette öğrensin çapulcu. Abinde eskiden düzgün ayak değildi ama neyse Yalnızınxşifası Anneme etti küfürleri hiç unutmam bir sığınak için .. ALLAH ıslah eylesin :evil:
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BaLikekmek »

Mustafa kendine iyi bak kanka
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
toguesores
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen toguesores »

buyur abisi benim küfür ettiysem kanitlarla yanima gel arkdamdan konuşma... Etikete gerek yok zaten bizi taniyan tanir tanimayanlarada ihtiyacimiz yok biz bize yeteriz

Yalnızınxşifası
DİLYARASI

Kullanıcı avatarı
raporsuzdely
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

toguesores yazdı: buyur abisi benim küfür ettiysem kanitlarla yanima gel arkdamdan konuşma... Etikete gerek yok zaten bizi taniyan tanir tanimayanlarada ihtiyacimiz yok biz bize yeteriz

Yalnızınxşifası
Ulan lale herif , herşeye kanıt koymaya ggerek yok bir kıçı gırık oyun için benim kanıtım Yüce ALLAh..Sen kendine çeki düzen ver.Arzken seni kötüleyenler vardı şimdi başıma Aga kesilmeyin sende kardeşinde 3 kuruşluk adamlarsınız başınız sıkıştımı ya anaya kufur yada mılletın bacısına soversınız.Ama Hakkım helal olmasın küfürlerden dolayı.Hadi şimdi yol al.
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

raporsuzdely yazdı:
toguesores yazdı: buyur abisi benim küfür ettiysem kanitlarla yanima gel arkdamdan konuşma... Etikete gerek yok zaten bizi taniyan tanir tanimayanlarada ihtiyacimiz yok biz bize yeteriz

Yalnızınxşifası
Ulan lale herif , herşeye kanıt koymaya ggerek yok bir kıçı gırık oyun için benim kanıtım Yüce ALLAh..Sen kendine çeki düzen ver.Arzken seni kötüleyenler vardı şimdi başıma Aga kesilmeyin sende kardeşinde 3 kuruşluk adamlarsınız başınız sıkıştımı ya anaya kufur yada mılletın bacısına soversınız.Ama Hakkım helal olmasın küfürlerden dolayı.Hadi şimdi yol al.

Ramazan öncelikle seni göründüğüme çok sevindim seni buldum hatta selam yolladım umarım ulaşmıştır ben Hasan( Mumyanınlaneti)

Kanka takma kim ne diyorsa desin kendine bak eyter dedikleriyle kalır iftiranın sonucu hep kötüdür onlarda cezasını çekeceklerdir kanka oyun için kendini üzme.
Kullanıcı avatarı
raporsuzdely
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ROckStarGAMES yazdı:
raporsuzdely yazdı:

Yalnızınxşifası

Ramazan öncelikle seni göründüğüme çok sevindim seni buldum hatta selam yolladım umarım ulaşmıştır ben Hasan( Mumyanınlaneti)

Kanka takma kim ne diyorsa desin kendine bak eyter dedikleriyle kalır iftiranın sonucu hep kötüdür onlarda cezasını çekeceklerdir kanka oyun için kendini üzme.
Sancak Sunucusunda biri seni sordu die bir söylenti oldu Hasan , as teşekkürler.

Takma gibi bir husus yok 3-5 çapulcu için değmez kendini oyuna kaptırmış aciz insanlardan bir kaçı bunlar.Onun için sorun etmem ve hakkımıda helal etmem , o küfürlerden sonra...
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

raporsuzdely yazdı:
ROckStarGAMES yazdı:
raporsuzdely yazdı:

Yalnızınxşifası

Sancak Sunucusunda biri seni sordu die bir söylenti oldu Hasan , as teşekkürler.

Takma gibi bir husus yok 3-5 çapulcu için değmez kendini oyuna kaptırmış aciz insanlardan bir kaçı bunlar.Onun için sorun etmem ve hakkımıda helal etmem , o küfürlerden sonra...
Evet tılsımda bir lonca kurmuşsunuz konuştum selam söyledim ulaştığına sevindim.
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

serserixmustafa yazdı:Çoğu kişinin bildiği gibi sancaktan ayrıldım vede ankadayım 1 aydır bilmeyen dostlarıma arkadaşlarıma sevmeyenlerime duyurmak istedim belki bazı kişiler sevinicek bazı kişilerde üzülücek üzülende sağolsun sevinende beni bulmak isteyen herkes hertürlü bulur ankadada aynı isimle devam ediyorum güzel zamanlar güzel vakit geçirdiğim kötü zaman vede kötü vakit geçirdiğim zamanlar oldu kimi zaman tartıştığım kimi zaman kavga etiğim zaman oldu öle az maz deil 2009da
sancağa geldim ozamandan beri oyunu arada bıraktım onları saymıyorum oynadım bu sunucuda dostlar edindim arkadaşlar edindim kimisi #@!? kimisi şerefli dürst insanlar çıktı şimdi onların ismini yazmak doğru olmaz reklama gerek yok
beni seven sevmeyen herkese başarılar dilerim beni tanıyan insan bilir vede sancakta çoğu şeyi yaptık ama çoğu şeyi reklam etmedim başkasının etiği gibi mesla.
gafar 4 kişi kesildi, gbmx 4 büyü kesildi. stuart tanksız kesildi. stuart 22dkda kesildi.gbmx 45dkda kesildi gafar 1,15dkda pert. reklama gerek yok beni tanıyan insanlar bilir. bazı kişilere duyurmak için yazdım not(beni satıp kötüleyenler.)
varmı daha iyisinide yaparız gerek yok reklama bizi bilen bilir...................
Bu yazdıkların ''adını vermek istemiyorum ama ahmet yaptı.'' demek gibi bisı olmuş ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön