Combofix'ten tanıdık tanımadık herkese selam :)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yakamozxbep
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Combofix'ten tanıdık tanımadık herkese selam :)

Mesaj gönderen Yakamozxbep »

Merhabalar herkese belki birçoğunuz hatırlar belki hatırlamaz ama eskiler bilir ikv oyununa ilk Bepboys nickli karakterimle başlamış olup oldukça fazla karakter kullandım çalınan ve silinen karakterlerim oldu (Yakamozxbep Kardiyakxthend)
ama ben oyuna yinede dostlarımla bağlandım plus ve akçeye verdiğim paraların haddi hesabı yok :S en son baktımda ayda 220 tl yi bulduğum olmuş ama ikv den aldığım verimlilik 0 puan :) yaşanan lag destek ekibinin yetersizliği oyundaki eksiklikler ve gelişmeyen bir sistem üzerine kurulmuş bölgeler özelliklede saatlerce uğraşıp boş elle çıkmak eskisi gibi dostlukların olmaması görüpte bir selam bile vermeyen arkadaşlar oyunu bırakmama yettide arttı bile özleyenim varsa eğer :) facebookdan ekleyebilir şuanda wow oynuyorum 4 yıldır ben oyunmu oynamışım diye düşündüm ilk başladığımda devam ettikçe öyle olduğunu anladım kıyaslamak bile yanlış aslında ama aylık ücreti ikvden biraz fazla sadece verilen hizmetin sınırı yok oyun ingilizce olmasa lag kelimesinin anlamını unutmamak elde değil yağ gibi mübarek :P neyse biraz konu dışına çıktım ama olacak okadar ikv ye artık girmem zaten karakterlerimi güvendiğim dostlarıma emanet ettim seven sevmeyen herkese tekrardan selamlar olsun kendinize iyi bakın arada birde oyundan başınızı kaldırıp dışarıya bakın etrafınızdaki fırsatları kaçırmayın sağlıcakla kalın...

Mert Yakışık

Bepboys Bepboyss Bepboysss Combofix Avira Yakamozxbep Yakamozxbedük Yakamozxhipo Fevzıbey Azatefendi Ibnisina Mehteranxdestek Mehteranxyardım Kardiyakxthend Bedükxthend Hercules Bepboyunmanitası Kardiyak Hipokondriyak
Kullanıcı avatarı
carizmatixx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Combofix'ten tanıdık tanımadık herkese selam :)

Mesaj gönderen carizmatixx »

Kanka dön gel gözüm yok para pulda yalnız sanadır bu özlemim gel kanka :D Fevzıbey unutulmaz yaşanır :D
Bana yaptıgın yardımlar katkılar en önemlisi dostlugun yeter kanka seni tanımayan tanımasın ben yeterim dimi :D
Emre dende selam var sana reel hayatında başarılar demem gerek yok zaten öylesindir :D

Kankaxcarizma CARIZMA CaRİzmATiX
Resim

<Raiders Of Anotolia>
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Kadim dostum mert kardeşim benim inan harbiden oyunun tadı yok zaten deselerki oyun senin elinde ne yapmak istersin oyunu direk 29 levele çeker oradaki insanlarla bu oyunu oynamak isterdim senin dostlugunda kardeşliğinde tartışılmaz keşke bırakmayaydında yine sımsıkı muhabbet edebileydik hatırlarsın ovalx grubunu o gruptakiler oradaki dostlar hepsini tek tek özlüyorum gün gelirde elbet dönersin ya o zaman ben burda olacagım ve keltoş mertimi herzaman ki gibi bekliyor olacagım unutulmaz sifacı Bep öpüldün kardeşim hayatının her noktasında en büyük başarılara imza atarsın inşallah kendine iyi bak kadim dostum...

SwaT
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
Yakamozxbep
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yakamozxbep »

atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Aleyküm selam birkan kolay gelsin:=)
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen Birkan »

atabey yazdı:Aleyküm selam birkan kolay gelsin:=)
o mert ben birkan :D

Mert ben yokken oyunu bırakmışsın çok tesüf ederim seni :D Neyse zaten bende giremiyorum 1-2 aydır oyun ne alemde hiç bir fikrim yok yakında bende gelebilirim yanına biliyorsun senin peşini bırakamam :D
Kullanıcı avatarı
RisinG
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Milat

Mesaj gönderen RisinG »

Paramla rezil olmak istemiyorum diyorsun :) bence haklısında.. bir yerde gmler haklı max 3 bin kişinin oynadığı oyuna emek harcamak istemiyorlar ben olsam bende harcamam her ay plusunu alan yatırım yapan kutu alan oyuncular var :D iki cümleyle iki etkinlikle tatmin oluyorlarsa onların bileceği iş ;) açıkcası oyunu bıraktıgına üzüldüm diyemem :D
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön