LEPRECHAUN yazdı:Ya bi deneyin sonucları ona göre yazın.Bakın ben 10 kblıık interneti 10 mb ta çııkarmıs biriyim bunlar var hepsini kendi emeğimle buldum.Vodafonun bir sürü açıklarını buldum bana bir çok defa bedava kontör ve internet vediler.
Elimde sihiri değğnek yok tamamen yok etmesini garantileyemem ama oynanır hale geltirir.Ayrıca ikvdeki lag genelde görüntü gecikmesi şeklinde oluyor.Sizler ikv oynuyormusunuz gerçekten yoksa yoldan geçerkenmi uğradınız
:mrgreen: :mrgreen: Yarıldım.
Adam Vodafonu heklemiş :mrgreen: uhuhuhu.
Banada kontör atta akce alam çok fakirim reyiz.
Manyak mısın ya? Yalan yanlış haber yapıyosun daha beter s*çıp sıvama bence.
Vodafonu sen hacklesen onlar senin şimdiye ağzına neyse
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
LEPRECHAUN yazdı:Ya bi deneyin sonucları ona göre yazın.Bakın ben 10 kblıık interneti 10 mb ta çııkarmıs biriyim bunlar var hepsini kendi emeğimle buldum.Vodafonun bir sürü açıklarını buldum bana bir çok defa bedava kontör ve internet vediler.
Elimde sihiri değğnek yok tamamen yok etmesini garantileyemem ama oynanır hale geltirir.Ayrıca ikvdeki lag genelde görüntü gecikmesi şeklinde oluyor.Sizler ikv oynuyormusunuz gerçekten yoksa yoldan geçerkenmi uğradınız
:mrgreen: :mrgreen: Yarıldım.
Adam Vodafonu heklemiş :mrgreen: uhuhuhu.
Banada kontör atta akce alam çok fakirim reyiz.
Manyak mısın ya? Yalan yanlış haber yapıyosun daha beter s*çıp sıvama bence.
Vodafonu sen hacklesen onlar senin şimdiye ağzına neyse
Hackledim demedim sadece açıkları vardı bunları buldum ve söyledim teşekkür ettiler ve beni ödüllendirdiler
Hediye mobil interneti gerçekten hızlıydı üç ay kullandım
Ayrıca ben burda senden daha iyi bilirim modunda değilim,ben sıradan bir ikv severim o kadar...İkv ye yardımcı olmak adına bu paylasımı yaptım yanlış olduğunu düşünebilirsiniz ama bu sizi ortacağ din adamları gibi beni aforoz etmeye kalkmanıza sebeb kılmaz isteyen dener isteyen güler gecer.
Bu sayfa ikv forum sayfası ve isteyen fikirlerini yazabilmekte özgürdür nasılki siz lag yüzünden yıllardır oynadığınız bir oyuna hakaret edebilme hakkına sahip olduğunuzu düşünüyorsanız bende bu yazıları yazmakta o kadar özgürüm.
8 MB Hız internet
4 Çekirdek AMD işlemci 3.00 GHz
4 GB RAM
1 GB ATI HD READON SERIES 4980 EKRAN KARTI
32 BİT işletim sistemi
Bu bilgisayarım ile ;
Assasin Creed ( tüm serisi )
Need For Speed (tüm serisi )
Crysis ( 1 ve 2 )
Call of Duty ( Favori oyunumdur 1 den tut modern warfare 3 e kadar bitirdim )
Battlefield ( Tüm serisi )
başka bir sürü oyun oynadım bu bilgisayar ile ve en üst grafik düzeyinde ve şimdi de deneme amaçlı bir çok ONLİNE OYUN indirdim . örnek vereyim
Knight online ( galiba ikv nin yüzlerce katı oyuncu kitlesine sahip fakat oyunda yaptıgım denemeler ile LAG olmadıgını söyleyebilirim .
Metin 2 ( İkv ye oranla daha çok oyuncu kitlesine sahip fakat LAG olmadıgını söyleyebilirim .
WoW ( Üyelik paralı oldugu için yakın bir arkadaşımın hesabı ile oyuna giriş yaptım ve LAG olmadını söyleyebilirim .
Ve geldik namı değer İSTANBUL KIYAMET VAKTİ ' ne ( Yukarda saydıgım en popüler ve oyuncu kitlesinin çok çok daha yüksek oldugu oyunlara oranla LAG ' ın en alasına sahip oldugunu çok rahat bir şekilde söyleyebiliri(z).
Not : Amacım İKV ' yi küçük düşürmek felan değil. Bırakın ona başlayında demiyorum zaten İKV dısında baska bir online oyun oynamıyorum . yalnız 23 .300 kişilik oyunda ( Muamma ) bu kadar LAG oluyorsa bu biz oyuncular değil yüzde yüz SOBEE ve İstanbul Kıyamet Vakti' nin yürütüldüğü bilgisayarlar , programlar , serverların tümünün toplamıdır .
LEPRECHAUN yazdı:Ayrıca ben burda senden daha iyi bilirim modunda değilim,ben sıradan bir ikv severim o kadar...İkv ye yardımcı olmak adına bu paylasımı yaptım yanlış olduğunu düşünebilirsiniz ama bu sizi ortacağ din adamları gibi beni aforoz etmeye kalkmanıza sebeb kılmaz isteyen dener isteyen güler gecer.
Bu sayfa ikv forum sayfası ve isteyen fikirlerini yazabilmekte özgürdür nasılki siz lag yüzünden yıllardır oynadığınız bir oyuna hakaret edebilme hakkına sahip olduğunuzu düşünüyorsanız bende bu yazıları yazmakta o kadar özgürüm.
Hadi kalk karanlığa söveceğine bir mum yak.
Abicim Tamam Herkes Yorumunu Yapmış.
İlk Konuda Katılmıyorum Ama İkincide Büyük İhtimalle Haklısındır. Çünkü Bir Aralar Google ve Microsoft Herhangi Bir Program yada Yazılımında Bug Bulana Büyük Meblağlar Veriyordu.
Hatta Ben de Zamanında LoL ve HoN Adlı Oyunlardaki Bugları Bulduğum İçin Ödüllendirilmiştim.
Yine de Uğraştığın İçin Teşekkürler, İsteyen Arkadaşın Anlattıklarını Denesin Ama Ben Sözümü Söyledim,
İşe Yaramayacak...
1) Vodafone gibi bir GSM servisinin açığının olmasına imkan yok!
Eğer ciddi bakından bu açıkları buldum diyosan hala. İKV'nin de açıklarını benim gibi bulmuşsundur.
Bakır madeninden Menekşe Elmas çekmenin, Kenan'dan Zırh düşümenin açıklarınıda veri tabanından oynama yaparak düşürmenin yolunuda biliyosundur.
Benimle yarışma. Vodafone'da senin bulduğun açık olsa olsa bodrumda sinyal alma açığıdır :mrgreen: :mrgreen: .
Sen git kumda oyna. Hatta git sand box'ta oyna.
Adam kral ya vodafone açığını bulmuş, yok vodafone ödül vermiş falan .
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Konuyu saptırma arkadaşım elbetteki her şeyin açığı var ama ben kullanmam buna gerek yok.Eğerki google amcaya vodafonun kapatılan açıklarını aratırsan bir düzine bulursun
Kişisewl olarak internet hızını çoğaltablirsinde bu tarz eylemlerle sadece kendi pcde takılma sorunu ortadan kaldırablirsin.
İkvde sorun çoklu ortamda aynı işlevi yapamasıdır.
100 kişi aynı anda aboooo dedinmi bu işlem aynı anda birbirlerini görmek isteyen kişilere gitmemektedir.
Yani ben birine para sayalım 300 m oyun parası sayacam. Ben saydım 200 m oyun parasına geldim ama karşıda o halen 168-190 m sıraarında yani bu çoklu bölgede böyle oluyor. Buda aynı hızlarda aynı verileri gönderememedir.
İnternetin ne kadar hızlı olursa olsun karşı gelen veri geçikmeli geliyorsa lağ oluşuyor sistemde herkese esit olarak göndermek için uğraşınca ortada bir kargasa oluyor.
Son olarak farkettiğim iki carlar arka arkaya giderken öndeki carımın arkasındaki yaratılar aynı anda durdu yani hayvanlar lağa takıldı benim öndeki carım normel giderken mesafeyi o kadar açtımki döndüm baktım hayvanlar orda hayvanların arkasındaki carımda hayvanlar gibi arkda kaldı ama arkaki carım diger carımın yanına gelince hayvanlar bu kez birinci ile arayı açmış geri dönmüş geri gelmiş saldırı yapmış. Yani bir carım ara yaaprken diger carım hayvanlarla takılı kalıp durmuş eş zamanlılık gitmiş.
Yada sistem aynı anda herkese aynı verri gönderemiyor buda sunucuların işlevini yetersiz kaldığını gösteriyor.
HollyShit yazdı:1) Vodafone gibi bir GSM servisinin açığının olmasına imkan yok!
Microsoft, açık bulmaktan mı sıkıldı yoksa açıkları bu şekilde buldurmak daha mı ekonomik oluyor bilmiyoruz ama bu işlerden anlıyorsanız, bu iyi bir fırsat olabilir.
iDefense Labs'ın başlattığı bir yarışmada, Windows'ta önemli açıklar bulanlara 10.000 dolara varan ödüller verilecek. "Quarterly Hacking Challenge" adı verilen yarışmada bulduğunuz açık veya açıkları göndermek için son tarih 31 Mart 2006. Yarışma tüm dünyadan katılımcılara açık, ancak ödül alabilmek için bulduğunuz açığın ciddi ve önemli bir açık olması ve Microsoft tarafından yapılan resmi açıklamalarda yer alması gerekiyor.
Kriterler
iDefense Labs'ın ödüllerin miktarını belirlemek için kullanacağı bazı kriterler var. Örneğin, bulduğunuz açığı ne kadar detaylı anlattığınız, açığın tipi ve ne derece riskli olduğu, bu açıktan hangi programların etkilendiği gibi bilgiler önemli.
İstersen Daha Örnek Var Ama Microsoft Bile Yazılımlarına Senin Vodafone Gibi Dandik Bir Opertöre Güvendiğin Kadar Güvenmiyor.
O değilde (sözde) geliştiricilerin, bu işten kazanç sağlayanların yapmaları gereken şeyleri nedense oyuncular yapmaya çalışıyor. Bu ne büyük bir acizliktir aman yarabbi. İlk Türk yapımı MMORPG oyununun düştüğü hallere bak. Gerçi ne söylense yeridirya neyse.