&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Sevdiğini biliyorum canım benim.Yarın alıyorum kutuyu giriyorum loncaya
Nese yarın görüşmek üzere ben kaçar 
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
A.s Umut. Öncelikle yolun acik olsun. Umarim sorunlarini en kisa zamanda güzel bi sekilde halledersin. Real hayatta basarilar dilerim. Allaha emanet ol.umutdeniz yazdı:Selamun aleykum
Bazı özel sebeplerden dolayı oyunu bırakıyorum
5,6 ay sonra dönebilirim
Charlarda ortaklar olabilir
Allaha emanet olun sağlıcaklı kalın
Char lar hakkinda yönetim ile konusdum ve bir Karar aldik. Ortaklarinin sorumsuz davranislarinizdan dolayi, Loncadan ihraac edilmenize karar verildi. Bu Kararda en etkin olan konu ise Pardusxdark carini KP cari olarak acilip lodos yaptikdan sonra o carla savasmak, Arz klanina saldirmak, Lonca arkadaslarini kesme tesebbüsünde bulunmaktir.
Bu sebebden Dolayi carlarinin ve sizin hic bir sekilde Lonca ile alakaniz kalmamisdir.

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Benim haberim olmadan loncadan atldıkBeyzade yazdı:A.s Umut. Öncelikle yolun acik olsun. Umarim sorunlarini en kisa zamanda güzel bi sekilde halledersin. Real hayatta basarilar dilerim. Allaha emanet ol.umutdeniz yazdı:Selamun aleykum
Bazı özel sebeplerden dolayı oyunu bırakıyorum
5,6 ay sonra dönebilirim
Charlarda ortaklar olabilir
Allaha emanet olun sağlıcaklı kalın
Char lar hakkinda yönetim ile konusdum ve bir Karar aldik. Ortaklarinin sorumsuz davranislarinizdan dolayi, Loncadan ihraac edilmenize karar verildi. Bu Kararda en etkin olan konu ise Pardusxdark carini KP cari olarak acilip lodos yaptikdan sonra o carla savasmak, Arz klanina saldirmak, Lonca arkadaslarini kesme tesebbüsünde bulunmaktir.
Bu sebebden Dolayi carlarinin ve sizin hic bir sekilde Lonca ile alakaniz kalmamisdir.
Hadi hayırlısı
umutdeniz
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Sorumluluk sahibi olmasini ögrenmek gerek. Eger carlarina ortaklarin giriyorsa onlarin yaptigi her mesuliyetten hepiniz sorumlusunuz. Ayriyetten carindaki özcan arkadasina yaptiklarinin yanlis oldugunu söylemisdim ve bunun cezasinin loncadan ayrilma oldugunuda belirtmisdim. Eger sen onlarin yaptigi hatalar beni ilgilendirmez dersen o zaman ortak car acmiyacaktin. Sonucda biz cardan yapilan hatalari biliriz ve degerlendiririz. Car kimin veya kimlerinse ona cezasini keseriz. Örnegin senin carindan baska birisi küfür etse ve susturulsa sen destek ekibine o ben degildim carimi susturmusunuz geri acin diyince onlar sana ne der bi düsün!!! Carda yapilan her yanlisin Cezasi, carin sahibine kesilir. Bunu sakin unutmayin. Bu kural her yerde gecerlidir. Herkes carina kimi sokacagini kime sifresini verip ortak yapacagini bilsin. Güvenmiyosa hic ortak filan olmasin. Bu herkese bi ders olur sanirim. Hayirli geceler.
Not.: Ben her zaman ortakliga yada sifre degis tokusuna karsiyim. Sizede tavsiyem mecbur kalmadikca bu gibi seylerden uzak durmaniz.
Not.: Ben her zaman ortakliga yada sifre degis tokusuna karsiyim. Sizede tavsiyem mecbur kalmadikca bu gibi seylerden uzak durmaniz.

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Ya ali abi benim ortaklarımdan beri seni neden kessinBeyzade yazdı:Sorumluluk sahibi olmasini ögrenmek gerek. Eger carlarina ortaklarin giriyorsa onlarin yaptigi her mesuliyetten hepiniz sorumlusunuz. Ayriyetten carindaki özcan arkadasina yaptiklarinin yanlis oldugunu söylemisdim ve bunun cezasinin loncadan ayrilma oldugunuda belirtmisdim. Eger sen onlarin yaptigi hatalar beni ilgilendirmez dersen o zaman ortak car acmiyacaktin. Sonucda biz cardan yapilan hatalari biliriz ve degerlendiririz. Car kimin veya kimlerinse ona cezasini keseriz. Örnegin senin carindan baska birisi küfür etse ve susturulsa sen destek ekibine o ben degildim carimi susturmusunuz geri acin diyince onlar sana ne der bi düsün!!! Carda yapilan her yanlisin Cezasi, carin sahibine kesilir. Bunu sakin unutmayin. Bu kural her yerde gecerlidir. Herkes carina kimi sokacagini kime sifresini verip ortak yapacagini bilsin. Güvenmiyosa hic ortak filan olmasin. Bu herkese bi ders olur sanirim. Hayirli geceler.
Seni sevmiyo olabilirler belki ama seni kesemeleri çok mantıksız
Zaten ortaklarda ata oyuna girmedim diyor ozcan da ben yapadım diyor
Yani çarımız buyuk ihtimalle çalındı
Zaten biz o çarla oynamıyorduk Pardusdark la oyuorduk
Pardusdragon calınınca niye loncadan atıldık ki
umutdeniz
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Loncaya katılmış bulunmaktayım.Vatana millete hayırlı olsun 
Hayırlı olsn kardeşim msj attığında evde değildim kntrm bitti arayamıyorum inşallah önemli bir şey değildir? Akşam görüşürüz..

aLpoS
xScHooLBoyx
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bizim için herşey önemli gardaşş
Şimdi geliyorum yanına 
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Aramıza katılan arkadaşlarımıza hoş geldin diyor başarılar diliyorum 
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Selamün aleyküm kolay gelsin.Herkese iyi oyunlar
Dün akşam gelemedim junona.Ama bu akşam bir aksilik olmassa junon yapalım parduslarrr
Dün akşam gelemedim junona.Ama bu akşam bir aksilik olmassa junon yapalım parduslarrr