Sayın İKV yönetimi
[28.12.2011] saat 08,00 - 10,00 arasında yapmış oldğunuz bakım hakkında bilgi istiyoruz.
Yapılan bakımdan sonra oyun içi oynanabilirlik daha da azalmıştır.Oyundaki donma ve takılma sorunu daha da büyümüştür.Yaratıklara atılan büyüler 5-10 saniye sonra iişleyecek kadar yavaşlamıştır. Karakterin yürümesi 3 adım ileri 5 adım geri şeklindedir. Büyücümle attğım bazı büyüler işlememekte , oyundan hiçbir şekilde verim alınamamaktadır.
Yapılan bu çalışmalar oyundaki LAG sorununu iyileştirmek için yapıldıysa , maalesef başarısız olunmuştur.Konu ile ilgili ilgisiz kalmayıp bir an önce gerekli müdahalenin ve bilgilendirmenin yapılmasının şart olduğunu bildiririm.
[28.12.2011] Yapılan Bakım Hakkında
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [28.12.2011] Yapılan Bakım Hakkında
Merhabalar,
Bildiriminiz için teşekkürler, sorun bilgimiz dahilinde olup halen çalışmalar devam etmektedir.
Bilginize...
Bildiriminiz için teşekkürler, sorun bilgimiz dahilinde olup halen çalışmalar devam etmektedir.
Bilginize...
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
Aha. Şimdi yandık :mrgreen: :mrgreen:CounCiL yazdı:Merhabalar,
Bilginize...
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Sayenizde Oyun Yine Çöktü

-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- alveras
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Şunu Söylemek istıyorum elektirk skıl sallayınca ardından buz atıyorum ama buz yerine elektirik atıyor bilginiz olsun burdan oyunda lag vardı şimdi süper lag oldu tebrikler çalişmalariniz devamini dilıyorum ALLAH kolaylık versin millet homurdanmaya başlıcak demesi benden (=
Bin Ytemiş Bir (1071)
Çalışmalarımız devam etmektedir. Konuyu takip etmek için :idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=85196
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!