Bir karakterin adı 2 kez degistirilebilir mi
Bir karakterin adı 2 kez degistirilebilir mi
baslikta da oldugu uzere karakter adi degistirilen bir karakterin adi 2. kez degistirilebilir mi
Re: Bir karakterin adı 2 kez degistirilebilir mi
6 defa bizzat ben değiştirdim bilgine sınırı yok yani ne kadar mıngır o kadar isim değşikliği anlıyacan.veyseler yazdı:baslikta da oldugu uzere karakter adi degistirilen bir karakterin adi 2. kez degistirilebilir mi
A R Z L O D O S
Sen ne yapmışın bilader bir karekterin ismi 6 kez değiştirilirmiARZLODOS yazdı:6 defa bizzat ben değiştirdim bilgine sınırı yok yani ne kadar mıngır o kadar isim değşikliği anlıyacan.veyseler yazdı:baslikta da oldugu uzere karakter adi degistirilen bir karakterin adi 2. kez degistirilebilir mi
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Beni bilenler bilir. Neden değiştirmek zorunda olduğumu ama simdi değiştirmeye gerek yok. Küçük isim daha cazip gelmeye başladı ayrıcaklı olak dedik olamadık. :mrgreen: :mrgreen:Forumkral yazdı:Sen ne yapmışın bilader bir karekterin ismi 6 kez değiştirilirmiARZLODOS yazdı:6 defa bizzat ben değiştirdim bilgine sınırı yok yani ne kadar mıngır o kadar isim değşikliği anlıyacan.veyseler yazdı:baslikta da oldugu uzere karakter adi degistirilen bir karakterin adi 2. kez degistirilebilir mi
A R Z L O D O S
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ARZLODOS sırasıyla nicklerini yazar mısın? Sakıncası yoksa tabi. Çünkü merak ettim. 
PIRASASAPI
- NATHAN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
Arkadaşın nicki arzlodos değil sanırım. Oyunda ki nicki farklı ancak hiç göremedik, kimdir kimlerdendir ?ozaerdenn yazdı:ARZLODOS sırasıyla nicklerini yazar mısın? Sakıncası yoksa tabi. Çünkü merak ettim.
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

Merhabar,
ARZLODOS'un da mizahi bir şekilde vurguladığı gibi karakterinizin ismini İKV Dükkan'dan alacağınız isim değiştirme ürünü ile dilediğiniz kadar değiştirebilirsiniz.
Not: 1 ürün, 1 karakter ismi değiştirme hakkı tanır.
İyi forumlar.
ARZLODOS'un da mizahi bir şekilde vurguladığı gibi karakterinizin ismini İKV Dükkan'dan alacağınız isim değiştirme ürünü ile dilediğiniz kadar değiştirebilirsiniz.
Not: 1 ürün, 1 karakter ismi değiştirme hakkı tanır.
İyi forumlar.

- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: ...
1 Den Çok Değiştirme Epini alırsan değiştirebilirsin ama 1 kere alırsan 1 kere değiştirebilirsin..
ozaerdenn yazdı:ARZLODOS sırasıyla nicklerini yazar mısın? Sakıncası yoksa tabi. Çünkü merak ettim.
Yazmasam olmmmı
1 Den Çok Değiştirme Epini alırsan değiştirebilirsin ama 1 kere alırsan 1 kere değiştirebilirsin..
Başka bir yolu yok zannedersem ne kadar mıngır o kadar isim değiştirme.
Arzlodos diye bir carım var 1 level 49 level carım vardın banlandı suan 41 level madenci carım var onun haricindekileri bien bilir.
Araştır çok şasıracaksın ama forumlarda ismim geçmesin yalanlarım
A R Z L O D O S