BU NE YAW BU ETİ 22. GÜN VE HALEN CEVAP ALAMADIM.CEVAP VEREMEYİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ_?
2.DEFA ATIM HALEN CEVAP YOK...DOGRU ÖYLE BİR ŞEY SÖLEDİM Kİ BUNA CEVAP VEREMESİNİZ BÖLE ORTADA KALIRSINIZ.YA SÖLEYİN HAKLISINIZ YADA BİR CEVAP YAZIN HAKLISINIZ DİYEYİM...ABİM GEÇEN GÜN YOLADI CEVAPI HEMEN GELDİ EGER ÇOK SORU GİTSEYDİ ABİMİN SORUSUNA CEVAP BENDEN SONRA GELİRDİ AMA CEVAP GELDİ...BENİM SORUM ZORUNUZA GİTİYSE SÖLEYİN HAKLISINIZ İSTEDİGİMİ VERİN YADA CEVAP YOLAYI BANA KAPAK OLSUN ORTADA KALAYIM .....
Destek benle dalga mı geçiyor yoksa takmıyor mu_?
- Bluefragon
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Destek benle dalga mı geçiyor yoksa takmıyor mu_?
Doğuda Dogmak Suç Olsaydı En Büyük Suç GÜNEŞ'in Olurdu...
- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: Hanedan
Re: Destek benle dalga mı geçiyor yoksa takmıyor mu_?
çalışmadıkları yerden sormussundur kanka sende :ugeek:
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Merhaba,
Destek/İletişim Formu'na göndermiş olduğunuz halihazırda başvurunuz bulunuyorsa, tekrar yollayıp lütfen tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyiniz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Vuslatt
Bence bir kez daha mesaj atma çok önemli bir şey değilse. Mesala bana bir keresinde 1-1.5 ay sonra geri dönmüşlerdi ama döndüler sonuç olarak
. Fazladan atılan her mesaj başkalarına geri dönüşlerin süresini uzatır. Önemli bir şey değilse çok takma bence.
EARTH
DisToRtioN
- Bluefragon
- Şarapçı'nın Sırdaşı

istanbul fatihi kardeşim sen yukardaki yazıyı okudun mu yoksa okumadın mı benim yazdıgıma göre 2. yoladım geçiyor orda yanlışım yoksaISTANBULFATIHI yazdı:Merhaba,
Destek/İletişim Formu'na göndermiş olduğunuz halihazırda başvurunuz bulunuyorsa, tekrar yollayıp lütfen tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyiniz.
kardeş çok önemli işin ucunda başka şeyler dönüyor onun için çok önemsiyom yoksa ben yolamam lüzümsüz yere kafamı yormak için...
BİR FORUM YETKİLİSİDE BAKAR İNŞALLAH
- lubnatsi
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Benim attığım mesajın cevabı 2 ay sonra gelmişti . Biraz daha sabredersen cevabını alırsın . Birazda onlrarada hak ver , günde bilmem kaç bin mesaj gidiyordur oraya düşün hangi birine cevap vericeksin ? Çıldırır insan

-
Voyant
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
Selam Bluefragon,
Forum hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresine göre destek panelimizde yaptığım aramada cevaplanmayan ve okunduktan sonra silinen soru bildiriminiz bulunuyor. Sizin de şikayetinizin bu bildirim üzerine olduğunu tahmin ederek, burdan basitçe neden cevap verilmediğini açıklayalım.
GameX fuarına gelerek, standımıza renk katan oyuncularımıza da teşekkür olarak basit ödüllendirmelerimiz olmuştur. Tabi ki farklı illerden katılım göstermek, kişi için biraz daha zor bir durumdur. Ama Erzurum, Urfa, Batman ve daha doğu illerden de katılımların olduğunu belirtmek istiyoruz.
4 Aralık günü saat 17:35 (Fuar kapanışına yaklaşık 1 saat var) gibi bir zamanda paylaşmış olduğunuz düşüncelerin size bir getirisi maalesef olamaz. Bu sebeptendir ki cevap vermek yerine, bildiriminiz silinmiştir.
Lütfen benzer durumlarda forum kanallarına konu açmak yerine, Destek bölümümüz ile iletişim kurmayı deneyiniz.
Bilgilerinize.
Forum hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresine göre destek panelimizde yaptığım aramada cevaplanmayan ve okunduktan sonra silinen soru bildiriminiz bulunuyor. Sizin de şikayetinizin bu bildirim üzerine olduğunu tahmin ederek, burdan basitçe neden cevap verilmediğini açıklayalım.
GameX fuarına gelerek, standımıza renk katan oyuncularımıza da teşekkür olarak basit ödüllendirmelerimiz olmuştur. Tabi ki farklı illerden katılım göstermek, kişi için biraz daha zor bir durumdur. Ama Erzurum, Urfa, Batman ve daha doğu illerden de katılımların olduğunu belirtmek istiyoruz.
4 Aralık günü saat 17:35 (Fuar kapanışına yaklaşık 1 saat var) gibi bir zamanda paylaşmış olduğunuz düşüncelerin size bir getirisi maalesef olamaz. Bu sebeptendir ki cevap vermek yerine, bildiriminiz silinmiştir.
Lütfen benzer durumlarda forum kanallarına konu açmak yerine, Destek bölümümüz ile iletişim kurmayı deneyiniz.
Bilgilerinize.
Onur GÜRSOY
- Bluefragon
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Peki Gm Voyant Bu bir kere oyuncularınıza cevap vermek usanıp beni veya benim gibilerini takmıyorsunuz anlamına geliyor o basit dediginiz eşyalar bazıları için çok bazıları için degersiz eşyalardır... siz için lafı bile olmaz ....Ben Urfa^lı biri olarak İstanbula gidiş geliş 70 € gidişi 70€ geliş oldunu biliyormusunuz ve ben 17 yaşında biri olarak lise 3 okuyorum ve okulumu terk edip bilmedigim hiç görmedigim bir yere gelebilirmiyim ne akraba ne dost ne ark var ...ama siz agzınızda sakız olmuş laflardan birisi ise DİN,DİL ,IRK AYRIMA AYPILIMADAN HERKEZE EŞİT DAVRANIRIZ...diye söylüyorsunuz peki niye İstanbul'da GameX fuarını açıyorsunuz nie doguda deil bundan emin ki Urfa da açagınız Fuara İstanbulda daha çok oyuncunuz katılacaktır...Bu yaptıgınız DİL,DİN,IRK AYRIMI DEİL DE NEDİR...ordaki oyuncularımız Çemberlitaş Kutu 24.90 alırken biz 35 tl ye alıyoruz Onlara oyunda 100 m cıvarı edecek hediyeler veriyorsunuz biz ise alamıyoruz ...bunada söleyin dil,din,ırk ayrımı yapmıyoruz..4 senelik bir kulanıcınız olarak hiç bir şaheserim bulunmuyup Ecel Getiren malzemelerinin çok yakın bir dost hediyesiyle üretmişim ve 4 senelik bir oyuncunuz olrak aldıgımız cevap sizce hak edecek bir cevap mı ?sadece diger kulanacılara hediye etiginiz eşyalardan bende istiyorum ne para ne bişey kaybedeceksiniz bir tuşla halendeceginiz bir şeyi bu kadar uzatıyorsunuz ya pes dogrusu...Voyant yazdı:Selam Bluefragon,
Bilgilerinize.
-
Voyant
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
Tekrardan selamlar,
Öncelikle bu tarz organizasyonlarda düzenleyici ve sponsor kavramlarının görevlerini iyi bilmeliyiz. Sobee Studios, GameX fuarına baş sponsor olarak katılmıştır. Yani taslağı hazır projeyi temsil etmektedir.
Başka illerde de bu tarz büyük bilişim fuarları düzenleniyorsa, bunların bilgisini İletişim-Destek Formu'ndan gönderebilirsiniz. Şartlar uygun olursa o illerde de katılımlar olabilir.
Öncelikle bu tarz organizasyonlarda düzenleyici ve sponsor kavramlarının görevlerini iyi bilmeliyiz. Sobee Studios, GameX fuarına baş sponsor olarak katılmıştır. Yani taslağı hazır projeyi temsil etmektedir.
Başka illerde de bu tarz büyük bilişim fuarları düzenleniyorsa, bunların bilgisini İletişim-Destek Formu'ndan gönderebilirsiniz. Şartlar uygun olursa o illerde de katılımlar olabilir.
Onur GÜRSOY