Nasıl Bir İş Anlamıyorum @@@
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Nasıl Bir İş Anlamıyorum @@@
Klan Degiştirme Ürünü ALdım Ve karşı Klana Geçince Şan Ve Klan param Gitti O kadar Emek Boşamıydı ..Destege 3 Kere Mesaj Attım Halen Cwp Yok İlla İsyan Bayragımı Çekelim
PiSLiCk
Re: Nasıl Bir İş Anlamıyorum @@@
sanırım sen değiştirmicektin sabah güncellemesiyle otomatikmen karşı klana geçecektiBu ürünü kullandığınızda seçtiğiniz karakterinizin klanı ertesi sabah sunucu güncellemesiyle birlikte değişir.
Aynen öyle olacaktıxsercanx yazdı:sanırım sen değiştirmicektin sabah güncellemesiyle otomatikmen karşı klana geçecektiBu ürünü kullandığınızda seçtiğiniz karakterinizin klanı ertesi sabah sunucu güncellemesiyle birlikte değişir.
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
Bu Yazı Forumda Yazıyor Ve Foruma Sürekli Giren Bir Kişi Degilim Oyuna Girerken Gordum Ve Dükkana Girdim Aldım Orda Zaten Dükkanda Detaya Tıklayınca Yazması Lazım orda Ole bir Yazı gormeyince..GANDALF yazdı:Aynen öyle olacaktıxsercanx yazdı:sanırım sen değiştirmicektin sabah güncellemesiyle otomatikmen karşı klana geçecektiBu ürünü kullandığınızda seçtiğiniz karakterinizin klanı ertesi sabah sunucu güncellemesiyle birlikte değişir.
PiSLiCk
Sabah güncellemeyle geçicekti o kardeşkabusxpislickjj yazdı:Klan Degiştirme Ürünü ALdım Ve karşı Klana Geçince Şan Ve Klan param Gitti O kadar Emek Boşamıydı ..Destege 3 Kere Mesaj Attım Halen Cwp Yok İlla İsyan Bayragımı Çekelim![]()
Tokerx 
Talihsiz bir durum. Ürünün detay kısmında aşağıdaki açıklama mevcut. Herhangi bir ürün kullanırken tüm detaylarını incelemeniz gerekli.
Klan Değiştirme
Her defasında seçeceğiniz karakterinizin klanını şan veya klan parası kaybı yaşamadan değiştirmenizi sağlar.
Bu ürünü kullandığınızda seçtiğiniz karakterinizin klanı ertesi sabah sunucu güncellemesiyle birlikte değişir.
Uyarı: Bu ürünü ürünlerim bölümünden Kullan tuşuna tıklayarak kullanmalısınız. Oyun içinde klan değiştirirseniz ürünü kullanmamış olursunuz, şan ve klan paranız eksilir. Ürün adetlidir, kullandıkça eksilir.
Klan Değiştirme
Her defasında seçeceğiniz karakterinizin klanını şan veya klan parası kaybı yaşamadan değiştirmenizi sağlar.
Bu ürünü kullandığınızda seçtiğiniz karakterinizin klanı ertesi sabah sunucu güncellemesiyle birlikte değişir.
Uyarı: Bu ürünü ürünlerim bölümünden Kullan tuşuna tıklayarak kullanmalısınız. Oyun içinde klan değiştirirseniz ürünü kullanmamış olursunuz, şan ve klan paranız eksilir. Ürün adetlidir, kullandıkça eksilir.
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
2 Gün Önce Yazmıyordu Detay Kısmında Ve Şımdı Baktıgımda Yazıyor . O kadar Emek harcadım. Yaptıgınz Hataların üstünü OrtmeyinErdogan yazdı:Talihsiz bir durum. Ürünün detay kısmında aşağıdaki açıklama mevcut. Herhangi bir ürün kullanırken tüm detaylarını incelemeniz gerekli.
Klan Değiştirme
PiSLiCk
- Thexwanted
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
evet 2 gun once aynısı beım 1 yıldız carımada oldu ama benım kı tek yıldız die gerek duymadım. Konu acmaya ama madem arkadsın ki 2 yıldız bence konunun tarafınızca düzeltılmesı lazım... Oyunda sıkıntı oldugu gercek
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşım Ben Onu BU Şan Ve Klan Parası Artıcı Olmadan Kastım :arrow:
PiSLiCk
- xXxaRTisTxXx
- Sahaf Yardımcısı
aynen öyle bende görmedim 2 gün öncekabusxpislickjj yazdı:2 Gün Önce Yazmıyordu Detay Kısmında Ve Şımdı Baktıgımda Yazıyor . O kadar Emek harcadım. Yaptıgınz Hataların üstünü OrtmeyinErdogan yazdı:Talihsiz bir durum. Ürünün detay kısmında aşağıdaki açıklama mevcut. Herhangi bir ürün kullanırken tüm detaylarını incelemeniz gerekli.
Klan Değiştirme
NoTimeToCry - DeaDZoNe