Nasıl Bir İş Anlamıyorum @@@

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kabusxpislickjj
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Nasıl Bir İş Anlamıyorum @@@

Mesaj gönderen kabusxpislickjj »

Klan Degiştirme Ürünü ALdım Ve karşı Klana Geçince Şan Ve Klan param Gitti O kadar Emek Boşamıydı ..Destege 3 Kere Mesaj Attım Halen Cwp Yok İlla İsyan Bayragımı Çekelim :D
PiSLiCk
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Nasıl Bir İş Anlamıyorum @@@

Mesaj gönderen xsercanx »

Bu ürünü kullandığınızda seçtiğiniz karakterinizin klanı ertesi sabah sunucu güncellemesiyle birlikte değişir.
sanırım sen değiştirmicektin sabah güncellemesiyle otomatikmen karşı klana geçecekti
GANDALF
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GANDALF »

xsercanx yazdı:
Bu ürünü kullandığınızda seçtiğiniz karakterinizin klanı ertesi sabah sunucu güncellemesiyle birlikte değişir.
sanırım sen değiştirmicektin sabah güncellemesiyle otomatikmen karşı klana geçecekti
Aynen öyle olacaktı :D
Kullanıcı avatarı
kabusxpislickjj
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

GANDALF yazdı:
xsercanx yazdı:
Aynen öyle olacaktı :D
Bu Yazı Forumda Yazıyor Ve Foruma Sürekli Giren Bir Kişi Degilim Oyuna Girerken Gordum Ve Dükkana Girdim Aldım Orda Zaten Dükkanda Detaya Tıklayınca Yazması Lazım orda Ole bir Yazı gormeyince..
PiSLiCk
Kullanıcı avatarı
xsWiTx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen xsWiTx »

kabusxpislickjj yazdı:Klan Degiştirme Ürünü ALdım Ve karşı Klana Geçince Şan Ve Klan param Gitti O kadar Emek Boşamıydı ..Destege 3 Kere Mesaj Attım Halen Cwp Yok İlla İsyan Bayragımı Çekelim :D
Sabah güncellemeyle geçicekti o kardeş :D
Tokerx ;)
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Talihsiz bir durum. Ürünün detay kısmında aşağıdaki açıklama mevcut. Herhangi bir ürün kullanırken tüm detaylarını incelemeniz gerekli.

Klan Değiştirme
Her defasında seçeceğiniz karakterinizin klanını şan veya klan parası kaybı yaşamadan değiştirmenizi sağlar.

Uyarı: Bu ürünü ürünlerim bölümünden Kullan tuşuna tıklayarak kullanmalısınız. Oyun içinde klan değiştirirseniz ürünü kullanmamış olursunuz, şan ve klan paranız eksilir. Ürün adetlidir, kullandıkça eksilir.
Kullanıcı avatarı
kabusxpislickjj
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Erdogan yazdı:Talihsiz bir durum. Ürünün detay kısmında aşağıdaki açıklama mevcut. Herhangi bir ürün kullanırken tüm detaylarını incelemeniz gerekli.

Klan Değiştirme
Her defasında seçeceğiniz karakterinizin klanını şan veya klan parası kaybı yaşamadan değiştirmenizi sağlar.

Uyarı: Bu ürünü ürünlerim bölümünden Kullan tuşuna tıklayarak kullanmalısınız. Oyun içinde klan değiştirirseniz ürünü kullanmamış olursunuz, şan ve klan paranız eksilir. Ürün adetlidir, kullandıkça eksilir.
2 Gün Önce Yazmıyordu Detay Kısmında Ve Şımdı Baktıgımda Yazıyor . O kadar Emek harcadım. Yaptıgınz Hataların üstünü Ortmeyin
PiSLiCk
Kullanıcı avatarı
Thexwanted
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Thexwanted »

evet 2 gun once aynısı beım 1 yıldız carımada oldu ama benım kı tek yıldız die gerek duymadım. Konu acmaya ama madem arkadsın ki 2 yıldız bence konunun tarafınızca düzeltılmesı lazım... Oyunda sıkıntı oldugu gercek
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

Resim
Kullanıcı avatarı
kabusxpislickjj
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arkadaşım Ben Onu BU Şan Ve Klan Parası Artıcı Olmadan Kastım :arrow:
PiSLiCk
Kullanıcı avatarı
xXxaRTisTxXx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xXxaRTisTxXx »

kabusxpislickjj yazdı:
Erdogan yazdı:Talihsiz bir durum. Ürünün detay kısmında aşağıdaki açıklama mevcut. Herhangi bir ürün kullanırken tüm detaylarını incelemeniz gerekli.

Klan Değiştirme

2 Gün Önce Yazmıyordu Detay Kısmında Ve Şımdı Baktıgımda Yazıyor . O kadar Emek harcadım. Yaptıgınz Hataların üstünü Ortmeyin
aynen öyle bende görmedim 2 gün önce
NoTimeToCry - DeaDZoNe

Resim

Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön