Loncaya Akçe Bağışı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Loncaya Akçe Bağışı ?

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Merhabalar;
Arkadaşlar bilindiği üzere 1 Aralık 2011 tarihinde oyuna Lonca Sitemi eklendi.Bu sistem dahilinde herkes(İKV ÇEBERLİTAŞ KUTU SAHİBİ OLAN) lonca kurabiliyor yada herhangi bir loncaya katılabiliyor.Lonca üyeleri lonca içinde başkanın verdiği yetkiler doğrultusunda loncaya üye alabiliyor, loncadan üye atabiliyor ve en önemlisi loncaya ürün alabiliyor.

Tam bu noktada benim bir önerim olacak.Bir lonca içinde loncaya ürün alabilme yetkisi birkaç kişiyle sınırlı durumda.Ve loncaya ürünü hep aynı kişiler alıyor.Şahsen ben kendi loncam da olsa her ay 25 TL verip loncama EXP Artırıcı ürününü almak istemem.Çünkü reel hayat bu oyun değil ki gidip yaratık kesip para kasalım :) .Bu sistemin yerine bence herkes loncaya Akçe Bağışında bulunabilmeli.Her Loncanın Lonca Kasası bulunmalı ve dükkandan alınacak ürünler bu kasaya bağışlanan akçelerle alınmalı.Böylece parasal açıda loncada belirli kişilere yüklenilmemiş olur.

Not:Öneri desteğe gönderilmiştir.Sizde bu öneriye sıcak bakıyorsanız http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden Bildirim Tipini Öneri olarak seçtikten sonra konuyu kopyala yapıştır yapıp gönderebilirsiniz.Teşekkürler...

İYİ FORUMLAR..!
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Loncaya Akçe Bağışı ?

Mesaj gönderen JackGhosen »

Keşke Herkes Şöyle Mantıklı Önerilerle Gelse...

TAM DESTEK !
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

JackGhosen yazdı:Keşke Herkes Şöyle Mantıklı Önerilerle Gelse...

TAM DESTEK !
Desteğin İçin Teşekkürler..!
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Zaten dıger uyelerıne Lonca urunu alma yetkısı verebılırsın o sekılde alım gerceklesır
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

VatanXLydeR yazdı: Zaten dıger uyelerıne Lonca urunu alma yetkısı verebılırsın o sekılde alım gerceklesır
Dikkatli okumadınız sanırım, ben lonca ürünü alırken sadece tek bir kişiye yüklenilmesine karşıyım.50 kişiye de yetki verseniz ürünü alacak kişi aynıdır zaten.Benim dediğim lonca ürünü alırken herkesin katkıda bulunması
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Destekten Gelen Şaşırtıcı Cevap;
Talep Tarihi : 15.12.2011 14:30:36

Bildirim Tipi : Öneri

Sunucu : Teskilat

Üyelik Tipi : Sobee

Karakter Adı :

Yanıt :
Merhaba,

Lonca başkanı yetkileri ayarlaması durumunda tüm lonca üyeleri loncaya ürün alabilmektedir.

Bilginize

Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.

Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.

IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com

Talebiniz :

Merhabalar; Arkadaşlar bilindiği üzere 1 Aralık 2011 tarihinde oyuna Lonca Sitemi eklendi.Bu sistem dahilinde herkes(İKV ÇEBERLİTAŞ KUTU SAHİBİ OLAN) lonca kurabiliyor yada herhangi bir loncaya katılabiliyor.Lonca üyeleri lonca içinde başkanın verdiği yetkiler doğrultusunda loncaya üye alabiliyor, loncadan üye atabiliyor ve en önemlisi loncaya ürün alabiliyor. Tam bu noktada benim bir önerim olacak.Bir lonca içinde loncaya ürün alabilme yetkisi birkaç kişiyle sınırlı durumda.Ve loncaya ürünü hep aynı kişiler alıyor.Şahsen ben kendi loncam da olsa her ay 25 TL verip loncama EXP Artırıcı ürününü almak istemem.Çünkü reel hayat bu oyun değil ki gidip yaratık kesip para kasalım .Bu sistemin yerine bence herkes loncaya Akçe Bağışında bulunabilmeli.Her Loncanın Lonca Kasası bulunmalı ve dükkandan alınacak ürünler bu kasaya bağışlanan akçelerle alınmalı.Böylece parasal açıda loncada belirli kişilere yüklenilmemiş olur.
Desteğe sanırım anlatamadım bunu ben.Arkadaşlar, siz loncada bu yetkiyi kime verirseniz verin sonuçta bu ürünü alıcak olan bir tek kişidir.(Yani ürünün ücretini ödeyecek olan kişi yine bir kişidir.)Desteğin bu denli anlamsız cevap vermesi düşündürücü açıkçası.
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Fahrenheit yazdı:Destekten Gelen Şaşırtıcı Cevap;

Yanıt :
Merhaba,

Lonca başkanı yetkileri ayarlaması durumunda tüm lonca üyeleri loncaya ürün alabilmektedir.

Desteğe sanırım anlatamadım bunu ben.Arkadaşlar, siz loncada bu yetkiyi kime verirseniz verin sonuçta bu ürünü alıcak olan bir tek kişidir.(Yani ürünün ücretini ödeyecek olan kişi yine bir kişidir.)Desteğin bu denli anlamsız cevap vermesi düşündürücü açıkçası.

Okuyup anlamadan cevap bu kadar olur. Hatta ben cevap gelmesine şaşırdım. Malum destek ekibi çok ilgili alakalı (!)

Fikrin son derece mantıklı ve gerekli bir sistem. Lonca ürünü diğer ürünlere göre daha pahalı olduğu için tek şahıstan para çıkması mantıksız sonuçta ortak birşey yapılıyorsa herkesin katkısı olmalı.
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

bordo yazdı:
Fahrenheit yazdı:Destekten Gelen Şaşırtıcı Cevap;

Yanıt :
Merhaba,

Okuyup anlamadan cevap bu kadar olur. Hatta ben cevap gelmesine şaşırdım. Malum destek ekibi çok ilgili alakalı (!)

Fikrin son derece mantıklı ve gerekli bir sistem. Lonca ürünü diğer ürünlere göre daha pahalı olduğu için tek şahıstan para çıkması mantıksız sonuçta ortak birşey yapılıyorsa herkesin katkısı olmalı.
Aynen bende öyle söylemek istedim.Desteğin için teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Ahmet sen maden al veli sen artırcı al Fatma sende çemberli al geri kalanlar önümüzdeki ay sizde gelcek ay Hasan orhan bilmem ne kişiler sizde sunları alacaksınız sırasıyla alacaksınız.

Laaaaa Hasannnnn sıra sende neden almadın la artis.

Benim bu lonca hoşuma gitmedi ben ayrılıyoruö.

Slşksfsdjmc sdkfjs Haso kaybol leen.

Lonca kasası Doğru bir karar.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Güzel öneri. :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön