Liderliğe AS'lan Pençesi

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Exelcium
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: TheLodos Of Ottoman

Re: Liderliğe AS'lan Pençesi

Mesaj gönderen Exelcium »

ziplayanpirasa yazdı:Eskiden Kalma Bir İkon :)
Forumu Pek Kullanmıyorum Gerekmedikçe O Sebeple Arz Kalmış :)

Neyse biraz ortam yumuşasın diye yazdım seni seviyorum biliyorsun
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

Selam dostlar,

Konuda fazla gereksiz, tartışmaya sürükleyici iletiler görüyorum. RoA ve As arasında bir rekabet görülüyor gibi olmuş sanki. Aslında tam aksine As daki arkadaşlarımızın çoğu her ne kadar RoA nın arasından çıkmış olsa da bizler bir hırs yarışında değiliz. Eski üyelerimizle de gurur duyuyoruz. Şuan As daki dostlarımız bir sıralamaya ve/veya dereceye girdiğinde kendi adıma yine bir gurur kaynağı benim için çünkü yine bizim dostlarımız olmasıdır bu neden onların bir çoğu bizim eski loncadaşlarımız ve şuanki dostlarımızdır. Lütfen konuyu tartışmaya yöneltmeyin. Hepinizi seviyorum :)

Tüm dostlarıma saygılar, sevgiler
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
Kullanıcı avatarı
UniqueTurk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen UniqueTurk »

xTakiox yazdı:Apo Belki Cahilsin Ama Şöyle Açıklık Getirim , Bir Köle Krala Bile Meydan Okusa Kral Kabul Etmek Zorundadır , Etmezse Yenilgiyi Kabul Etmiş Demektir :) Tamam Ben Cevabımı Aldım :) Simdi O Benim RoA Aldıgım Cakalları Sustur Yoksa Yapabilceklerim Hayallerinizle Sınırlı Kalır.
Serhat cahil flan yakışmıyor sana :lol: Anlatmak istediğimi sen anlamadın . Mesele kral - köle olayı değil . Peki şöyle açayım ; 49 seviyesin , hani peşine küçük seviye , ufakcık yaratıklar takılır sana dalmaya çalışır meydan okurlar ya seviyene bakmadan . Ama sen onun sana zarar veremeyeceğini ayrıca onu alt etsen bile sana bişey kazandırmayacağını bildiğin için tenezzül edip bakmazsın bile . İşte anlatmak istediğim olay bu . ;)
Ayrıca Serhatım sen onlara çakal diye hitab edersen onların da sana cevap verme hakkı doğar . Nitekim kimse kimseden üstün değildir , sen konuşacaksın onlar susacak .

Exelcium yazdı:
zippo yazdı:Öncelikle hırsınız ve başarı arzunuzu canı gönülden tebrik ediyorum arkadaşlar . Yalnız şuna bir açıklık getirelim , siz şimdi sabah akşam sığınaklarda deli keserek mi bişeyleri ıspatlama peşindesiniz ? Yapmayın lütfen

Şimdi sen bunu yazarken, loncandan arkadaslarının sıgınak kapısında sıra beklediğinin farkındasın dimi ?

:arrow: :arrow:
Size gelince, evet farkındayım . Kesmiyorum , kesmiyoruz diye bir şey cıktı mı ağzımdan ? Ben bunları kestim günlerce liderdim fakat bununla kendimi ıspatlamaya calıstım mı ?

Son olarak Ozan kardeşim seninle daha bu konuda çok uzun tartışırız ; fakat senin o buydum dediğin zaman değil , şimdiki zaman .Kalmadı o zamandan eser. Kaldı ki bahsettiğim seviye senin anladığın şekilde değil . Verdiğim seviye örneği sanırım sana da Serhata da açıklayıcı olmuştur . Ayrıca Ozan ben bulunduğum loncanın tarihini de , buraya kimler getirmiş onu da çok iyi biliyorum . Senin Daha önce bu aileye mensup olman , bazı konuların belirlenmesinde söz sahibi olmuş olman benim seviyeme yükseldiğin veya yükselebileceğin anlamına gelmez . Beni bu konuma getiren ne sensin ne de yanındakiler ...
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''

Raiders of Anatolia

www.raidersofanatolia.com
Kullanıcı avatarı
xTakiox
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xTakiox »

Hım Kucuk Canavar ? Siz Neye Göre Büyüksünüz Apo ? Bu Bir Oyun Degilmi ? Oyunun Her Alanında Büyüksünüz En Siniz ? Bende Diyorumki Ispatla ? Neye Büyüksünüz ? Madem Biz Kucuguz Benim ki Üyelerimi Msn Gruplarına Cagırıp Bırak O Loncayı Gel RoA ya Demek Kadar UFALIYOSUN KUCULUYOSUNUZ ALCALIYOSUNUZ ? Nerden cıkarıyosn deme Sakın Gıt Kıvanca Bir sor Bakalım Ne Dicek Sana :) Siz 4 Ay Once Buyuktunuz Artk Tek Ve En Büyük Ace Of Spadestır.

Ben Sana Gereken Meydan Okumamı Oyun İse Bu Oyunda Ki Her Türlü Dalda Yaptım Sen Kıvırın :)

Tamam Siz Bize Meydan Okuyana Kadar En Küçüksünüz Artık Dahada Cewap Vermiyorum Herkez Artık Kabul etti Siz Biz En iz İlk İz Demeye Dewam edin :)
Takıo
Çok Kimse Bir Olayın Veya Bir Şeyin İLK kidir . Ama EN Olan Tek Olmaktır . Bizde EN Olmayı Seçenlerdeniz.
Kullanıcı avatarı
UniqueTurk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen UniqueTurk »

Serhat ben açıklamamı yaptım kardeşim , artık nasıl algılıyor hırsınızı nasıl arttıyorsunuz bilmem ama gözümüzde öylesiniz.. Seviye derken ? dediniz açıkladım ;)

Loncamdaki adamları , bırak onları gel bize diyecek kadar alçaldınız diyosun ve sadece gülüyorum :lol: :lol: Serhat siz bu loncadan ayrıldıgınızda yapmadınız mı bunu ? Şimdi alçalmak mı oldu bunu yapmak ?

Büyüklüğümüzü sana şöyle ufak bir örnekle ispat edeyim . Tüm oyun , siz de dahil Lonca sistemiye birlikte derecelerini bize göre belirledi . RoA'yı geçtik , RoA dan iyiyiz , o zaman biz en iyiyiz . Hemen foruma konu ... ;)
Ama bizim başından beri üstüne çıkmak istediğimiz tek ekip test ekibiydi ;)

Dediğim gibi nasıl algılıyorsanız ...

Tekrar Tebrik Ederim , Başarılarınız daim olsun 8-)
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''

Raiders of Anatolia

www.raidersofanatolia.com
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Yazılanları okuyorum da gülüyorum , gördüğüm tek şey bir koltuğa oturmuş ve birileri tarafından pohpohlanarak konuşan biri. Büyüklüğünü iddia ettiğiniz loncanızın büyük olduğuna dair en ufak bir örnek gösterin diyoruz, biz büyüğüz deyip geçiyorsunuz.

Peki loncanın tarihini çok iyi biliyorsan hatırlaman gerekir apocum, zamanında bir lonca size em teklif ettiğinde benim karşı çıkmama rağmen sizin büyük(!) liderinizin baskısıyla em teklifi kabul edilmişti, o günde onları rakip olarak görmüyor ezeriz geçeriz diyordunuz. Ama teklifi kabul ettiniz, sor bakalım liderine neden kabul ettiniz :) o gün kahraman olan Roa bugün korkak mı ? yoksa bugün isminde ki R'nin büyük olmasından kaynaklı bir tavrı mı var ? :)

Diyorsun ki sığınakta kesip lp kasıp hava atıyorsunuz. Sen loncandan hiç mi haberdar değilsin ? Akşama kadar sığınaktasınız ki sende aralarındasın :) Peki hiç sordun mu bu kadar zaman sadece sığınaktamıydınız diye ? :) Bu süreçte kaç miğrat kaç çemberli atıldı haberin var mı ? aa pardon nereden haberin olacak, senin daha loncanın sığınaklardan çıkmadığından haberin yok, bizden haberin olsun :)

Öte taraftan diyorsun ki siz loncadan çıkarken milleti çağırmadınız mı ? Bizde gelir sizden üye davet ederiz gibi bir ima veriyorsun :) Biz çıktığımızda herkes bize sordu ne olacak diye, gelmesi gerekenler zaten bizimle geldi.
Bugün siz bizden üye alabileceğinizi sanıyorsunuz :) ama bir fark var, biz üye alımı yaparken kendimize yakın hissettiğimiz kardeş gördüğümüz kişileri davet ediyoruz, siz lp sıralamasına bakıyorsunuz. Acizlik.

Bu bir oyun değil mi apo ? peki bu bir oyunsa daha dün kardeş dediğiniz, fuarda canım cicim çektiğiniz kişilerin arkasından daha bir hafta geçmeden nasıl bir yüzsüzlük örneği gerçekleştirip atıp tutabiliyorsunuz ? Daha 1 2 ay öncesine kadar kardeşim, oktayım diyenler bugün oktay öyle serhat böyle der olmuş ? Düşmeyin. Alçalmayın. Sıralamanız listede altta olsun kişiliğiniz değil. :)

Sıralamada rakibimiz test takımıydı diyorsun, Roayı geçince sevindiler filan, biz listeye bakıyoruz üstümüzde kimse yok, altımızda kendini büyük sananlar var.

Bence siz bu lp rekabetine girmeden önce kendinize bir çeki düzen verin, ikiyüzlülüğünüzü düzeltin, düzeltmeden karşımıza çıkma şansınız zaten yok. Hangi yüzünüzle savaşacağız ? kardeşim diyen mi ileri geri konuşan mı ?

Eğer çok büyük loncaysanız biraz özgün olun. Hala bizim getirdiğimiz kurallarla, sistemlerle yönetilmeyin, yönetmeyin. Örnek istersen şu susturulma da alınan para cezasına bakabilirsin, hani şu sizin liderinizin beğenmediği bizim yanlış bir karar aldığımızı savunduğu kural, hani ilk başta destekleyip daha sonra çıkarlarına ters gelince kaldırmaya çalıştığı ama biz ayrıldıktan sonra yararlı bulup devam ettirdiği kural ;)

Dediğin gibi apo, bu bir oyun. Biz oyunumuzu oynuyoruz sizde izleyin. :)

Bu arada laflarımdan genelleme yaptığım anlaşılmasın laflarım loncayadır ve loncadaki kişiliği belirsizlere. Lonca içerisinde değer verdiğimiz abi, abla, kardeş dediğimiz kişiler hala mevcut, bu zamana kadar sustuysak da onların hatırı için.

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Sen kendini nasıl görmek istiyorsan gör ve nasıl olması gerektiği gibi kendini o şekle adapte etmek istiyor , öyle olmasını düşünüyorsun.Ama gerçeklerden kaçamazsın ,geçmişte çok güzel şeylere imza attığınız doğru şimdi var olan üstünlüğü kabul edin ki siz etmesenizde bunu istatistikler zaten doğruluyor .

Senin gözünde çok aşağılarda olabilir bu hiç önemli değil senin ve mantık ile akıl arasında çeliştiğin sorunlardan bir tanesidir . Senin düşüncene değil bizim fikir ,hedef ve isteklerimize göre değişip ,gelişmekte .

Katlanamayacak en büyük üzüntülerden biriside artık eskisi gibi olmadığınızdır.Bunu forum vs. gibi yollarla tekrar ihtişamı kazanmak ve bizden prim sağlamayı düşünüyorsunuz.

İstatistik bilgileri ,geçmişinizi ,lonca puanını ,bildiklerinizi ,üstünlükleri askıya aldık Düelloya " Hodri meydan" ' a evet diyebilecek kadar cesaretlimisiniz ?
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
carizmatixx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen carizmatixx »

Konunun çekildigi tarafı yanlış buluyorum. Biz bu oyunu bu sunucuyu hergün beraber paylaşıyoruz. AS dır RoA dır bunlar sadece oyunun içindeki rekabet olmalıydı. Daha öncede yazdıgım gibi bizde başarıya her zaman tebrik vardır öylede. Bu bir başarıdır ve tebrik edilmesi gerekir. Ancak konu nerelere çekilmiş belkide bir anlık sinirle hırsla söylenmiş yazılmış. Benim AS da sevdigim saydıgım arkadaşlarımda var eminim diger loncadaşlarımında öyle ancak konuları bu taraflara çekmeyelim.. Bir oyun için bir birinizi kırdıgınızla kalırsınız.

Tekrardan tebrikler.
Resim

<Raiders Of Anotolia>
Exixiz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Exixiz »

AS ları verdikleri uğraşlardan dolayı tebrik ederim. Tüm RoA bu konu başlığı altında tebriklerini iletecek varsa iletsin. Yok ise eğer başka bişey yazmayın her zaman ki gibi kısır döngü. İKV yönetimi umarım LP lerimizle neler yapabilceğimizi kısa zamanda gösterir. Oyun saçma sapan bir hal aldı. Son olarak kuklacının tüm sunucları sıralmasında ki ilk 5 e 3 lonca sokması sevindirici, TLOO yu da tebriklerimi iletiyorum. 3 loncanın toplam puanı 45m üzerinde. İnanıyorum ilk 3 ün değismeyen loncaları olarak yolumuza devam edeceğiz.

BASİ-Exixiz-YüXeXeS

TUNA...
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Çok teşekkürler tuna abi , Tüm arkadaşlardan da aynı tutumu bekler ,ilk üçün kuklacıdan olması apayrı bir sevinç katmakta
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön