http://gundem.milliyet.com.tr/-oyun-kar ... efault.htm
"Oyun karakterimi çaldılar" Haber oldu
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
"Oyun karakterimi çaldılar" Haber oldu
Ne yazıkki bu tip konuları haber yapan bir ülke de yaşıyoruz
:twisted:
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Re: "Oyun karakterimi çaldılar" Haber oldu
Oturup ağlasınlar, tamam şikayet et ama bunu gazeteye taşıyacak ne var? Ülke de haber mi kalmadı gidip böyle haberleri gündeme getiriyor, beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün 
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
Benim zamanında çalındı ve şimdide BloklandımInfecter yazdı:Sizin de hesabınız çalınırsa 1 gün sonra bende size sorarım.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
...satılan ve fanatikleri tarafından 6 bin TL’ye kadar paralar verilip alınan donanımlar...
...Bilgisayar karakterlerinin oyunun çok yaygın olduğu yabancı ülkelerde 10 bin dolara kadar yükselen fiyatlarla satıldığı bildirildi...
Dikkatini Çeken Var mı ?
Kendime Soruyorum da, Neden Dikkatimi Çekti Acaba ?
Zamanında Knight Online'da Arkadaşımla Ortak Olduğumuz Karaktere Renault Megane Teklif Edildiği İçin mi ?
Hayır...Hayır !
Çemberlitaş Kutu'ya 20 TL Vermeyi Göze Alamayan İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncuları Yüzünden !
Ne de Olsa Sayın Mevlüt Dinç Bu Oyunu Ölen Babası Adına Yaptırdı. ''Ruhu Şad Olsun''
Hayrat...İstanbul Kıyamet Vakti Hayratı !

- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Helal olsun Kadına. Her karakteri çalınan kişi bilişim suçları bürosuna başvursa ortada karakter hırsızlığı kalmayacak . Herkese örnek olur umarım.
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Hesap çalma başka şifreyi verme başka bilişim suçu karşı tarafı bulup şifreyi nerden aldın nasıl aldın derse karşı tarafta kendisi verdi derse nah alır. Birde ispatlarsa.
A R Z L O D O S
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
ARZLODOS yazdı:Hesap çalma başka şifreyi verme başka bilişim suçu karşı tarafı bulup şifreyi nerden aldın nasıl aldın derse karşı tarafta kendisi verdi derse nah alır. Birde ispatlarsa.
Nasıl ispatlayacak ?
Ne Sevene Düşmanım
BiLGeKaGaN yazdı:ARZLODOS yazdı:Hesap çalma başka şifreyi verme başka bilişim suçu karşı tarafı bulup şifreyi nerden aldın nasıl aldın derse karşı tarafta kendisi verdi derse nah alır. Birde ispatlarsa.
Nasıl ispatlayacak ?![]()
Her oyunun kanunen yükümlü olduğu loglar vardır bunlar 1 sene 6 ay gibi süre boyunca saklanmak zorunda oyun içinden birine şifreme gir bana yardım et derse.
Skpye yada msnede kayıtlı ise loğlarda kayıt varsa.
Yada cep telefonune 1-2 ay öncesinden mesaj yolu ile şifrem gir benim yerime kes ayda ayrdımcı ol derse.
Birine verdise muhakkak ağız yolu ile soylemmiştir bir yerden yazmışştır.
Şifre kırma hariç hacklenme hariç dediklerim o suç teşkil ediyor izinsiz alımlar suç teşkil eder.
Oyun dışı mail adresini çeştli programlar yardımı ile çalma yöntemi suçtur. Ama kendi bilerek şifresini verdise oyalan felan flan o kişide çaldırdısa yada bir başkasına soyledise o zaman kendi vermiş oluyor ondan bas bs bağırmıyorlar şifreniz size aittir kimseye vermeyin diye yengemin oğlua vermiştim o çaldırmış geçmiyor burda.
Benim şifre 4 rakamdan oluşan bir şifre neden ben 4 yıldır bir hesap çaldırmadım.
Çalınan şifrelerin temeli 123456789 olursa çalınır.
A R Z L O D O S
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
Yani Reel de ağız yolu ile de söylenmiş olabilir ki bu ispatlanamaz . illa pc veya tel de olucak diye bir zorunluluk yok . neyse boş konu üzerinde tartışıyoruz . ordaki bayana acıdım kim bilir kaç senesini vermiştir bir oyun için :idea:ARZLODOS yazdı:BiLGeKaGaN yazdı:ARZLODOS yazdı:Hesap çalma başka şifreyi verme başka bilişim suçu karşı tarafı bulup şifreyi nerden aldın nasıl aldın derse karşı tarafta kendisi verdi derse nah alır. Birde ispatlarsa.
Nasıl ispatlayacak ?![]()
Her oyunun kanunen yükümlü olduğu loglar vardır bunlar 1 sene 6 ay gibi süre boyunca saklanmak zorunda oyun içinden birine şifreme gir bana yardım et derse.
Skpye yada msnede kayıtlı ise loğlarda kayıt varsa.
Yada cep telefonune 1-2 ay öncesinden mesaj yolu ile şifrem gir benim yerime kes ayda ayrdımcı ol derse.
Birine verdise muhakkak ağız yolu ile soylemmiştir bir yerden yazmışştır.
Şifre kırma hariç hacklenme hariç dediklerim o suç teşkil ediyor izinsiz alımlar suç teşkil eder.
Oyun dışı mail adresini çeştli programlar yardımı ile çalma yöntemi suçtur. Ama kendi bilerek şifresini verdise oyalan felan flan o kişide çaldırdısa yada bir başkasına soyledise o zaman kendi vermiş oluyor ondan bas bs bağırmıyorlar şifreniz size aittir kimseye vermeyin diye yengemin oğlua vermiştim o çaldırmış geçmiyor burda.
Benim şifre 4 rakamdan oluşan bir şifre neden ben 4 yıldır bir hesap çaldırmadım.
Çalınan şifrelerin temeli 123456789 olursa çalınır.
Ne Sevene Düşmanım