Zırh ve eldiven düşürmeyi o kadar çok denedim ama millet set dizdi bana 1 item bile düşmedi !
İkv bana item vermemekte kararlı ben üretmekte kararlıyım. ! Emek vererek item sahibi olmak bu olsa gerek.
Buda Çemberlitaş geldikten 1 ay sonra üretmek zorunda kaldığım zırh ! Ve hala bu zaman oldu hiç bir zırh çıkmadı ! Sadece 2 eldiven.
hayırlı ugurlu ve geçmiş olsun aynısı bnmde sorunum hidra zırh ı dahi düşüremedim 219 stu sıfır zırh var tek çar ile aynı savaşçı ile gidiorm 2 gaffar 5 gbx hariç
bari 10 köşk düşseydi oda yok
Zırh ve eldiven düşürmeyi o kadar çok denedim ama millet set dizdi bana 1 item bile düşmedi !
İkv bana item vermemekte kararlı ben üretmekte kararlıyım. ! Emek vererek item sahibi olmak bu olsa gerek.
Buda Çemberlitaş geldikten 1 ay sonra üretmek zorunda kaldığım zırh ! Ve hala bu zaman oldu hiç bir zırh çıkmadı ! Sadece 2 eldiven.
O degilde ...,?
Sen oyunu birakmamismiydin ??
+1
Oyunu bırakıyorum deyince geri dönüş yapamıyor muyuz ? Çarlarımız mı bloke oluyor ?
Benim oyuna dönmem çoğu kişinin aklını karıştırıyor bu yüzden anlıyorum ki İkv'de bayağı bir beni tanıyan kişi var :mrgreen: :roll: :roll: