GameX 2011 Fuarının heyecanı fotoğraflara yansıdı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Alucard
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: GameX 2011 Fuarının heyecanı fotoğraflara yansıdı

Mesaj gönderen Alucard »

JackGhosen yazdı:
KARAALI yazdı:Merhabalar ;

Herkesin yorumu kendincedir.Bu yorum iyide olabilir kötüde.Demek ki fuarda ki ortam arkadaşın hoşuna gitmemiş.Üstelememek lazım.

Fuara gelince ;
gerçekten de çok sıcak ve sevimli bir ortam vardı.Nihat Bey ve Ahmet Beyin sohbetine doyum olmuyor doğrusu.Kısacası ekibe diyecek söz yok.

Oyunda karşılıklı yardımlaşıp , vakit geçirdiğimiz insanları gerçekte görüp tanımak ayrı bir deneyimdi.

Organize edenlerin eline , gelen kardeşlerimizin , abilerimizin , ablalarımızın ayaklarına sağlık...

Sana Katılıyorum...

Arkadaş Haddi Olmayan Bir Konuda Yorum Yaptığı İçin Cevap Verdim. Gel Gelelim Cuk Diye de Oturmuş Zaten Son Mesajında Yazdıklarına Bakarsak :)

Mesajımı yanlış anladığın apaçık herneyse gerçekten asosyal sadece forumda takılan ezik insanlarla muhabbete gerek yok bak sana bişeyler kanıtlamama gerek yok istioyrsan adres vereyim kim cüce kim deve kim ezik görelim ? eğer bu kadar kendine güveniyorsan
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Katılmayı çok istediğim fuar fotoğraflara bakıp bakıp üzülüyorum :) İnşallah seneye orada olacağım .
Ottomanxölümsüz anısına
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BaLikekmek »

Güzel kareler demek gelmiyor içimden.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön