Canım o iş bana ve Bora cacığına ait. Mehmet'i muaf tutuyoruz şu an. Bir daha olmasın. Adam ol. Önce sor bir nasıl yapılıyor diye anlatalım akıllı olcan. Seni seviyorum. Saat başı 50m için sadece sana geçirli olsun nasıl olur?PaRDuSxYoRGuN47 yazdı:dogru söliyon abi biraz daha calışmam lazımbence gelmeyenler için saat başı 50 m yapalım
:twisted:
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

aLpoS
xScHooLBoyx
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Selamün aleyküm kolay gelsin.
Cacık derken ne demek istiyon ?RuTkaYx yazdı:Canım o iş bana ve Bora cacığına ait. Mehmet'i muaf tutuyoruz şu an. Bir daha olmasın. Adam ol. Önce sor bir nasıl yapılıyor diye anlatalım akıllı olcan. Seni seviyorum. Saat başı 50m için sadece sana geçirli olsun nasıl olur?PaRDuSxYoRGuN47 yazdı:dogru söliyon abi biraz daha calışmam lazımbence gelmeyenler için saat başı 50 m yapalım
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ben yoğurt sen hıyar. Adını Bora koydum..forever55 yazdı:Selamün aleyküm kolay gelsin.
Cacık derken ne demek istiyon ?RuTkaYx yazdı:Canım o iş bana ve Bora cacığına ait. Mehmet'i muaf tutuyoruz şu an. Bir daha olmasın. Adam ol. Önce sor bir nasıl yapılıyor diye anlatalım akıllı olcan. Seni seviyorum. Saat başı 50m için sadece sana geçirli olsun nasıl olur?PaRDuSxYoRGuN47 yazdı:dogru söliyon abi biraz daha calışmam lazımbence gelmeyenler için saat başı 50 m yapalım
![]()

aLpoS
xScHooLBoyx
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Tamam öyle olsun bakalım.Birde teamspeaktekiler mikrofon ve hoparlör kafayı yedi.Kusura bakmayın
Len hoparlörü düzelt bariforever55 yazdı:Tamam öyle olsun bakalım.Birde teamspeaktekiler mikrofon ve hoparlör kafayı yedi.Kusura bakmayın![]()
![]()

aLpoS
xScHooLBoyx
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Çalışıyorum işte bakıcaz.Siz konuşun ben kendime tost yapıp geliom 
Banada yapsana 3 dilim kaşar olsun ışığa tuttuğunda arkasını görmek istemiyorum ama kaşarın ok?forever55 yazdı:Çalışıyorum işte bakıcaz.Siz konuşun ben kendime tost yapıp geliom

aLpoS
xScHooLBoyx
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Off sana öyle güzel laf derdimki ara beni diyeyim
Burdan olmaz 
Laf yicek benim bide arıycam seni öyle mi sana şimdi bir laf derdimki ara beni diyeyim burdan olmazforever55 yazdı:Off sana öyle güzel laf derdimki ara beni diyeyimBurdan olmaz

aLpoS
xScHooLBoyx