Iksır konusuunda enayılık yapmıssın 2421 ıylestırme tek sıfa 1. bölge 4 ısksır 2.bolge gaffar semiha stu herşey 4 ıksır bunlar tartısma konusu olmuşsa yapacak bısı yok
ReBeLDexLıFe
Ya böyle konuları kesin en iyi olduğunu düşünen verilen cevaplarda kendi adını başkaları tarafından görmek isteyen elemanlar açıyo . La zaten herkes kendi adını yazıyo boşuna beklemeyin sizi yazmazlar
ematemax yazdı:3-4 ay öncesinde NeoWIN çok iyi ofansifti . Şuan bilemem , ama gayet iyiydi 3-4 ay kadar önce .
Çok tsk ederim dostum beni en iyi olarak gormen konusunda en iyi diye bir kavram yoktur ama her zaman elimizden gelenı yaptık suan oynu bıraktım çemberlitaş ciden sıktı htta sıkıntıdan sancak sunucusuna gelmiştim geri sarmayınca 2 sunucu daha gezdim sonu yok bu oynun dedım ve benim için sonu getirdim gezip dolaştıgım en iyi sunucuydu beni hatırlayanlar bilir devamlı ant onunde ws atıyordum
ematemax yazdı:3-4 ay öncesinde NeoWIN çok iyi ofansifti . Şuan bilemem , ama gayet iyiydi 3-4 ay kadar önce .
Çok tsk ederim dostum beni en iyi olarak gormen konusunda en iyi diye bir kavram yoktur ama her zaman elimizden gelenı yaptık suan oynu bıraktım çemberlitaş ciden sıktı htta sıkıntıdan sancak sunucusuna gelmiştim geri sarmayınca 2 sunucu daha gezdim sonu yok bu oynun dedım ve benim için sonu getirdim gezip dolaştıgım en iyi sunucuydu beni hatırlayanlar bilir devamlı ant onunde ws atıyordum
Belki en iyi diye bir kavram yoktur ama sen cidden en iyiydin. Sana olanlar aynen banada oldu. Senle çemberliye girdik birkaç kere sonrasında bende bıraktım oyunu
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
YeniçerixMaster ve YeniçerixDadawa En Sağlam Şifacılardı. WS'de Master Üstüne Tanımazdım Yani
Dadawa'yı Zaten Anlatmıyorum.
Büyücülerde IIxhayaletIxII Vardı.
Savaşçı Olarak da Urgakina, McxLyder ve CnquerorxBalamir Vardı.
BU SAYDIKLARININ HEPSINLE CAR SISLMESINE WS ATTIM 39 ZAMANI AMA KIMSE CARINI SILMEDI NEDENSE
EN IYIDEN BAHSEDIYORSUNUZ. BEN SIZE EN IYIYI SOYLIYIM MI. EN IYI SESSIZ VE SAKIN DURUP GEREKTIGINDE ISINI YAPANDIR. SANCAK SUNUCUSUNDA LAZOGLU YANI BENI BILMEYEN VARSA O KISI ZATEN NE ESKIDIR NEDE EN IYI...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
YeniçerixMaster ve YeniçerixDadawa En Sağlam Şifacılardı. WS'de Master Üstüne Tanımazdım Yani
Dadawa'yı Zaten Anlatmıyorum.
Büyücülerde IIxhayaletIxII Vardı.
Savaşçı Olarak da Urgakina, McxLyder ve CnquerorxBalamir Vardı.
BU SAYDIKLARININ HEPSINLE CAR SISLMESINE WS ATTIM 39 ZAMANI AMA KIMSE CARINI SILMEDI NEDENSE
EN IYIDEN BAHSEDIYORSUNUZ. BEN SIZE EN IYIYI SOYLIYIM MI. EN IYI SESSIZ VE SAKIN DURUP GEREKTIGINDE ISINI YAPANDIR. SANCAK SUNUCUSUNDA LAZOGLU YANI BENI BILMEYEN VARSA O KISI ZATEN NE ESKIDIR NEDE EN IYI...