Dün IıIGaRGaMeLIıI, PhySicaLChaRisMa isimli 2kişi hakkında arkadşalarımızı bilgilendirdim uygunsuz hiç bir beyanda bulunmadım bu konuyu kaldırmanızdaki amaç ne uygun bir dille yaptıkları yanlışları anlattım bu gibi konulardan herkezin haberi olmalı. olmalı ki onlarında paraları itemleri gitmesin kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkı olmaz OLAMAZ...Bu iki oyuncumuz oyundaki manav satışlarında yaptıkları dolandırıcıklarla meşhurdurlar size uyarım arkadaşlık dostluk veya ticaret yapmamanızı öneririm tabi herkezin kendi tercihi ben sadece bu öneriyi sizlere sunarak uyarıyorum uygunsuz birşey varsa tekrar kaldırın konuyu ama böyle durumları herkezin görmesi gerek herkezin hakkı...
İyi Forumlar...
Arkadaşlarımızı bilgilendiriyoruz siz kaldırıyorsunuz???
- necatialperen61
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Re: Arkadaşlarımızı bilgilendiriyoruz siz kaldırıyorsunuz???
bende bu gargamel in hırsız olduğunu fotoğraflarla kanıtladım ama sürekli kaldırılıyor ! :twisted: :evil:necatialperen61 yazdı:Dün IıIGaRGaMeLIıI, PhySicaLChaRisMa isimli 2kişi hakkında arkadşalarımızı bilgilendirdim uygunsuz hiç bir beyanda bulunmadım bu konuyu kaldırmanızdaki amaç ne uygun bir dille yaptıkları yanlışları anlattım bu gibi konulardan herkezin haberi olmalı. olmalı ki onlarında paraları itemleri gitmesin kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkı olmaz OLAMAZ...Bu iki oyuncumuz oyundaki manav satışlarında yaptıkları dolandırıcıklarla meşhurdurlar size uyarım arkadaşlık dostluk veya ticaret yapmamanızı öneririm tabi herkezin kendi tercihi ben sadece bu öneriyi sizlere sunarak uyarıyorum uygunsuz birşey varsa tekrar kaldırın konuyu ama böyle durumları herkezin görmesi gerek herkezin hakkı...
İyi Forumlar...
Forum içerisinde Bir kişiyi suçlama veya bu tip durumlar etik olmadığı için Forum Yetkileri konularınızı kaldırabilir.
Bu konudaki Şikayetlerinizi :arrow: www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine bildirmeniz yeterli olucaktır
Bu konudaki Şikayetlerinizi :arrow: www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine bildirmeniz yeterli olucaktır
- xMETAMORFOZx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
GARGAMEL İNFERNALIN 20 MSİNE
BENIMDE 40 M Mİ ÇALDI kenDsıne güvenmeyen vvaLa adama parayı veriyoz isteidğimi alamıyoz yazık yazık.
BENIMDE 40 M Mİ ÇALDI kenDsıne güvenmeyen vvaLa adama parayı veriyoz isteidğimi alamıyoz yazık yazık.
xMTMRFZx
Sert olup kırılmayı tercih ederim, düşman karşısında eğilmektensé