&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Toplantı varsa ben de yukleyim team speak 2 yi
gerisini siz bana solersiniz ark eklemeyi fln
umutdeniz
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Selamün aleyküm kolay gelsin.Veli abi ben akşamları giremiyorum.Bu toplantı saatini erkene alırsanız sevinirim.Birde veli abi aykutun demesi gibi bizide unutma.
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bugün junondan zırh çektim büyüye.Kıyamet ama olsun.Veli abi en kısa zamanda gbmx ayarlarska çok iyi olur
Ho la en azından zırhın oldu artıkforever55 yazdı:Bugün junondan zırh çektim büyüye.Kıyamet ama olsun.Veli abi en kısa zamanda gbmx ayarlarska çok iyi olur![]()

aLpoS
xScHooLBoyx
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
veli abi katılamaya bilirim eger yetki vermek istersin bide lonca ismini söyleyindem üye olak
Beyzade yazdı: :arrow: ARKADASLAR
Loncamizin Özel bildiginiz gibi Teamspeak programi Var. Bu Programm üzerinden iletisim kuruyoruz. Cogunuzun bildigi gibi Skype adli programm oyun esnasinda oyunu etkileye biliyor ve arama kabul etme gibi funksionlar nedeninden dolayi oyun icinde duraklamaalar yasana biliyor. Biz bu yüzden Teamspeak Programini terci ettik. TEAMSPEAK pragrami skype göre daha degisik bi sistem. Teamspeake sifreler verildigi taktirde kimseyi aramadan giriyorsunuz. Bizim bulundugumuz odaya tiklayarakda yanimaza dahil olabiliyorsunuz(odalar girmek icin Server adminin size üyelik hakki verip sizin kaydinizi yapmasi gerekli). Yani skypedeki gibi her isteyen sizi arayip rahatsiz edemez. Gelmek isteyenlerin altta ismini verecegim programi indirmesi gereklidir. Sonrada programm sayfasindan sifreleri verip user olarak teamspeake girebilir. Bu konuda zorluk cekenler olursa bana danisabilirler.
Programin ismi.: Teamspeak Client 2
Indirebileceginiz sayfa./color] http://teamspeak.softonic.de/download
Exe. dosyasindan kurun ve programi acin. Program acildikdan sonra Sayfanin üst bölümünde Connection yaziyor oraya sonrada oradan Connect secenegine tiklayin. Bu sekilde beyaz bi sayfa acilacak. Bu sayfada önce SAG maus tusunu ardindan Add Server adli secenegi tiklayin. Size New Server diye bir sayfa eklicek. Orada Nickname yazan yere isminizi yazin. Server password yazan yere ´´ bannane ´´ yazin ve en sonda en üstte Server Address yazan yerede ´´85.214.66.8:7003 ´´ bu Sifreyi yazin ve en alttaki Connect tusunu tiklayin. Bu Sekilde Teamspeake girmis oluyorsunuz. Ardindan ben veli veya erdi gibi yetkisi olan arkadaslar sizi bulundugumuz odaya cekip üyelik islemini gerceklestirip islemi tamamliyacaktir. Bu islemden sonra birdakine Teamspeake girceginiz zaman sadece programi acip serveri tiklamaniz yeterli oluyor. Yani girmeniz 10 saniye sürmüyor. Hepinize Hayirli Haftasonlari Dilerim.
Ali ağabeyin emeği ile

aLpoS
xScHooLBoyx
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Evet emrecim sonuçta zırh.Teamspeakteysen geleyim
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Veli abi ben hafta içi akşamları online olamıyorum.Okul yüzünden.Katılamıcam.Özrümü bildiryorum. :?
Özel nedenlerden dolayı maalesef GameX fuarına gelemiyorum. Yukarıda özelliklerini saydığınız Lonca Lisansına nasıl sahip olabilirim?
Siz oyuncularımızdan gelen yoğun talep üzerine Lonca Sisteminin açıldığı saat (01 Aralık saat 15:00) itibariyle Türkiye'nin her yerindeki satış noktalarından alınan Çemberlitaş Kutular içerisinden çıkan 3 Aylık Plus Paketler artık yüklendiğinde Lonca Lisansı hediyeli olacak!
Siz oyuncularımızdan gelen yoğun talep üzerine Lonca Sisteminin açıldığı saat (01 Aralık saat 15:00) itibariyle Türkiye'nin her yerindeki satış noktalarından alınan Çemberlitaş Kutular içerisinden çıkan 3 Aylık Plus Paketler artık yüklendiğinde Lonca Lisansı hediyeli olacak!
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hadi la ordan vallamı