LoSTxKaZıM'dan elveda . . .

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
LoSsTTt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

LoSTxKaZıM'dan elveda . . .

Mesaj gönderen LoSsTTt »

2.5 yıllık ikv hayatıma bundan sonra son vermiş bulunmaktayım.Oyun içinde veya dışında her hangi bir arkadaşımızı kırdıysam eğer ondan özür dilerim.Oyunu tamamen kişisel sebeplerden dolayı bırakmış bulunmakdayım.Eğer benim hakkım her hngi birine geçmişse benden yana helal olsun ve sizlerdende hakkınızı helal etmenizi isterim.LoST Loncası ailesine herşeyden dolayı teşekkür ederim.Geride kalanlara iyi oyunlar . . .

Elano . . .
Pennatxkazım . . .
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: LoSTxKaZıM'dan elveda . . .

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

Kazım ne desem boş. Hakkını helal et bir ara görüşürüz sana diyeceklerim var. :?
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

İyi dersler :D Güzel oyun yavaştan temizleniyor
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
9zuhaha
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen 9zuhaha »

2 3 gün sonra döner "lan sen oyunun bırakmıştın" deriz oda "yeniden başlmak suçmu" diyecek madem ole dıyeceksın foruma konu açmayacan bak görursunuz 2 3 gün sonra çarı kuzenıme verdım der 1 2 hafta sonra "ben KAZIM"
LoSsTTt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen LoSsTTt »

Bazıları gözlerini bir sokakda açtığı için okul ne ders ne bilmiyor bu yüzdende bunu alay konusu yapma ya çalışıyor ama onları takan yok malasef Örgülü loncacı adına çıkan video yuda izledim şakir paşada / Facebook o yüzden sorun yok , sadece bunun gibileri örgülü loncasında ki bazı güzel insanların isimlerini zedeliyor o kadr.

Charımın şifresini LoSTxBeYaZaTLı ve LoSTxJaCK biliyor arada girerse onlar girer pc den kaldırdım ikv yi bz bir sözü bir kere deriz ikinci kez tekrarlarmayız.

Benim bu konuyu açma sebebim bir tartışma çıksın değildi sadece sizlere veda etmkdi ama bazılarında nerde bu kapasite . . . .

Berk hakkım varsa helal olsun . . .
Lazfacia
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Lazfacia »

LoSsTTt yazdı:2.5 yıllık ikv hayatıma bundan sonra son vermiş bulunmaktayım.Oyun içinde veya dışında her hangi bir arkadaşımızı kırdıysam eğer ondan özür dilerim.Oyunu tamamen kişisel sebeplerden dolayı bırakmış bulunmakdayım.Eğer benim hakkım her hngi birine geçmişse benden yana helal olsun ve sizlerdende hakkınızı helal etmenizi isterim.LoST Loncası ailesine herşeyden dolayı teşekkür ederim.Geride kalanlara iyi oyunlar . . .

Elano . . .
Pennatxkazım . . .
Beni nekadar sevmesende benden düşmanıma bile zarar gelmiceni anlamanı ısterdim hakkım varsa helal olsun .
Kullanıcı avatarı
izbIRakanLaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen izbIRakanLaR »

LoSsTTt yazdı:2.5 yıllık ikv hayatıma bundan sonra son vermiş bulunmaktayım.Oyun içinde veya dışında her hangi bir arkadaşımızı kırdıysam eğer ondan özür dilerim.Oyunu tamamen kişisel sebeplerden dolayı bırakmış bulunmakdayım.Eğer benim hakkım her hngi birine geçmişse benden yana helal olsun ve sizlerdende hakkınızı helal etmenizi isterim.LoST Loncası ailesine herşeyden dolayı teşekkür ederim.Geride kalanlara iyi oyunlar . . .

Elano . . .
Pennatxkazım . . .

Reel Hayatında Başarılar Dilerim ... Sonunda Sende Doğru Yolu Bulmuşsun. Umarım Ben ve Benim Gibi Düşünen Kardeşlerimizde Bulacaktır ... Güle Güle ...
Resim

*-*-*Altınordu*-*-*ChesteRFieLd*-*-*JaCoBsS*-*-*
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

LoSsTTt yazdı:Bazıları gözlerini bir sokakda açtığı için okul ne ders ne bilmiyor bu yüzdende bunu alay konusu yapma ya çalışıyor ama onları takan yok malasef Örgülü loncacı adına çıkan video yuda izledim şakir paşada / Facebook o yüzden sorun yok , sadece bunun gibileri örgülü loncasında ki bazı güzel insanların isimlerini zedeliyor o kadr.

Charımın şifresini LoSTxBeYaZaTLı ve LoSTxJaCK biliyor arada girerse onlar girer pc den kaldırdım ikv yi bz bir sözü bir kere deriz ikinci kez tekrarlarmayız.

Benim bu konuyu açma sebebim bir tartışma çıksın değildi sadece sizlere veda etmkdi ama bazılarında nerde bu kapasite . . . .

Benim de varsa helal olsun Kazım.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

LoSsTTt yazdı:Bazıları gözlerini bir sokakda açtığı için okul ne ders ne bilmiyor bu yüzdende bunu alay konusu yapma ya çalışıyor ama onları takan yok malasef Örgülü loncacı adına çıkan video yuda izledim şakir paşada / Facebook o yüzden sorun yok , sadece bunun gibileri örgülü loncasında ki bazı güzel insanların isimlerini zedeliyor o kadr.

Ders ne felan dediğin bensem şuan master için yurt dışındayım. Neyse sen lise sıralarında takılmaya devam et :D Zaten bende oyunda yokum. Dalga geçiyorum senin gibilerle. Çünkü amelesiniz :D
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
LoSsTTt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen LoSsTTt »

Bu cümlelerde master kişiye yakışan bir cümleler zaten belli oluyor :)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön