forever55 yazdı:Yav abi bu oyun açılmıyor notbokta sobee üyeliği diyorum oyna diyorum giriş penceresi gelmiyor.Sorun nedir biliyormusun![]()
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Aleykum selamBeyzade yazdı:S.a kolay gelsin
Cesurzade yazdı:Ne mutlu Bize ,Erdem sahibi forum sözcülerimiz var
Beyzade yazdı:.![]()
![]()
![]()
Hata düzeltilmiştir!forever55 yazdı:Yav abi bu oyun açılmıyor notbOokta sobee üyeliği diyorum oyna diyorum giriş penceresi gelmiyor.Sorun nedir biliyormusun
Türkçe'mize sahip çıkalım :!: ... Kelime Türkçe değil ama olsun. :geek:

aLpoS
xScHooLBoyx
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Çok konuşma teamspeak gel 
Selamun aleykum hayırlı akşamlar
2 adet kızıl zumrutu olan var mı son 2 kızıl zümrüt kaldı latife
2 adet kızıl zumrutu olan var mı son 2 kızıl zümrüt kaldı latife
umutdeniz
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Lan umut ne adamsın ya oyundan yazsana oğlum burda olanlar şuan oyundadır ben hariç 
Sus yedim yinee Dforever55 yazdı:Lan umut ne adamsın ya oyundan yazsana oğlum burda olanlar şuan oyundadır ben hariç
umutdeniz
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Selamün aleyküm kolay gelsin.
Şu foruma katılım konusunu halledelim.Katılmayanlara ceza gelsin.Veli abi bu talimatı ver ben ilgilenicem.Birde ne kadar ceza verileceğinide sölersen sevinirim.
Şu foruma katılım konusunu halledelim.Katılmayanlara ceza gelsin.Veli abi bu talimatı ver ben ilgilenicem.Birde ne kadar ceza verileceğinide sölersen sevinirim.
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
S.a Arkadaslar
Size bugün oyun oynayanlar icin cok faydali olan bir programi tanitacam. Kendim bu programi 2 haftadir deniyorum ayrica cogu Avrupada yasayan yabanci arkadaslardanda tavsiyeler aldim. Evet bu söyleyecegim programm bilgisayarinizi en az yüzde 30 ve belkide yüzde 70´se varan güc artimi sagliyor. Peki bunu nasilmi yapiyor!! Bu Programi calisdirdiginiz takdirde kendini oyuna ayarliyor ve oyunla alakali olmayan, oyun esnasinda arka planda calisan ama isinize yaramayan programlari iptal ediyor yani kapatiyor. Bu sekilde sadece o an size lazim olan programlar calisiyor. Programi kapattiginiz taktirde(yani Stop dügmesine bastiniz taktirde) yine hersey eskisi gibi calisiyor. Kisacasi 1 tusla calisiyor 1 tusla kapaliyor. Bu sekilde Bilgisayariniz cok daha güclü sekilde oyunlarda etkili olacak
Evet bu Programimizin adi Game Booster 3. Bedava olan bu programi indirip yükleyin ve Bilgisayarinizin Aslinda daha hizli olduguna sizlerde sahit olun. Bu Programi verecegim Linkden indire bilirsiniz. Pardus Pantera sizler icin arastirmaya devam ediyor. Iyi eglenceler dilerim.
http://www.chip.de/downloads/Game-Booster_42661074.html
Size bugün oyun oynayanlar icin cok faydali olan bir programi tanitacam. Kendim bu programi 2 haftadir deniyorum ayrica cogu Avrupada yasayan yabanci arkadaslardanda tavsiyeler aldim. Evet bu söyleyecegim programm bilgisayarinizi en az yüzde 30 ve belkide yüzde 70´se varan güc artimi sagliyor. Peki bunu nasilmi yapiyor!! Bu Programi calisdirdiginiz takdirde kendini oyuna ayarliyor ve oyunla alakali olmayan, oyun esnasinda arka planda calisan ama isinize yaramayan programlari iptal ediyor yani kapatiyor. Bu sekilde sadece o an size lazim olan programlar calisiyor. Programi kapattiginiz taktirde(yani Stop dügmesine bastiniz taktirde) yine hersey eskisi gibi calisiyor. Kisacasi 1 tusla calisiyor 1 tusla kapaliyor. Bu sekilde Bilgisayariniz cok daha güclü sekilde oyunlarda etkili olacak
Evet bu Programimizin adi Game Booster 3. Bedava olan bu programi indirip yükleyin ve Bilgisayarinizin Aslinda daha hizli olduguna sizlerde sahit olun. Bu Programi verecegim Linkden indire bilirsiniz. Pardus Pantera sizler icin arastirmaya devam ediyor. Iyi eglenceler dilerim.

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Bora insan'a bir kere söylersin iki kere söylersin ikinci kezden sonrasını söylemek karşındakini eşek yerine koymak olur
. Boş ver gelen gelsin ,gelmeyenin canı sağ olsun 
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Beyzade yazdı:S.a Arkadaslar
Size bugün oyun oynayanlar icin cok faydali olan bir programi tanitacam. Kendim bu programi 2 haftadir deniyorum ayrica cogu Avrupada yasayan yabanci arkadaslardanda tavsiyeler aldim. Evet bu söyleyecegim programm bilgisayarinizi en az yüzde 30 ve belkide yüzde 70´se varan güc artimi sagliyor. Peki bunu nasilmi yapiyor!! Bu Programi calisdirdiginiz takdirde kendini oyuna ayarliyor ve oyunla alakali olmayan, oyun esnasinda arka planda calisan ama isinize yaramayan programlari iptal ediyor yani kapatiyor. Bu sekilde sadece o an size lazim olan programlar calisiyor. Programi kapattiginiz taktirde(yani Stop dügmesine bastiniz taktirde) yine hersey eskisi gibi calisiyor. Kisacasi 1 tusla calisiyor 1 tusla kapaliyor. Bu sekilde Bilgisayariniz cok daha güclü sekilde oyunlarda etkili olacak![]()
Araştırmacı gazeteci Ali Paşa