&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
forever55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Mesaj gönderen forever55 »

forever55 yazdı:Yav abi bu oyun açılmıyor notbokta sobee üyeliği diyorum oyna diyorum giriş penceresi gelmiyor.Sorun nedir biliyormusun :D
Resim
Resim

http://parduspanterabasvuru.tr.cx linkiden loncamıza başvurabilirsiniz.Linke tıklamanız yeterlidir.
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Beyzade yazdı:S.a kolay gelsin
Aleykum selam
Cesurzade yazdı:Ne mutlu Bize ,Erdem sahibi forum sözcülerimiz var ;)
Beyzade yazdı:.:D :D :D :D
forever55 yazdı:Yav abi bu oyun açılmıyor notbOokta sobee üyeliği diyorum oyna diyorum giriş penceresi gelmiyor.Sorun nedir biliyormusun :D
Hata düzeltilmiştir!

Türkçe'mize sahip çıkalım :!: ... Kelime Türkçe değil ama olsun. :geek:
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
forever55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Çok konuşma teamspeak gel :D
Resim
Resim

http://parduspanterabasvuru.tr.cx linkiden loncamıza başvurabilirsiniz.Linke tıklamanız yeterlidir.
Kullanıcı avatarı
umutdeniz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen umutdeniz »

Selamun aleykum hayırlı akşamlar
2 adet kızıl zumrutu olan var mı son 2 kızıl zümrüt kaldı latife
umutdeniz
Kullanıcı avatarı
forever55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Lan umut ne adamsın ya oyundan yazsana oğlum burda olanlar şuan oyundadır ben hariç :D
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
umutdeniz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen umutdeniz »

forever55 yazdı:Lan umut ne adamsın ya oyundan yazsana oğlum burda olanlar şuan oyundadır ben hariç :D
Sus yedim yinee D
umutdeniz
Kullanıcı avatarı
forever55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Selamün aleyküm kolay gelsin.

Şu foruma katılım konusunu halledelim.Katılmayanlara ceza gelsin.Veli abi bu talimatı ver ben ilgilenicem.Birde ne kadar ceza verileceğinide sölersen sevinirim. :)
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

S.a Arkadaslar

Size bugün oyun oynayanlar icin cok faydali olan bir programi tanitacam. Kendim bu programi 2 haftadir deniyorum ayrica cogu Avrupada yasayan yabanci arkadaslardanda tavsiyeler aldim. Evet bu söyleyecegim programm bilgisayarinizi en az yüzde 30 ve belkide yüzde 70´se varan güc artimi sagliyor. Peki bunu nasilmi yapiyor!! Bu Programi calisdirdiginiz takdirde kendini oyuna ayarliyor ve oyunla alakali olmayan, oyun esnasinda arka planda calisan ama isinize yaramayan programlari iptal ediyor yani kapatiyor. Bu sekilde sadece o an size lazim olan programlar calisiyor. Programi kapattiginiz taktirde(yani Stop dügmesine bastiniz taktirde) yine hersey eskisi gibi calisiyor. Kisacasi 1 tusla calisiyor 1 tusla kapaliyor. Bu sekilde Bilgisayariniz cok daha güclü sekilde oyunlarda etkili olacak ;)
Evet bu Programimizin adi Game Booster 3. Bedava olan bu programi indirip yükleyin ve Bilgisayarinizin Aslinda daha hizli olduguna sizlerde sahit olun. Bu Programi verecegim Linkden indire bilirsiniz. Pardus Pantera sizler icin arastirmaya devam ediyor. Iyi eglenceler dilerim.

http://www.chip.de/downloads/Game-Booster_42661074.html
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurzade »

Bora insan'a bir kere söylersin iki kere söylersin ikinci kezden sonrasını söylemek karşındakini eşek yerine koymak olur :) . Boş ver gelen gelsin ,gelmeyenin canı sağ olsun :P
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurzade »

Beyzade yazdı:S.a Arkadaslar

Size bugün oyun oynayanlar icin cok faydali olan bir programi tanitacam. Kendim bu programi 2 haftadir deniyorum ayrica cogu Avrupada yasayan yabanci arkadaslardanda tavsiyeler aldim. Evet bu söyleyecegim programm bilgisayarinizi en az yüzde 30 ve belkide yüzde 70´se varan güc artimi sagliyor. Peki bunu nasilmi yapiyor!! Bu Programi calisdirdiginiz takdirde kendini oyuna ayarliyor ve oyunla alakali olmayan, oyun esnasinda arka planda calisan ama isinize yaramayan programlari iptal ediyor yani kapatiyor. Bu sekilde sadece o an size lazim olan programlar calisiyor. Programi kapattiginiz taktirde(yani Stop dügmesine bastiniz taktirde) yine hersey eskisi gibi calisiyor. Kisacasi 1 tusla calisiyor 1 tusla kapaliyor. Bu sekilde Bilgisayariniz cok daha güclü sekilde oyunlarda etkili olacak ;)
Evet bu Programimizin adi Game Booster 3. Bedava olan bu programi indirip yükleyin ve Bilgisayarinizin Aslinda daha hizli olduguna sizlerde sahit olun. Bu Programi verecegim Linkden indire bilirsiniz. Pardus Pantera sizler icin arastirmaya devam ediyor. Iyi eglenceler dilerim.

http://www.chip.de/downloads/Game-Booster_42661074.html

Araştırmacı gazeteci Ali Paşa :)

“Lonca İletişim” sayfasına dön