Beyzade yazdı::arrow: ARKADASLAR
Loncamizin Özel bildiginiz gibi Teamspeak programi Var. Bu Programm üzerinden iletisim kuruyoruz. Cogunuzun bildigi gibi Skype adli programm oyun esnasinda oyunu etkileye biliyor ve arama kabul etme gibi funksionlar nedeninden dolayi oyun icinde duraklamaalar yasana biliyor. Biz bu yüzden Teamspeak Programini terci ettik. TEAMSPEAK pragrami skype göre daha degisik bi sistem. Teamspeake sifreler verildigi taktirde kimseyi aramadan giriyorsunuz. Bizim bulundugumuz odaya tiklayarakda yanimaza dahil olabiliyorsunuz(odalar girmek icin Server adminin size üyelik hakki verip sizin kaydinizi yapmasi gerekli). Yani skypedeki gibi her isteyen sizi arayip rahatsiz edemez. Gelmek isteyenlerin altta ismini verecegim programi indirmesi gereklidir. Sonrada programm sayfasindan sifreleri verip user olarak teamspeake girebilir. Bu konuda zorluk cekenler olursa bana danisabilirler.
Programin ismi.: Teamspeak Client 2
Indirebileceginiz sayfa./color] http://teamspeak.softonic.de/download
Exe. dosyasindan kurun ve programi acin. Program acildikdan sonra Sayfanin üst bölümünde Connection yaziyor oraya sonrada oradan Connect secenegine tiklayin. Bu sekilde beyaz bi sayfa acilacak. Bu sayfada önce SAG maus tusunu ardindan Add Server adli secenegi tiklayin. Size New Server diye bir sayfa eklicek. Orada Nickname yazan yere isminizi yazin. Server password yazan yere ´´ bannane ´´ yazin ve en sonda en üstte Server Address yazan yerede ´´85.214.66.8:7003 ´´ bu Sifreyi yazin ve en alttaki Connect tusunu tiklayin. Bu Sekilde Teamspeake girmis oluyorsunuz. Ardindan ben veli veya erdi gibi yetkisi olan arkadaslar sizi bulundugumuz odaya cekip üyelik islemini gerceklestirip islemi tamamliyacaktir. Bu islemden sonra birdakine Teamspeake girceginiz zaman sadece programi acip serveri tiklamaniz yeterli oluyor. Yani girmeniz 10 saniye sürmüyor. Hepinize Hayirli Haftasonlari Dilerim.
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
Selamun Aleyküm . Hayırlı Geceler 
aleykumselam mehmet günaydın diyim 
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Nemesis
Aleyküm selam/Selamün aleyküm.Kolay gelsin.Hayırlı sabahlar.
sa hayır sabahlar . öncelıkle gecende belırtıgım gıbı güncel isim yerıne tek umut yerıne bnımde adımı yazarsanız sevnirim cünkü çarlar tek umutun deyıl .(özcan)

- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Emekli Ali Amcaa ...RuTkaYx yazdı:Kendi ütopyasında yaşıyor arkadaşlar ben ilgilenirim. Haklısın Bugün'cüm. Sensin just pide'mSkyBlue yazdı:Şunu öğrenmenizi isterim ki gençler şu forumda en iyi forum sözcüsü benim![]()
![]()
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Nemesis
Teamspeak teyim.Konuşmak isteyen buyursun gelsin 
Belediyeden Rıza ...SkyBlue yazdı:Emekli Ali Amcaa ...RuTkaYx yazdı:Kendi ütopyasında yaşıyor arkadaşlar ben ilgilenirim. Haklısın Bugün'cüm. Sensin just pide'mSkyBlue yazdı:Şunu öğrenmenizi isterim ki gençler şu forumda en iyi forum sözcüsü benim![]()
![]()

aLpoS
xScHooLBoyx
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Önce Esnaf Mustafa var. Lütfen!RuTkaYx yazdı:Belediyeden Rıza ...SkyBlue yazdı:Emekli Ali Amcaa ...RuTkaYx yazdı:Kendi ütopyasında yaşıyor arkadaşlar ben ilgilenirim. Haklısın Bugün'cüm. Sensin just pide'mSkyBlue yazdı:Şunu öğrenmenizi isterim ki gençler şu forumda en iyi forum sözcüsü benim![]()
![]()
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~