ARKDAŞLAR UZUN SÜREDİR OYNAMIYORUM İŞİM GEREGİ VE YAZMA FIRSATINI BİLE BULAMADIM ŞUAN İÇİN KISA BİR SÜRELİGİNE DE OLSA YAZMA FIRSATINI BULUYORUM SİZE KISA SÜRELİGİNEDE OLSA VEDA ETMEK İSTİYORUM AYRILMAM SEBEBİM İSE YURT İÇİ SEYAHATLARIM BU YÜZDEN UZUN ZAMANDIR BU SIKINTIYI ÇEKİYORUM AMA EN KISA ZAMANDA İŞİM GEREGİ OLSA BİLE OYUNDA UZUN SÜRELİ BULUNACAGIM ŞİMDİLİK VEDA ETMEK ZORUNDAYIM SİZLERE OYUN İÇİ KALBİNİ KIRDIKLARIMDAN ÖZÜR DİLİYORUM BU ARADA KİMSENİN DÜŞMANLIGINI KAZANMAK İSTEMİYORUM. BU ARADA YENİ LONCAMA GİRMİŞ BULUNMAKTAYIM yeni ismimle beni karşınızda göreceksiniz allasmaladık A.E.O
CHOOSENSX loncam
WOCKSPAW DAN kısa süreligine veda
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: WOCKSPAW DAN kısa süreligine veda
WockSpaw mı ? Seni kahrolasıca Hırsız defol ! gidişin olsun gelişin olmasın Namert herif.
sakin ol ve cebindeki o adamın hırsız olduğuna dair kanıtları göster :geek:SeRRuh yazdı:WockSpaw mı ? Seni kahrolasıca Hırsız defol ! gidişin olsun gelişin olmasın Namert herif.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Hayırdır sen kimsin ki kanıt istiyorsun ?VeNGaT yazdı:sakin ol ve cebindeki o adamın hırsız olduğuna dair kanıtları göster :geek:SeRRuh yazdı:WockSpaw mı ? Seni kahrolasıca Hırsız defol ! gidişin olsun gelişin olmasın Namert herif.
ben VeNGaT ve adamın veda konusuna girip direk hırsız kahrolasıca namert gibi sözleri kanıtsız söyleyemessin diyorum yanlış anlama :geek:SeRRuh yazdı:Hayırdır sen kimsin ki kanıt istiyorsun ?VeNGaT yazdı:sakin ol ve cebindeki o adamın hırsız olduğuna dair kanıtları göster :geek:SeRRuh yazdı:WockSpaw mı ? Seni kahrolasıca Hırsız defol ! gidişin olsun gelişin olmasın Namert herif.
Kaybol Git seni Sevmezdim zati
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti