PaRDuSxYoRGuN47 yazdı:emrecim senden biricada bulunsam yapabilirsen ne mutlu bana pasif üyelrimz izinli üyelerimiz bunları tek tek ayrı yazsan çok hoş durur paşam bide aktif üyeleriz diye herbirine kısa başlıklarla düzeltirsen eger çok daha güzel olur birde savaşçı büyücü şifacı ayrıllımlarınıda katarsan birde herkezin ne çarı varsa ayrımları belirtirsen bize ayit olmayan üyelede dışarıda çıkar benim üyelerim şunlar savaççı PaRDuSxYoRGuN ıPaRDuSxYoRGuNıı ŞİFA büyü IIPaRDuSxYoRGuNı BÜYÜ SON SAVAÇÇI ise Pardusxyorgun mesela herkez böle belirtirse yada herkez buraya yazarsa daha gzel olur emrecim yada diye forumla ilgilenen arkadaş yada bunları yapabilcek veli abiden izini olan bi arkadaşımız yaparsa sayfamız daha güzel ve aktif olur öyle degilmi =? :arrow:
Kardeşim düşüncen çok güzel ama Bora'nın da dediği gibi malesef loncada bulunan kişiler ve sahip oldukları karakterlerle ilgili çok fazla bilgim yok. Bu yüzden forum sözcülüğünde yetersiz olduğumu düşünüyorum. En kısa zamanda bununla ilgili görüşme yapıcam. Oyuna her girdiğimde de biraz daha soğuyorum.
Forum sözcülüğü konusunda gerçekten bir sıkıntı yaşıyoruz Mehmet kardeşimiz pek iligilenemiyor anlaşılan . Bende bu konuda şunu düşündüm , madem Bora forum sözcülüğü yapmak istiyor kendisinide 3 üncü forum sözcümüz olarak değerlendirelim . Bu şekilde sözcülük konusunda sıkıntımız olmayacaktır .