Kardeşim düşüncen çok güzel ama Bora'nın da dediği gibi malesef loncada bulunan kişiler ve sahip oldukları karakterlerle ilgili çok fazla bilgim yok. Bu yüzden forum sözcülüğünde yetersiz olduğumu düşünüyorum. En kısa zamanda bununla ilgili görüşme yapıcam. Oyuna her girdiğimde de biraz daha soğuyorum.PaRDuSxYoRGuN47 yazdı:emrecim senden biricada bulunsam yapabilirsen ne mutlu bana pasif üyelrimz izinli üyelerimiz bunları tek tek ayrı yazsan çok hoş durur paşam bide aktif üyeleriz diye herbirine kısa başlıklarla düzeltirsen eger çok daha güzel olur birde savaşçı büyücü şifacı ayrıllımlarınıda katarsan birde herkezin ne çarı varsa ayrımları belirtirsen bize ayit olmayan üyelede dışarıda çıkar benim üyelerim şunlar savaççı PaRDuSxYoRGuN ıPaRDuSxYoRGuNıı ŞİFA büyü IIPaRDuSxYoRGuNı BÜYÜ SON SAVAÇÇI ise Pardusxyorgun mesela herkez böle belirtirse yada herkez buraya yazarsa daha gzel olur emrecim yada diye forumla ilgilenen arkadaş yada bunları yapabilcek veli abiden izini olan bi arkadaşımız yaparsa sayfamız daha güzel ve aktif olur öyle degilmi =? :arrow:
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

aLpoS
xScHooLBoyx
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Forum sözcülüğü konusunda gerçekten bir sıkıntı yaşıyoruz Mehmet kardeşimiz pek iligilenemiyor anlaşılan . Bende bu konuda şunu düşündüm , madem Bora forum sözcülüğü yapmak istiyor kendisinide 3 üncü forum sözcümüz olarak değerlendirelim . Bu şekilde sözcülük konusunda sıkıntımız olmayacaktır .RuTkaYx yazdı:Kardeşim düşüncen çok güzel ama Bora'nın da dediği gibi malesef loncada bulunan kişiler ve sahip oldukları karakterlerle ilgili çok fazla bilgim yok. Bu yüzden forum sözcülüğünde yetersiz olduğumu düşünüyorum. En kısa zamanda bununla ilgili görüşme yapıcam. Oyuna her girdiğimde de biraz daha soğuyorum.PaRDuSxYoRGuN47 yazdı:emrecim senden biricada bulunsam yapabilirsen ne mutlu bana pasif üyelrimz izinli üyelerimiz bunları tek tek ayrı yazsan çok hoş durur paşam bide aktif üyeleriz diye herbirine kısa başlıklarla düzeltirsen eger çok daha güzel olur birde savaşçı büyücü şifacı ayrıllımlarınıda katarsan birde herkezin ne çarı varsa ayrımları belirtirsen bize ayit olmayan üyelede dışarıda çıkar benim üyelerim şunlar savaççı PaRDuSxYoRGuN ıPaRDuSxYoRGuNıı ŞİFA büyü IIPaRDuSxYoRGuNı BÜYÜ SON SAVAÇÇI ise Pardusxyorgun mesela herkez böle belirtirse yada herkez buraya yazarsa daha gzel olur emrecim yada diye forumla ilgilenen arkadaş yada bunları yapabilcek veli abiden izini olan bi arkadaşımız yaparsa sayfamız daha güzel ve aktif olur öyle degilmi =? :arrow:
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
PaRDuSxYoRGuN47 yazdı:emrecim senden biricada bulunsam yapabilirsen ne mutlu bana pasif üyelrimz izinli üyelerimiz bunları tek tek ayrı yazsan çok hoş durur paşam bide aktif üyeleriz diye herbirine kısa başlıklarla düzeltirsen eger çok daha güzel olur birde savaşçı büyücü şifacı ayrıllımlarınıda katarsan birde herkezin ne çarı varsa ayrımları belirtirsen bize ayit olmayan üyelede dışarıda çıkar benim üyelerim şunlar savaççı PaRDuSxYoRGuN ıPaRDuSxYoRGuNıı ŞİFA büyü IIPaRDuSxYoRGuNı BÜYÜ SON SAVAÇÇI ise Pardusxyorgun mesela herkez böle belirtirse yada herkez buraya yazarsa daha gzel olur emrecim yada diye forumla ilgilenen arkadaş yada bunları yapabilcek veli abiden izini olan bi arkadaşımız yaparsa sayfamız daha güzel ve aktif olur öyle degilmi =? :arrow:
Onur önerin değerlendirildi ve Emre kardeşimizin tasarruflarına bırakıldı ,kendisi dizayn ve tasarımdan sorumludur ,istediği şekilde düzenleye bilir .
Not: Herkes asıl karakterini ve yan karakterini belirtsin ,Emre kardeşimize bu konuda yardımcı olalım .
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
PardusxCESURZADE
Cesurzade
PardusxCESRZADE
Pardusxcesurbey
Cesurzade
PardusxCESRZADE
Pardusxcesurbey
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
savaççı PaRDuSxYoRGuN ıPaRDuSxYoRGuNıı ŞİFA büyü IIPaRDuSxYoRGuNı BÜYÜ SON SAVAÇÇI ise Pardusxyorgun benim bunlar
:arrow:
Yazdığın yazı olayım Onur'cumPaRDuSxYoRGuN47 yazdı:savaççı PaRDuSxYoRGuN ıPaRDuSxYoRGuNıı ŞİFA büyü IIPaRDuSxYoRGuNı BÜYÜ SON SAVAÇÇI ise Pardusxyorgun benim bunlar
PaRDuSxYoRGuN - Pardusxyorgun => Savaşçı
ıPaRDuSxYoRGuNıı => Şifa
IIPaRDuSxYoRGuNı => Büyü
Doğru mu?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

aLpoS
xScHooLBoyx
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
VELI
PardusxCESURZADE
Cesurzade
PardusxCESRZADE
Pardusxcesurbey
ONUR
PaRDuSxYoRGuN - Pardusxyorgun
ıPaRDuSxYoRGuNıı
IIPaRDuSxYoRGuNı
ALI
Beyzadexefendi - Pardusxbeyzade
IPardusxBeyzadeI
Pardusxbeyzadee
PardusxCESURZADE
Cesurzade
PardusxCESRZADE
Pardusxcesurbey
ONUR
PaRDuSxYoRGuN - Pardusxyorgun
ıPaRDuSxYoRGuNıı
IIPaRDuSxYoRGuNı
ALI
Beyzadexefendi - Pardusxbeyzade
IPardusxBeyzadeI
Pardusxbeyzadee

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
S.a Su Liste olayini cabuk seri bi sekilde bitirelimde Gruplasma saatlesme olayini yapacagiz, isler karismasin diye suan askiya aldim; Cumaya kadar herkez yazmis olsun Carlarinin ismini.
Not= Listenin altina ekleme yapilarak devam edinki derli toplu olsun.
Not= Listenin altina ekleme yapilarak devam edinki derli toplu olsun.

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Nemesis
RuTkaYx yazdı:Kardeşim düşüncen çok güzel ama Bora'nın da dediği gibi malesef loncada bulunan kişiler ve sahip oldukları karakterlerle ilgili çok fazla bilgim yok. Bu yüzden forum sözcülüğünde yetersiz olduğumu düşünüyorum. En kısa zamanda bununla ilgili görüşme yapıcam. Oyuna her girdiğimde de biraz daha soğuyorum.PaRDuSxYoRGuN47 yazdı:emrecim senden biricada bulunsam yapabilirsen ne mutlu bana pasif üyelrimz izinli üyelerimiz bunları tek tek ayrı yazsan çok hoş durur paşam bide aktif üyeleriz diye herbirine kısa başlıklarla düzeltirsen eger çok daha güzel olur birde savaşçı büyücü şifacı ayrıllımlarınıda katarsan birde herkezin ne çarı varsa ayrımları belirtirsen bize ayit olmayan üyelede dışarıda çıkar benim üyelerim şunlar savaççı PaRDuSxYoRGuN ıPaRDuSxYoRGuNıı ŞİFA büyü IIPaRDuSxYoRGuNı BÜYÜ SON SAVAÇÇI ise Pardusxyorgun mesela herkez böle belirtirse yada herkez buraya yazarsa daha gzel olur emrecim yada diye forumla ilgilenen arkadaş yada bunları yapabilcek veli abiden izini olan bi arkadaşımız yaparsa sayfamız daha güzel ve aktif olur öyle degilmi =? :arrow:
Selamün aleyküm.Kolay gelsin.
Emrecim bırakma bizi :lol: Sensiz ne yaparız biz
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Nemesis
FiFaLaFieSTa(Conanxsifacı)
IPaRDusxNeFeRII
IPaRDusxNeFeRII