Öncelikle Merhabalar ,
Önemli bir konu hakkında bu açıklamayı yapmak zorundayım ilgisiz kişilerin bunu okumakla zamanını çaldığım için özür dilerim.20 Kasım 2011 Tarihi Pazar günü facebook hesabım hacklenmiş olup bu hack işlemi oyun camiamızdan biri tarafından gerçekleşmiş olacak ki net kişilerden üye adı şifre istemiş bulunmakta ve bazı karakterleri aktarma çabası göstermiş bulunmaktadır.Fakat KaPTaNYaĞıZ arkadaşımın bu olayı farketmesi üzerine bana gelen sms ile tanıdığım arkadaşlarımı aradım durumu anlattım facebook hesabımı geri alabildiler (komşu dediğin budur) Madur duruma düşen arkadaşlarıma özürü borç bilirim en kısa zamanda maddi manevi zararlarınız tarafımca ödenecektir.
Bir Özür Yazısı...
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Bir Özür Yazısı...
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Re: Bir Özür Yazısı...
Böyle bir şeyin olması bizleri de çok üzdü fakat eminim ki "büyük başkan" seni daha çok üzmüştür bu olay.bana oyunda en çok kime güveniyorsun diye sorarlarsa yine de cevabım Troyxpunisher'den başkası olamaz kardeşim sen merak etme dert etme.
en kısa zamanda maddi manevi zararlarınız LONCAMIZCA ödenecektir. şeklinde düzeltilmiştir.
TRoyxpunisher yazdı:
en kısa zamanda maddi manevi zararlarınız tarafımca ödenecektir.
en kısa zamanda maddi manevi zararlarınız LONCAMIZCA ödenecektir. şeklinde düzeltilmiştir.
Troyxantidote
İçinizden Birisi Olabiliriz ...
İçinizden Birisi Olabiliriz ...
Ege şifremi bilen bir arkadaşım.Özelime selam kanka şifreni versene dediğinde anlamıştım zaten.En kısa zamanda zararlar karşılanıcaktır.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- 10umutfb10
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: <M İ R>
Ewet aynen benimde oldu face çalındı ama oyunla alakası yok ama geri aldım 
(¯`'•.¸ ¸.•'´ Umutfb •´¯`•.¸¸.•´¯) [Ecel Getiren] [SaVaşÇı] [49LwL]
(¯`'•.¸ ¸.•'´ Umutfbxtwo •´¯`•.¸¸.•´¯) [ŞiFaCı] [37LwL]
(¯`'•.¸ ¸.•'´ Umutfbxthree •´¯`•.¸¸.•´¯) [BüYüCü] [49LwL]
**M İ R** >>> M İ R <<<
(¯`'•.¸ ¸.•'´ Umutfbxtwo •´¯`•.¸¸.•´¯) [ŞiFaCı] [37LwL]
(¯`'•.¸ ¸.•'´ Umutfbxthree •´¯`•.¸¸.•´¯) [BüYüCü] [49LwL]
**M İ R** >>> M İ R <<<
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Geçmiş olsun, Hain içimizde :idea: yakın arkadaşlarından biri yaptığı gayet açık dikkatli olun.

LEPRECHAUN