Öylesine Bişey İşte..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Öylesine Bişey İşte..

Mesaj gönderen Splash »

Eminönünde KARANLIK Bir Gün.
Eminönünde yine ıssız ve karanlık bir gün daha.Agah bey yine eminönü camiisinde.İsmet bey ve handan
hanım klanlarının başında.Umut arkadaşlarıyla Eminönü camisinin yanında Top oynuyor.Herşey normal devam ediyor,herkes yapması gerekeni yapıyor.Taki Kuklacının Liderliğindeki Bir Grup Fareadamın Eminönü camiisini Basana Kadar.Agah bey eminönü camiisinden Çıkacakken Fare adamlar içeri girer ve Agah Bey'i Esir Alırlar.Agah bey ne olduğunu anlamadan:
Agah bey:Neden Esir aldınız beni? Teşkilattaki her nefer seni ve senin için çalışan Fare adamları öldürmeye Çalışıyor.
Kuklacı: Teşkilatınız ve teşkilatınızın neferleri beni bu zamana kadar öldüremedi.Şimdimi öldürecek.Bizim sayımız teşkilattan oldukça yüksek.her geçen gün sayımızda artıyor.
Kuklacı Agah bey ile teşkilat ve neferler hakkında konuşur.Umut camiye giderken Kuklacıyı ve fare adamları görüp İçerden gelen sesleri duyar.Ne Yapacağını bilemeyen umut Hızlı bir şekilde,Duyduklarını komutana anlatmak için yola koyulur.Komutanın yanına varan Umut,olayları Korkulu Ses Tonuyla Anlatmaya Başlar;
Umut:Fare adamlar Kuklacının liderliğinde eminönü camiisini basmış,Agah dedeyide esir almışlar.
Acele bişeyler yapmamız lazım.Agah dedeyi Kurtarın nolur.
Komutan:Umut anlattığın olay çok ciddi bir olay eminmisin?
Umut:Çocuklarla top oynarken topumuz içeri kaçtı almak için içeri girdim ve Agah dede ile Kuklacı arasındaki konuşmaları duydum.
Komutan:Ben Hemen Gidiyorum
Umut:Tek başınıza gitmeniz sakıncalı olabilir.
(Komutan Jandarma Ali Komutasındaki Jandarmaları Alarak Hemen Eminönü Camiisine Hareket eder)
Komutan Ve Jandarmalar Eminönü camisine Varırlar.Komutan Jandarma Aliyi Yanına Çağırıp Ben Komuta vermeden hiç kimse yerinden kımıldamıyacak.Herkes olduğu yerde kalsın.İşaretimi bekleyin.
Jandarma Ali:Emredersiniz Komutanım!
(Komutan Camiinin arkasındaki kapıdan gizlice içeriyi koloçan eder ve İçerde olanları görür.İçinden Umut doğru söylemiş.Gerçekten sayıları çok fazla der ve Hemen Jandarmaların yanına gider)
Komutan:Teşkilattaki Jandarmalar Fare adamları Durdurmaya yetmez Hemen İsmet bey ve HandanHanımdan Yardım istemeliyiz.Ali Hemen İsmet bey ve Handan Hanımı Çağı.Agah Efendiyi oradan kurtarmamız Lazım.(Jandarma Ali Klanlara giderek olayları anlatır ve iki klanıda Eminönü camisine çağırır)
Komutan:Çok dikkatli olmalıyız.Agah bey içeride
İsmet Bey:Biz arka taraftan içeri girelim.
Handan Hanım:Pekala.Bizde arka kapıdan.(Handan hanım muhafızlarına gerekli uyarıları yapar ve içeri girer)5 dk sonra Hemen işaret yapıp muhafızlarını çağırır ve muhafızlara ilk önce fare adamları öldürün emrini verir. 2 Klanın Muhafızıda Fare adamları Öldürüp Agah beyi kurtarmayı başarır.Kuklacı hariç tüm fare adamlar ölmüştür.Komutan Silahını çıkarıp içeri girer Ve Kuklacının yanına giderek iki el ateş eder.
Fare adamlar çetesi ve en önemlisi Kuklacı artık ölmüştür.o gün teşkilat gazetesi KUKLACI ÖLDÜ Haberini yazmış ve tüm teşkilat bunu kutlamıştı.
Biraz Kısa Ama Neden Kısa Olduğu komik sallayın :D :D yorum bekliyorum
CHiCANO
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Öylesine Bişey İşte..

Mesaj gönderen CHiCANO »

özet geç gürkan
Resim
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen Splash »

ALLAH Herkese Özet çıkarabilecek kadar beyin vermiş.Okuyup Çıkarabilirsin ;)
CHiCANO
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen CHiCANO »

Splash yazdı:ALLAH Herkese Özet çıkarabilecek kadar beyin vermiş.Okuyup Çıkarabilirsin ;)
sana vermemiş demek
Resim
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen Splash »

CHiCANO yazdı:
Splash yazdı:ALLAH Herkese Özet çıkarabilecek kadar beyin vermiş.Okuyup Çıkarabilirsin ;)
sana vermemiş demek
Bu zaten özet hali... :mrgreen:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön