Her ne kadar Ocipres'i sevmesem ve her zaman çekinmeden dile getirsem de, konuya salça olmuş diğer sevmediğim hatta (bazısından) tiksindiğim şahıs bile diyemeyeceğim varlıklar neyin tantanasını yapıyorsunuz ? Bu konuları pek takip etmedim aslını astarını bilmiyorum ama neden bu kadar rahatsızlık duyuyorsunuz ?
Az susun da hiç değilse belli etmeyin.
pampa beyleer nerenin lisanı bu liseli falan bitmedi mi ergen fantezileri. Adam olsanız yazdığım lafı esirgemem. Esirgedim
KARAVATAN yazdı:iyi ya artık forumda yaygara koparmaz bu kolpa :twisted:
Amma üzmüşüm milleti bugün)).Kolpanın manasını biliyormusun sen patates.Senin başına gelse yalvarmaycağın kişi kalmaz şu oyunda)).Benim forumda yazdıklarımı sen yazsan açık hesabını bile kapatırlar bırak açmayı.Hadi hadi kardeşim ağlayacak başka duvar bulun.
IXtantanIX yazdı:
Amma üzmüşüm milleti bugün)).Kolpanın manasını biliyormusun sen patates.Senin başına gelse yalvarmaycağın kişi kalmaz şu oyunda)).Benim forumda yazdıklarımı sen yazsan açık hesabını bile kapatırlar bırak açmayı.Hadi hadi kardeşim ağlayacak başka duvar bulun.
Konu amacı dışına çıktığı için konuyu kilitliyorum.
İyi Forumlar...
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.