merhaba sancak milleti sancağin en zengini kim ?sancakta amasyali bi abi vardi emrah abi onun çari sancağin en zenginiydi eğer sen okuduysan bu konuyu ve forumun varsa emrah abi benimile görüşür müsün ? neyse en zengini o bence eğer cevap verir se foruma çariini fotularini yollasinda gözümüz çar görsün neyse senden cevap bekliyoruz emrah abi ?
eğer sizin çariniz en iyisi en zenginse bu sayfaya çariniz fotolarini yayinlayin derim saygilarim la
sancağin en zengini kim ?
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
- byemrahkeskinnn
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: sancağin en zengini kim ?
hehe carının ısmınıde yazarsan sevınırım sımdı ben zengınım desem cekemeyen o kadar ınsan varkı oyunda kımı hırsızsın der kımı baska bısı der ben zengın deyılım para pul yok bende belkıde en fakırı benım :mrgreen:
SiLverFox CLass
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Ahada bu emoş zengin :lol: :lol: :lol: :lol: adam holding var class holding a.ş.byemrahkeskinnn yazdı:hehe carının ısmınıde yazarsan sevınırım sımdı ben zengınım desem cekemeyen o kadar ınsan varkı oyunda kımı hırsızsın der kımı baska bısı der ben zengın deyılım para pul yok bende belkıde en fakırı benım :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:

SİNCE 2007...
- earlyblood
- Şarapçı'nın Sırdaşı
öyle deıl:D
By Devil İkv Aş.Ltd Şti.>>> Her turlu kp işi,item,paRa,çek,senet Temin ediliR (=
By Devil İkv Aş.Ltd Şti.>>> Her turlu kp işi,item,paRa,çek,senet Temin ediliR (=
Chesterlp
-------------------------
Chesterllp
Byxklibl
Earlyblood
Çocuk oLsam yeniden sadece düştüqüm için acısa içim,kaLbim; çok koştuqum için çaRpsa sadece..
Chesterllp
Byxklibl
Earlyblood
Çocuk oLsam yeniden sadece düştüqüm için acısa içim,kaLbim; çok koştuqum için çaRpsa sadece..
- byemrahkeskinnn
- İskele Babası
hehe ne adamsınız la bıttıgım oLm acım accc
) 1 lwl car acıp abı ıtem ver para ver dıe mılletın pesınde kosuom 
SiLverFox CLass
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
En zengin benim :evil:
Sınırsız sayıda Abanoz Satılır !!!! :evil: imzamı değiştircem
Sınırsız sayıda Abanoz Satılır !!!! :evil: imzamı değiştircem
Sancakta bnden fakırı yoktur 47 lwl car 100 bn war itemm olsa iyi ama oda yok
Efendixazap Collezion
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
valla ben bu sunucun en zengini istesem olurum ama bana relde bişe vercek olsa olurum yemin ederim ama sadce vakit kaybı oyüzden bence önemli olan zenginlik deildir önemli olan insalıktır 999m olacağına 5tane beni satmayan dostum olsun bana yeter parada sizin olsun.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
serserixmustafa yazdı:valla ben bu sunucun en zengini istesem olurum ama bana relde bişe vercek olsa olurum yemin ederim ama sadce vakit kaybı oyüzden bence önemli olan zenginlik deildir önemli olan insalıktır 999m olacağına 5tane beni satmayan dostum olsun bana yeter parada sizin olsun.
GUNCEL.''999M PARAM OLCAGINA HARBI BENI SATMAYACAK ,ARKAMDAN BICAKLAMIYACAK DOSTUM OLSUN''.....
*_*GOLDSİFA**GOLDSAVAS**GOLDDRAGON**GOLDREBEL*_*
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
dilenciler nie zengin sanıyonbyemrahkeskinnn yazdı:hehe ne adamsınız la bıttıgım oLm acım accc) 1 lwl car acıp abı ıtem ver para ver dıe mılletın pesınde kosuom
HaYaLeT BaTaN GünEş..