Ofansif savaşçı hasarı azlığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Ofansif savaşçı hasarı azlığı

Mesaj gönderen Arizonaa »

Selamünaleyküm Arkadaşlar
Hemen konuya gireyim bence savaşçıların hasarları arttırılmalı ama sadece GB lerdeki yaratıklar üzerinde olmaliki Büyücüler isyan etmesin :D yoksa savaşçı karakteri tarihe karışacak Çemberliye bile artık Ofansif almıyorlar hatta 4 büyü girenler var :) GM arkadaşlarında bunu öneri havuzuna katmalarını istiyorum

2. Olarak pazar sistemi getirilmeliki satışlarımız kolaylaşsın ve basss bass Klan veya Bölgeden günlerce item aramayalım

GM arkadaşlarında bunu öneri havuzuna katmalarını istiyorum :D Hayırlı günler...
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
9zuhaha
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Ofansif savaşçı hasarı azlığı

Mesaj gönderen 9zuhaha »

Hasar Arttırcaklarına MEteorun etkısını tamamen Azaltmalılar örneğin krıtık meteor geldımı zırh %20 azalıyor ve meteor işlemeye başlıyor onu en gellemelıler ha eğer senın dediğini gibi olursa Ofansif Dövüşme Yetenğinin 15 puanında şöyle yazabilir "15 puanda Yaratıklarda HAsar bonusunun 4 katı kadar ana hasara eklenır" de olabilir
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Re: Ofansif savaşçı hasarı azlığı

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Arizonaa yazdı:Selamünaleyküm Arkadaşlar
Hemen konuya gireyim bence savaşçıların hasarları arttırılmalı ama sadece GB lerdeki yaratıklar üzerinde olmaliki Büyücüler isyan etmesin :D yoksa savaşçı karakteri tarihe karışacak Çemberliye bile artık Ofansif almıyorlar hatta 4 büyü girenler var :) GM arkadaşlarında bunu öneri havuzuna katmalarını istiyorum

2. Olarak pazar sistemi getirilmeliki satışlarımız kolaylaşsın ve basss bass Klan veya Bölgeden günlerce item aramayalım

GM arkadaşlarında bunu öneri havuzuna katmalarını istiyorum :D Hayırlı günler...
Öneri havuzu mu? Adı değişti onun:
Öneri Okyanusu oldu.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön