Selamünaleyküm Arkadaşlar
Hemen konuya gireyim bence savaşçıların hasarları arttırılmalı ama sadece GB lerdeki yaratıklar üzerinde olmaliki Büyücüler isyan etmesin yoksa savaşçı karakteri tarihe karışacak Çemberliye bile artık Ofansif almıyorlar hatta 4 büyü girenler var GM arkadaşlarında bunu öneri havuzuna katmalarını istiyorum
2. Olarak pazar sistemi getirilmeliki satışlarımız kolaylaşsın ve basss bass Klan veya Bölgeden günlerce item aramayalım
GM arkadaşlarında bunu öneri havuzuna katmalarını istiyorum Hayırlı günler...
Hasar Arttırcaklarına MEteorun etkısını tamamen Azaltmalılar örneğin krıtık meteor geldımı zırh %20 azalıyor ve meteor işlemeye başlıyor onu en gellemelıler ha eğer senın dediğini gibi olursa Ofansif Dövüşme Yetenğinin 15 puanında şöyle yazabilir "15 puanda Yaratıklarda HAsar bonusunun 4 katı kadar ana hasara eklenır" de olabilir
Arizonaa yazdı:Selamünaleyküm Arkadaşlar
Hemen konuya gireyim bence savaşçıların hasarları arttırılmalı ama sadece GB lerdeki yaratıklar üzerinde olmaliki Büyücüler isyan etmesin yoksa savaşçı karakteri tarihe karışacak Çemberliye bile artık Ofansif almıyorlar hatta 4 büyü girenler var GM arkadaşlarında bunu öneri havuzuna katmalarını istiyorum
2. Olarak pazar sistemi getirilmeliki satışlarımız kolaylaşsın ve basss bass Klan veya Bölgeden günlerce item aramayalım
GM arkadaşlarında bunu öneri havuzuna katmalarını istiyorum Hayırlı günler...
Öneri havuzu mu? Adı değişti onun:
Öneri Okyanusu oldu.