Bu bazı itemlerimiz alemin ustu mevla set filan kısa kestik
url=http://bit.ly/c25MCx]

Buda merak edenler için..
İrfan 15 den fazla kestim neyse o önemli değil buyur buna gözat umarım anlamışsındır demek istediğimi.BeoWulfxSiMoK yazdı:Artık Diyecek Söz Bulamıyorum Musa & Muhammed Gerçekten Helal OlsunEmeğin Karşılığının Fazlasını Aldın Diye Düşünüyorum Artık Bırakda Çantadan Şifacım ''BeoWulfxSiMoK'' İle Bir İtem Alayım . .
Abi Anlamıoyorum Gaffar #BeoWulfx # Tarafından 25 Kere Kesilmişse Rahat Bir Şekilde 15 Defasında Büyücümüz İle BirLikte Kestik Neyse Büyücü İtemleri x2'Ledi ama Daha 1 Tek BiLe İtem Alamadım MutLuyum.Oyunua Artık Eskisi Gibi Çok Sık Girmiyorum. Allah Kısmet Ederse Tam Anlamıyla Bırakıcam İnş![]()
-Kaan Sende Fazla abartma 25 kere kestim bişey vermedi felan deme10 kere kestin bişey düşmedi tamam haklısın ama bide sezeri düşünsene
Tam 25 kere kesti Doğru ama
adam 1 Trans asa aLdı hadi bana Eyw dermiş gibi daha item beklio İnş İstediğinz itemleri düşürür MutLu Olursunz. Ama Unutmayın Bir Gün MutLaka Düşücek O itemler
-Örn: Bizim Savaşcı Striker adam GBmx ten Ayak düşmüodu Bi düşmeye başLadı çarda 3 Taşkanat Ayak, 2 Hidra Nefesi Ayak var Bıçak Hala Düşmüyo50 Ye Yakın Stuart Attı 2 Bıçak Eldiven vaR (Taşkanat eldiven die bişey yok ortada)
Bu kadar Sinire Strese Gerek Yok Diyorum,ReLax Olun Gerisini Zamana Bırakın.
Herkese İyi ForumLar . .
'#BeoWulfx#'![]()