LeqoLaSss yazdı:Kardeşimiz haklı şöyle ki ilahi yönden bıçak set ve taşkanat seti düşürmek her gönülün her babayiğidin harcı değildir.İnanan, ilahını bilen insanların her işi yolunda gider.MMORPG oyundaki çoğu başarıya ulaşan insan ilahi yönü kuvvetli insandır.
Saygılar.
Sadece bu arkadasa katıldıgımı belırtmek ıstıyorm..bır tartısma ortamı yaratmıyım..
Muhammet yani biz dinsizmiyiz ? Dua ederken Allahim bi bicak set nasip eyle diyemi dua ediyorsun? Biraz Daha mantikli dusunun oyunla inancin dinin ne gibi bir iliskisi olabilir ? Gerci ne faydasi olur ayni tas ayni hamam
/PHaeTon(^)/xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Oyun şansı değil, ilahi yöne bakın demez misin tam bir küfürlüksün. Çok açık ve net bir biçimde oyun şansı arkadaşım.15 gaffarda üst diziyorsun bu nasıl bir şanstır çözemiyorum. Hem şu oyuna ilahi yönü ne diye katarsınız anlamam. Her şeyde ilahi yön vardır da, yaptığın yoruma bakar mısın :!: :!:
Aslanbambam yazdı:
Nerull yazdı:Tebrikler arkadaşlar
işinize gelmeyen şeyleri okumuosunuz ikv iyice soğutmaya başladı 219 stu daha zırh yok kesmeyi bırakdık
( NOT: hesabımda 2 adet çemberli kutu yüklü )
Sonuna kadar katılıyorum..
Sancak-AkaDeMisYeN Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.